А кога те питат?Дъждът върху лицето написа:като те питат?jorost написа:Кога казваш къв спорт да запишеш
Сериозно, записването почваше от 1-ви октомври ако не се лъжа. Ама програмите преди това ли излизат или директно на 1-ви?
Модератори: ники, Methuselah
Хм.... не мисля така, все пак ще се старая да стана добър. Тениса ме привлича с това, че е комплексен спорт, не развива само опредлена част от тялото. По-принцип не съм бележкар и отличната оценка по СПОРТ-а специално не ме бъркаkorpusito написа:Тениса е само за хора С умения в спорта....pnikolov написа:Аз мисля да запиша тенис, не съм тренирал до сега, но ми е интересен![]()
Разбира се фитнеса ще е втори.
Ако имаше моторни спортове - картинг, мотокорс и т.н щях да си зарежа лекцийте и ще запиша само спорт.. голям фен съм, а и имам опит вече
Нема лошо бе аз само си казвам....pnikolov написа:Хм.... не мисля така, все пак ще се старая да стана добър. Тениса ме привлича с това, че е комплексен спорт, не развива само опредлена част от тялото. По-принцип не съм бележкар и отличната оценка по СПОРТ-а специално не ме бъркаkorpusito написа:Тениса е само за хора С умения в спорта....pnikolov написа:Аз мисля да запиша тенис, не съм тренирал до сега, но ми е интересен![]()
Разбира се фитнеса ще е втори.
Ако имаше моторни спортове - картинг, мотокорс и т.н щях да си зарежа лекцийте и ще запиша само спорт.. голям фен съм, а и имам опит вече
Това е доста странно изказване... Като се спомене спорт, който развива само една част от тялото, първият, за който се сещам, е тенисът. Познавам момчета и момичета, които играят от малки и дясната им ръка е видимо по-развита от лявата и ходят допълнително на фитнес да си развиват и лявата. Това с комплексния спорт го зарежи, важното е, че е много готин спорт и колкото по-добре играеш, толкова повече се зарибяваш, защото усещането да можеш е върхът и стават такива яки разигравания, че ти се пълни душата от кеф!pnikolov написа:Тениса ме привлича с това, че е комплексен спорт, не развива само опредлена част от тялото
Има нещо верно в тва...наистина ръката с която праскаш е мноо по-голяма,но чак пък комплексно да развива тялото...ако търсиш нещо такова хакни плуване....mirchetu написа:Това е доста странно изказване... Като се спомене спорт, който развива само една част от тялото, първият, за който се сещам, е тенисът. Познавам момчета и момичета, които играят от малки и дясната им ръка е видимо по-развита от лявата и ходят допълнително на фитнес да си развиват и лявата. Това с комплексния спорт го зарежи, важното е, че е много готин спорт и колкото по-добре играеш, толкова повече се зарибяваш, защото усещането да можеш е върхът и стават такива яки разигравания, че ти се пълни душата от кеф!pnikolov написа:Тениса ме привлича с това, че е комплексен спорт, не развива само опредлена част от тялото