ИРАНИСТИКА

Подфорум към Факултета по класически и нови филологии

Модератор: Don Horhe

Публикувай отговор
Аватар
wwayfarer
В началото бе словото

Мнение от wwayfarer »

Аз бях на косъм да запиша иранистика ама станаха някви чудеса на трето класиране и в крайна сметка съм индология. Много ме е яд че са паднали така баловете. гадно ми е като гледам след индологията нещата за които ми е стигал бала ! ИИ честито на тези, които ще изучават персийски език. Като четох програмата звучеше страшно интересно:)) 8)
Аватар
O f f i i i i i
В началото бе словото

Мнение от O f f i i i i i »

Е, днес се записах, видях, че има още шест записани момичета :lol:
къде сте колежкииии :roll:
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

*Raya_Alexandra: Мненията, извън поставената тема, бяха изтрити.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
O f f i i i i i
В началото бе словото

Хайде деее пишете, май до 10.09. ще си говоря самичка а :?
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Нашите две специалности са доста близки, кажи за какво искаш да си говорим, че също страдам от липса на 1вокурсници :)
medicate, medicate
Аватар
avantgardistka
В началото бе словото

Мнение от avantgardistka »

Аз се отказах от записване в иранистиката, така че късмет на записалите се иранисти :)
The World is a book, and those who do not travel read only a page.
Saint Augustine
Аватар
O f f i i i i i
В началото бе словото

Ами аз тъй като не съм от София, чакам да излезнат класиранията за общежитие и дано това стане преди 10.09. :oops:
Ееее тъкмо се зарадвах, че ше си пишем, но няма нищо, ти заради по-хубава специалност в друг ВУЗ ли се отказа?
Ох, и аз доста се колебах, дори продължавам да се колебая, но какво пък, все пак каквото сабя покаже с тази специалност 8)
Аватар
wwayfarer
В началото бе словото

Мнение от wwayfarer »

то нали трябва малко преди 10ти да се обадим да питаме дали сме класирани т.е. няма да излезе преди 10ти :? така ми обясни жената при записването
Аватар
O f f i i i i i
В началото бе словото

ами аз до колкото разбрах резултатите от класирането ще са побликувани и в интернет в сайта на СБО :roll:
А дали има някой от колегите, който да сподели повече опит от пребиваването си в тази специалност :P
Mirkaa
В началото бе словото

Мнение от Mirkaa »

Здравей Офи! Видях, че упорито издирваш бъдещи колеги, та реших да се регистрирам. Аз също съм приета с Иранистика. Така че ще се видим на 10. :) А относно общежитието, на мен ми казаха да се обадя към 07.09 за да ми кажат къде ще съм настанена.
Kira
От дъжд на вятър

Мнение от Kira »

Понеже пишете за общежитията... На мен ми казаха да си проверявам редовно сайта на СБО. Сега да не се окажа, че трябва да се обаждам?
Наистина ли на 07.09 трябва да са излезли класациите- ако е така, тогава кога се настаняваме в общежитията, имател и представа?
Аватар
O f f i i i i i
В началото бе словото

олееееееееееее Миркааа здравей :D Толкова се радвам, че накрая най-сетне след дълго търсене намерих колежка :P Имаш ли скайп моят е Forget_me_not_88 .Може там да ми пишеш. Иначе ти как си избра тази специалност - хареса ли си я или просто така се случи?
А за общежитията любезната госпожа, при която се записах ми каза да проверявам за класацията на 5-6-7 септември, за обаждане не ми спомена :roll:
Предполагам, че паралелно ще ги побликуват в сайта на СБО и така най-накрая ще разберем развръзката 8)
Аватар
O f f i i i i i
В началото бе словото

Хайдееее освен мен и Мирка няма ли други иранистиииии???? Не се крийте, знам, че сте там някъдееее :wave:
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

O f f i i i i i написа:Е, днес се записах, видях, че има още шест записани момичета :lol:
къде сте колежкииии :roll:
Едната от тях е една моя приятелка. С нея ходихме да се запишем още след 1во класиране :)
Изображение
Kira
От дъжд на вятър

Мнение от Kira »

Еми, на всяка манджа- мерудия!

Така като гледам малко народ пише във форума по специалностите. Така и така сме малко- индологията вече имат предложение да се видим пред СУ на 10ти сутринта за кафе или ако искате даже на 9.09 :) Малка очна ставка. :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “ФКНФ”