Сънувате ли кошмари?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
- tonia kostova
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ще споделя първия кошмар, който съм сънувала. Или поне първият, който си спомням. Значи била съм на около 3, защото това е и един от първите ми спомени изобщо. Тогава живеехме в блок. Та сънувах, че съм зад ресторанта в село откъдето се открива много добра гледка към нашия блок. Бях сама и то през нощта, а какво по-ужасно нещо от това за едно момиченце на 3 години, което дори не е излизало без родителите си? Оттам видях, че във всички апартаменти свети, само в нашия е тъмно. Затичах се натам, минах през някакво блато, което в реалността не съществува, и не знам как се озовах вкъщи... Отворих вратата на спалнята и видях... само една отрязана ръка върху завивките на детското ми легло.
Много гадно беше и едва ли ще го забравя някога!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Според мен не обяснява. Кървавата графиня я открих едва в 7ми клас, когато започнах да чета по-дарк литература.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Бе вчера не знам какво сънувах, ама беше толкова страшно, че станах, отидох в коридора и си облякох нощницата.
Трябва да съм била наистина ужасена, че да направя такова нещо.
Доколкото си спомням, сънувах някакви ремонти в банята... а понеже леглото ми е на стената на банята... абе тая стена някак си липсваше и аз бях толкова възмутена, че майсторите могат да ме видят полугола, че станах и се облякох. Много зле. Напомня ми за... като бях малка сънувах, че звъни телефона. Събудих се, държейки слушалката и уверено викаща в нея - алооо, алоооо
Трябва да съм била наистина ужасена, че да направя такова нещо.
Доколкото си спомням, сънувах някакви ремонти в банята... а понеже леглото ми е на стената на банята... абе тая стена някак си липсваше и аз бях толкова възмутена, че майсторите могат да ме видят полугола, че станах и се облякох. Много зле. Напомня ми за... като бях малка сънувах, че звъни телефона. Събудих се, държейки слушалката и уверено викаща в нея - алооо, алоооо
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
аз като бях малка гледах един филм " Куклата Доли" някаква супер страхотия за една кукла дето избиваше наред... та гледам го тоя филм и през нощта ставам да отида при мама и срещам сестра ми, която тогава е била на 2 годинки.. и почвам да пища, щото я взех за кукла... егати ужаса изживах тогава.. 
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.