Междодругото разгледах този саит много подробно и мога да кажа ,че е добър. Информацията в него е малко грешна и има ощте да се пише и можеби това са единствените ми оплаквания.stone написа:Един интересен линк с обяснения за различните стилове, подстилове и течения в електронната музика:
http://www.di.fm/edmguide/edmguide.html
Който има нерви - да чете
Електронна музика
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
Ste hodq sus sigurnost. Ne moga da zabravq prekrasnoto party koeto napravi na 5 avgust minalata godina v GuaranaGeronimo написа:ммм ше ходиш ли на марио раниери на 15 септември?pafkata написа:Да бе .. няма Hard Techno is my lifegoadelic написа:От електронна до електронна музика има огрооомна разлика. Например хард-техното и гоа-транса са абсолютно различни като звучене.Тука няма фенове на тези стилове май. Абе ГАБА рулз!
![]()
![]()
Spored men to beshe po dobro daje i ot Rush tazi godina .. Imam predvid kato muzika i atmosfera .. ne kato ozvuchenie i gotin club .. Masai opredeleno e svetlinni godini napred ot Guarana.
V momenta e pod vupros dali ste ida na Chris Liebing zastoto nesto mi e bavnichuk , no puk golqmo party v zala Hristo Botev vinagi si e dobro izjivqvane
Ti ste budesh li v Black Box na 15ti ?
Nothing is Perfect
-
Geronimo
- Драскач
- Обратна връзка:
еми много ми се ходи, ама един авер има рожден ден тогава, та ше измислим какво да правим...pafkata написа:Ste hodq sus sigurnost. Ne moga da zabravq prekrasnoto party koeto napravi na 5 avgust minalata godina v GuaranaGeronimo написа:ммм ше ходиш ли на марио раниери на 15 септември?pafkata написа:Да бе .. няма Hard Techno is my lifegoadelic написа:От електронна до електронна музика има огрооомна разлика. Например хард-техното и гоа-транса са абсолютно различни като звучене.Тука няма фенове на тези стилове май. Абе ГАБА рулз!
![]()
![]()
![]()
Spored men to beshe po dobro daje i ot Rush tazi godina .. Imam predvid kato muzika i atmosfera .. ne kato ozvuchenie i gotin club .. Masai opredeleno e svetlinni godini napred ot Guarana.
V momenta e pod vupros dali ste ida na Chris Liebing zastoto nesto mi e bavnichuk , no puk golqmo party v zala Hristo Botev vinagi si e dobro izjivqvane
Ti ste budesh li v Black Box na 15ti ?

Този път Крис е обещал да пуска между 4 и 6 часа в зависимост колко издържи .. Ще бъде Voyage to another state of consciousness!!!phoebe написа:Да се вметна, много ми хареса Liebing преди 2 години и мисля да повторя
А Супер Марио изобщо няма какво да се коментира. Тоя е откачалката заради която в момента да слушам само хард техно ... е от време на време послушвам и метъл
Nothing is Perfect
- renesanz
- Легендарен флуудър
предлагам среща на колегите-3-ти ноември 22 часа пред зала христо ботев
наспете се добре през деня
м/у другото кой от тук слуша транс,на 13-ти в събота в рила ще има парти.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
Който не знае какво има на 3ти може да погледне плаката долу:renesanz написа:предлагам среща на колегите-3-ти ноември 22 часа пред зала христо ботевнаспете се добре през деня
![]()
![]()

Съмнявам се да има повече от 5 човека в този форум които биха отишли на горното събитие .... Затова феновете на техното от тоя форум да се съберем пред Христо Ботев на 25ти Октомври... Партито е с вход свободен. Борис С е мнооого добър:

Nothing is Perfect
- renesanz
- Легендарен флуудър
http://renesanz.com/ 1.12.2007 ,а за 25 сме готови 
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
- renesanz
- Легендарен флуудър
супер зле е тоя Диан,какво общо имаха deep zone с цялата работа...?
и в крайна сметка за това е бил безплатен входа-спонсорирани са от БСП 
-
Insipidity
- От дъжд на вятър
Iskam na drugite izbori da ima nqkolko predizborni party-ta .. Az sum napulno za ... i na BKP i na DPS ste ida , samo da izvikat dobri DJz. Eto nesto primerno:renesanz написа:супер зле е тоя Диан,какво общо имаха deep zone с цялата работа...?и в крайна сметка за това е бил безплатен входа-спонсорирани са от БСП
DSB - DJ Rush & DJ Bold
BSP - Arkus P & Robert Nautus
NDSV - Mario Ranieri vs Frank Kvitta
DPS - Weichentechnikk vs Waldhaus
GERB - Killswitch & Reset
A puk koito se prejali da izvika Viper XXL pone 5 godini napred za nego ste glasuvam
Nothing is Perfect