Отнеха от СУ Ботаническата градина в Балчик...
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
- Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
- Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)
така е.що не приказват за пловдивския или икономическия в варна.щот едвам кретат и те.ама ми сравняват СУ с унсс.абе да си ебат магаретата,квото и да мрънкат УНИВЕРСИТЕТЪТ е ясен
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
- явор
- Летописец Виртуоз
Вие май не сте се качвали нагоре по стълбичките, където са стаичките в почивната база и не сте се заглеждали в другите сгради, магазини и кафетаIra_dei написа:и за какво точно й е на Алма Матер ботаническата градина в Балчик?
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
Аз също прочетох тази статия днес.То за протести говореха и други преподаватели малко по-рано.Ако започнат такива действия може и да се случи нещо.Ще застанете ли зад Ректора и СУ, ако има протести на бул.Васил Левски и Царя?Калев написа:Биолчев: Университетът е пъдил царе, ще изпъдим и една коалицияDerek написа:Не съм чул Биолчев да казва, че ще сваля правителството.
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
- Ira_dei
- Драскач
Бизнес с ботанически градиниявор написа:Вие май не сте се качвали нагоре по стълбичките, където са стаичките в почивната база и не сте се заглеждали в другите сгради, магазини и кафетаIra_dei написа:и за какво точно й е на Алма Матер ботаническата градина в Балчик?Всичко е пари просто... А и да не мислите, че за градината няма вход
http://upp-bg.org/ ---ТОВА Е ИСТИНАТА
- явор
- Летописец Виртуоз
билети от по 5-10 лв не са ли малко височки за тази поддръжкаAbele* написа:нали все пак трябват средства за поддръжката и, а иначе откъде ще идват?Ira_dei написа:Бизнес с ботанически градиниявор написа:Всичко е пари просто... А и да не мислите, че за градината няма вход
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- АРМЕНКА
- Пишеща машина
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Университетът се оплаква,че няма пари,а който е ходил в почивната база на СУ в Китен може да си направи ясна преценка за какво става въпрос,стаите са като хотелски,интересно ми е от кой точно обект са взети средствата,за да се понаправи базата им.Не че се оплаквам,дори напротив,всичко е много хубаво,само не ми е ясно защо точно им е на Биолчев и компания и ботаническата градина в Балчик..поне да поизполвзат средствата,които влизат в хазната на унито за частична поправка на залите в Ректората...ама аз на кой ги говоря тези,сигурно ще се пълни нечии джоб