Гласът, който НЕ понасяте

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Публикувай отговор
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Не обичам грачещи женски гласове
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

phoebe написа:Кои са тия твои прекрасни приятели, дето обожествяват София бе деа? Нещо не съм срещал подобно отношение и мнение за града...
Просто не си виждал какви теми излизаха преди година по това време от предходния юзър на Бетон... Оттам дойде цялата работа и отношението ми... Иначе никога не бих тръгнал да изтъквам нещо, на което имам възможността да се радвам, освен ако някои не го поругава! Хората, които ме познават, ще го потвърдят!
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

А ако този вашия "качествен" рок беше толкова "качествен", тогава защо не съм го чувал... Вина на феновете си е, че той не е станал популярен!!!
woodstock '69
The Who

1. Heaven And Hell*
2. I Can't Explain*
3. It's A Boy*
4. 1921
5. Amazing Journey*
6. Sparks (4:02)c (3:01)H
7. Eyesight To The Blind*
8. Cristmas
9. Tommie Can You Hear Me*
10. Acid Queen*
11. Pinball Wizard (2:22)c (2:48)H
12. Abbie Hoffmann Incident (0:16)I
13. Fiddle About
14. There's A Doctor I've Found
15. Go To The Mirror Boy*
16. Smash The Mirror
17. I'm Free*
18. Tommy's Holiday Camp*
19. We're Not Gonna Take It*
20. See Me Feel Me (6:05)a (5:05)c (4:25)A (6:23)C (5:25)H
21. Summertime Blues (3:40)a
22. Shakin' All Over*
23. My Generation (2:26)b
24. Naked Eye (2:35)ab (1:44)c
http://www.woodstock69.com/Woodstock_songs.htm
a festival where nearly 500,000 "flower children" came together to celebrate.
http://en.wikipedia.org/wiki/Woodstock

+
The Doors’ catalog regularly approaches 2,000,000 albums sold annually around the world and Jampol estimates there are more than 400 websites dedicated to the band and its members.
a това, че ти не си чувал за Jim Morrison не пречи гробът му е да е в топ 4 на най-посещаваните парижки забележителности, а Doors да имат 9 пъти платинен албум.

човеко, моля те, не се бутай там, където нямаш място.

а за градовете- можем да си говорим на лични ако държиш. на мен ми е презманивелно.
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

В интернет всеки може да си говори каквото си поиска, Бетон (Илиян) наистина може би харесва Софията малко повече от нормалното, но не прекрачва някакви граници на добро поведение, а всъщност се бъзика малко по-умело и хора като теб му се връзват.
А за другата дама, дето не може да спори - заяждане би било, ако просто ти хвърлях в лицето някакви аргументи, подкрепени от нищо, но сама прочети предишните си постове и ще разбереш защо :roll:
Oh, и не мога да не постна просто ей това грачещо, ужасно, неприятно и задгробно видео In Flames - Only for the weak
Да, съдейки по тълпата, никой не е чувал тая песен и музиката е супер непопулярна :twisted: :roll:
medicate, medicate
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Въобще не гледаш обективно на нещата... Излизаме на улицата и питаме 2321321321321 души да кажат по един известен чалга, един поп-фолк, един рок и един метъл изпълнител... Правим извадка и там вероятно няма да стоят точно The Who... или и с това не си съгласен
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Отворете сърцата си ;)
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

phoebe написа:В интернет всеки може да си говори каквото си поиска, Бетон (Илиян) наистина може би харесва Софията малко повече от нормалното, но не прекрачва някакви граници на добро поведение, а всъщност се бъзика малко по-умело и хора като теб му се връзват.
Когато един човек се шегува и вижда, че обижда други хора, той се извинява... в случая Илиян никога не би постъпил така и това не говори особено добре за него, дори и с най-доброто чувство за хумор да е...

П.П. И определено свобода на словото не обхваща обидите!
Последно промяна от явор на 24 Авг 2007, 23:07, променено общо 1 път.
Отворете сърцата си ;)
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър

Мнение от phoebe »

Естествено, че ще чуеш това, което е на дневен ред. Дали някой обаче ще си спомня името на еди-коя-си след примерно 10 години е друг въпрос... дали даже ти ще слушаш тая музика ми е съмнително.
Колко събират супер-мега-турнетата на Слави и Пайнер? 30 хиляди? Супер :roll:
medicate, medicate
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

phoebe написа:Естествено, че ще чуеш това, което е на дневен ред. Дали някой обаче ще си спомня името на еди-коя-си след примерно 10 години е друг въпрос... дали даже ти ще слушаш тая музика ми е съмнително.
Никои не може да знае... но нека боравим с фактите, които са налице :wink:
Отворете сърцата си ;)
Аватар
radja
Гутенберг

Мнение от radja »

това, че хората не слушат The Who не означава, че те не са една от най-великите групи в историята. + "My generation", която в последните две години се е появявала в поне 4(аз се сещам) реклами е именно тяхна, както и "Eminence front", за която можеш да си провериш в wikipedia(=

Хората няма да се сетят и за Ференц Лист и Фредерик Шопен, но това не им пречи да са гении, нали?

Казах ти го две страници по-рано- едно са продажбите, друго е изкуството.
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър

Мнение от phoebe »

Ми ние го правим. Супер неизвестните групи за теб, дето са мега непопулярни, са най-продаваните артисти в света (примерно AC/DC, 30mln+ копия), ония ми ти канибали викинги от Швеция (In Flames), само с последния си албум, само в САЩ:
"Come Clarity" is their highest selling album in the United States in America weighing in at 110000 copies sold
Колко е най-продаваната чалгаджийка? :roll:

Освен това, мога да те посъветвам да се запознаеш с Rock n Roll Hall of Fame, някви неизвестни групи там събрали...

Къде е залата на славата на чалгата? Димитровград?
medicate, medicate
Аватар
Morning Star
От дъжд на вятър

Мнение от Morning Star »

Macy Grey...на тая жена трябва да и забранят да пее :evil:
Изображение
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

А аз ти казах, че не можеш да ме съдиш за това, че когато определена група е популярна и е смятана за икона в даден стил, аз съм останал с грешно впечетление в резултат на съвсем логично мислене!!!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
radja
Гутенберг

Мнение от radja »

The groundbreaking ceremony was June 7, 1993, with Pete Townshend and Chuck Berry doing the honors.
това е от на phoebe линк-а. а понеже знам, че ти, яворе, не знаеш- Pete Townshend е китарист в The Who- ония, неизвестните(;

А аз ти казах, че не можеш да ме съдиш за това, че когато определена група е популярна и е смятана за икона в даден стил, аз съм останал с грешно впечетление в резултат на съвсем логично мислене!!!
изказваш се неподготвен, мъжки, това ти казваме.
Последно промяна от radja на 24 Авг 2007, 23:16, променено общо 1 път.
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Освен това не можем да говорим за мащабите на рок и метъл и на чалгата...

А за rnb искате ли да поговорим... А за продажбите на Beyonce?
Отворете сърцата си ;)
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър

Мнение от phoebe »

Ми сподели 8)
Бийонсе е готина, rnb-то също.
Идеята на всичко беше, че щом ти не си чувал нещо, не значи, че то не е световно известно и прекрасно.
Всъщност, най-голяма популярност, в топ10 на продаваните артисти влизат и Алла Пугачева, и една гръцка изпълнителка (не си спомням името й), Michael Jackson и всичко друго е... рок. Няква си музика там ;]
medicate, medicate
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”