ако наще си изпълнят обещанието за спонсорство след 1 месец ще се почувствам наруганEmmanuel Goldstein написа:Ако някой е успял да удържи на системните изисквания на Биошок и го играе в момента, да знае че е служебно наруган от мен![]()
/премятам стотинки за ново пц/
Компютърни игри - обмен на опит :)
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
BIOSHOCK-а още няма лекарство за него, blah. Демото беше доста зарибявка обаче, така че чакам рилийза от час на час (днеска играта излиза в Европа ако не се лъжа).
Сега напоследък зарибявка ми е ET: Quake Wars. Ей, лудницата се почва наново, вече кътам пари за ъпгрейд + играта, пак ще има безсънни нощти с великата игричка
Сега напоследък зарибявка ми е ET: Quake Wars. Ей, лудницата се почва наново, вече кътам пари за ъпгрейд + играта, пак ще има безсънни нощти с великата игричка
medicate, medicate
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Desodeset
- Постоянно присъствие
И аз съм така.Чакам я с нетърпение и си мисля,че отдавна не е излизало нещо толкова добро.Освен това изиграх демото на Medal of Honor Airbourne и се оказа зарибяваща игричка.Сега свалям пък демотата на World in Conflict и Settlers VI да видя за какво става въпрос.phoebe написа:BIOSHOCK-а още няма лекарство за него, blah. Демото беше доста зарибявка обаче, така че чакам рилийза от час на час (днеска играта излиза в Европа ако не се лъжа).
Чаша,ний пак сме сами!
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Наистина е страхотна игра.Както навремето Систем шок и тук атмосферата е най-важния елемент от играта.Не казвам ,че като графика или звук не е добра,напротив впечатлява и по тези показатели,но...атмосферата мачка
Мойта лична оценка е 9,5/10.Щях да и дам 10/10,но е кратичка(а бяха обещали 20часа).На нормал я минах за 14часа
.
- Ira_dei
- Драскач
фифа рулзззз
хироус 3 рулзззз
диабло 2 рулзззз
стакрафт рулзззз
Блейд ъф даркнес рулзззз
хироус 3 рулзззз
диабло 2 рулзззз
стакрафт рулзззз
Блейд ъф даркнес рулзззз
http://upp-bg.org/ ---ТОВА Е ИСТИНАТА
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Кой беше добрия човек дето зачисти темата от последните постове спам?Мога само да му кажа евала
.Имаме една единствена тема за игрите , дайте да не я oсираме ,а...
Я да ви попитам кои чакате с нетърпение за тази година?
Я да ви попитам кои чакате с нетърпение за тази година?
Последно промяна от Richard B. Riddick на 25 Авг 2007, 22:20, променено общо 1 път.
.