Преместване и ФМИ
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Абсолютно вярно!cloud_9 написа:Още не знаете учебните планове на специалностите, а вече мислите за прехвърляне. Защо не видите първо за какво става въпрос в специалностите, в които (евентуално) ще ви приемат, и тогава да мисите за преместване, а и ще познавате вече доста хора от факултета, които да могат да ви обяснят ФТФ. Аз лично имам приятели, които в началото искаха да се местят в специалности от по-горните си желания на кампанията, но в последствие им хареса това, което учат и си останаха в специалността доволно. В случая говоря за Информатиката, но това важи в пълна сила и за останалите. Да не ви е страх от много математика в първи курс, а
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
and persue that flighty temptress, adventure.
-
mariahcarey-bg.com
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Е че какво като има Марая Кери във името ми, просто си рекламирам страницата, която, в интерес на истината, още не е напълно завършена, но и това ще стане до 1 месец max
Що се отнася до учебните планове - има ги в сайта на ФМИ и съм ги разучил подробно.В крайна сметка, наистина, или поне според мен, най-добрата специалност е информатика, защото в другите се учат много излишни и неприятни работи. Докато информатиката...страхотна специалност
то аз започнах темата, но я започнах, защото се боях дали въобще ще вляза в нещо с компютри, а то се оказа, че ме приеха още на първо класиране в информатика и съм си много доволен.
Що се отнася до учебните планове - има ги в сайта на ФМИ и съм ги разучил подробно.В крайна сметка, наистина, или поне според мен, най-добрата специалност е информатика, защото в другите се учат много излишни и неприятни работи. Докато информатиката...страхотна специалност
то аз започнах темата, но я започнах, защото се боях дали въобще ще вляза в нещо с компютри, а то се оказа, че ме приеха още на първо класиране в информатика и съм си много доволен.