УНГАРСКА ФИЛОЛОГИЯ
Модератор: Don Horhe
Хахахах, нищо - колко народ иначе прави като мен безплатна смяна пола, колЙега?
Тъй де, скайпът е намерен- сега остава да ми дадеш и една оторизация
Въпросът беше, че на мен не ми е проблем колко малко са момчетата, колко са момичетата и има ли ги въобще
Важното е да има един-двама-102ма съучастници с които да се вясваме на лекции, купони, изпитвания, купони...и всякакви такива меропориятия 
Тъй де, скайпът е намерен- сега остава да ми дадеш и една оторизация
Въпросът беше, че на мен не ми е проблем колко малко са момчетата, колко са момичетата и има ли ги въобще
Ахаххахха, мушморок!
Аз ти позволявам да ми флуудиш темата- и без това само с двама ще ни доскучее скоро.
Затова, пиши и тук- да се намираме на приказка, че много е пуста тая тема
Относно колегите- абе, отпрашили са по морето, на балкана, над чашката с бира, де да ги знам
Важното е, че открих един 
Аз ти позволявам да ми флуудиш темата- и без това само с двама ще ни доскучее скоро.
Затова, пиши и тук- да се намираме на приказка, че много е пуста тая тема
Относно колегите- абе, отпрашили са по морето, на балкана, над чашката с бира, де да ги знам
Последно промяна от Kira на 26 Авг 2007, 17:53, променено общо 1 път.
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Повече колеги във форума може и да не срещнете. Аз нищо че съм румънска филология и съм втори курс, все пак да си кажа, че миналата година и ние бяхме 17 души записани, но във форума се намерихме само две, повечето даже и не знаеха за съществуването му.
Но и вие гледам, че поне двама сте се намерили.
Иначе поздравления, миналата година унгарска филология ми беше 3то желание и аз щях да я уча с удоволствие, но все пак ме приеха на първо. 
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/

Благодаря за поздравленията!
(Баща ми все още гледа странно, че съм записала такъв език- не може да проумее какво ще го правя- ама после ще му дойде акъла в главата на него
)
Двама се намерихме- сега поне ще се губим достойно в Ректората и ще ни има по новините като "Безследно изчезнали в опит да си намерят стаята"
(Баща ми все още гледа странно, че съм записала такъв език- не може да проумее какво ще го правя- ама после ще му дойде акъла в главата на него
Двама се намерихме- сега поне ще се губим достойно в Ректората и ще ни има по новините като "Безследно изчезнали в опит да си намерят стаята"
Чела съм доста твои мнения(понеже от ентусиазъм съм изчела почти целия форум де ^_^).Та мисълта ми е ,че ти се възхищавам наистина много,много хора биха се зачудили на избора ти за филология,но все пак си успяла първо да устоиш на този натиск и второ да стигнеш целта си. Аз си признавам,че нямам никаква насоченост към този вид езици(от тази езикова група имам предвид) , но любовта и отдадеността с която говориш за филологията си е удивителна.Надявам се и аз някой ден да си уча моята филология и да имам такива колеги.Catherine написа:Повече колеги във форума може и да не срещнете. Аз нищо че съм румънска филология и съм втори курс, все пак да си кажа, че миналата година и ние бяхме 17 души записани, но във форума се намерихме само две, повечето даже и не знаеха за съществуването му.Но и вие гледам, че поне двама сте се намерили.
Иначе поздравления, миналата година унгарска филология ми беше 3то желание и аз щях да я уча с удоволствие, но все пак ме приеха на първо.
П.П.знам че е офтопик...но все пак ^_^;;
Сигурна ли си че си го намерила щото искане за оторизация не ми излизаKira написа:Хахахах, нищо - колко народ иначе прави като мен безплатна смяна пола, колЙега?![]()
Тъй де, скайпът е намерен- сега остава да ми дадеш и една оторизация![]()
Ya know when you just get your report card n' you have all F-s on it.....you just wanna take it back to your teacher n' say: "Throw some D-s on that bitch!"
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
*Raya_Alexandra: Мненията, извън поставената тема, бяха изтрити. Колкото и да ви е трудно, придържайте се към темите, посветени на специалността, в която сте приети! Това се отнася за всички и в частност за потребителите Fed и uktc. Това е едно от последните ми предупреждения към двамата. Умната!
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
-
bluebird
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ами, колеги... Трима са дружина :)
Чак сега се регистрирам във форума, защото... знаете, лятна почивка...
Та така, да отговоря на въпросите на Кира: унгарска филология ми беше трето желание, но какво желание само(!) :) Исках скандинавистика или унгарска филология, но не знам защо писах помежду им английска филология като подавах документи. В последствие размислих и се надявах да не ми стигне балът за английска филология, че да се запиша каквото искам да уча и ето ме тук. Записах се на първото класиране още. А днес разбирам, че ако бях изчакала второто класиране щях да ида в английска филология. Тюх, добре че записах първия ден още. :)
Колкото до запалването по културата и езика, преди няколко години ми беше станало фикс идея да науча унгарски. Даже се записах в унгарския културен институт и си взимах музика да слушам. :) Та мога от сега да ти кажа, Кира, в унгарския институт (на един от ъглите на градинката на Кристал) има солидна библиотека с книги на унгарски, книги за Унгария, както и преведени книги. Има и добра видео/фонотека. За да се запишеш за фонотеката преди 6 години искаха може би 4-6 лева, не помня точно. За библиотеката е без пари, проверих преди 2 седмици. Унгарският институт си има и сайт, вижте го тук: http://www.magyarintezet.hu/sofia/
Чак сега се регистрирам във форума, защото... знаете, лятна почивка...
Та така, да отговоря на въпросите на Кира: унгарска филология ми беше трето желание, но какво желание само(!) :) Исках скандинавистика или унгарска филология, но не знам защо писах помежду им английска филология като подавах документи. В последствие размислих и се надявах да не ми стигне балът за английска филология, че да се запиша каквото искам да уча и ето ме тук. Записах се на първото класиране още. А днес разбирам, че ако бях изчакала второто класиране щях да ида в английска филология. Тюх, добре че записах първия ден още. :)
Колкото до запалването по културата и езика, преди няколко години ми беше станало фикс идея да науча унгарски. Даже се записах в унгарския културен институт и си взимах музика да слушам. :) Та мога от сега да ти кажа, Кира, в унгарския институт (на един от ъглите на градинката на Кристал) има солидна библиотека с книги на унгарски, книги за Унгария, както и преведени книги. Има и добра видео/фонотека. За да се запишеш за фонотеката преди 6 години искаха може би 4-6 лева, не помня точно. За библиотеката е без пари, проверих преди 2 седмици. Унгарският институт си има и сайт, вижте го тук: http://www.magyarintezet.hu/sofia/
... И те бяха възприели работната хипотеза, че щастието е в непрекъснатото опознаване на непознатото и смисълът на живота е пак в същото...
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
"Айрян" и "айран" са дублети.Kira написа:Епааааааааааааааааааа, задавих се от радост.... с айрян (или се пише айран![]()
)
На мен Унгарската филология ми беше пето желание, но беше третата специалност, която исках да уча. Лошото е, че го осъзнах чак след подаването на документите...
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
Ааа, сега се просветих за айряна (всеки път като напиша едното от двете и се чудя дали пък не написах грешното, пък то и двете са верни.Хубаво е да се учи български език в училище, ама не сме имали часове от 8ми клас..после искай грамотност от мен
)
Blood Countess, моите желания също бяха така- унгарският ми е на трето място след японския и корейския по желание за учене, но на листчето го забутах на пето
Blood Countess, моите желания също бяха така- унгарският ми е на трето място след японския и корейския по желание за учене, но на листчето го забутах на пето
Последно промяна от Kira на 04 Сеп 2007, 08:31, променено общо 1 път.
Ето ме - станахме май четирима студенти-зайци в унгарската..
Последно промяна от aleksche на 03 Сеп 2007, 22:36, променено общо 1 път.
Няма, няма, няма да вървя с наведена глава... (Камен Во)
))