Предварително sorry за оф-топика, ама
В какви посоки е ограничен точно, ще ми кажеш лиphoebe написа:...но е мирогледа му е ограничен по други причини, неясни за мен...
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
В какви посоки е ограничен точно, ще ми кажеш лиphoebe написа:...но е мирогледа му е ограничен по други причини, неясни за мен...
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" яворе, както аз не сравнявам чалга и гръндж, така и ти не можеш да сравняваш рок и метълявор написа:ПУСНЕТЕ СИ КАНАЛ 1... ЕТО ЗАТОВА ВИ ГОВОРЯ АЗ!
българската уикипедия. (=Айрън Мейдън (от английски Iron Maiden, в превод Желязната девица, наименование на средновековен уред за мъчения) са една от най-големите, най-успешните и най-продаваните (повече от 70 милиона копия по целия свят) хеви метъл групи на всички времена.
иначе казано- ти нищо не харесваш. толкова си ясен, че заклейми два та най-богати на поджанрове стила(=Бях достатъчно ясен какво точно не харесвам...
Сашка Васева и Глория имат много повече общи неща от рока и метъла. При това не си изяснил кой точно рок и кой хеви метъл, демек- бос си, бате(;Освен това аз не те карам да сравняваш Сашка Васева и Глория!
Мацка, аз ли съм виновен, че ти създаваш такова впечатление, будто щом знаеш кои са GnR си върха на сладоледа?Cosa~Nostra написа:phoebe, въобще не си разбрал какво имам предвид, но бързаш да се заядеш.
Никъде не съм казала: "Този е по-долу, защото слуша чалга", а и никога не бих го твърдяла. Дразня се единствено на непросветеността на хората. Ако си запознат добре с нещо, слушал си, но не ти харесва, то тогава, моите уважения. Но да твърдиш, че нещо няма стойност, без да имаш понятие от него, си е чиста проба простотия.
В чалгата има немалко хубави песни, запозната съм достатъчно, не съм кон с капаци като други хора.
също wikiAerosmith is a prominent American rock band, regarded by some as "America's Greatest Rock and Roll Band".
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Мне, заяждаше се и сега продължаваш да го правиш, като ми е неясно защо. Изразих се на ясен български език. Явно не вникваш в думите ми.phoebe написа:Мацка, аз ли съм виновен, че ти създаваш такова впечатление, будто щом знаеш кои са GnR си върха на сладоледа?
Избирай си изразните средства и думичките и няма да има такива моменти![]()
И аз не се заяждам - само споря.
Аз давах примери от рока и от метъла, де...Cosa~Nostra написа:Яворе, Maiden не са рок.
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"