Нещо такова се получИ.....FTF написа:в тая тема гледам няма ни един неприет който е писал. Всичките сте приети и ся си изливате съболезнованията към неприетитееваля
Неприетите ТУК!
Модератор: Boromir
Чак пък съболезнования....просто кофти за тех и тва е....FTF написа:Естествено е да спреш да пишеш в форума на унито в което не си приет. Още повече ако си мислиш, че са те прецакали и таиш злоба към всички. Е моите съболезнования за приетите
Ladies and gentlemen
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
- Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)
аз преди бях редовен в форума на вту особено като ме бяха приели а тук нямаше резултати.сприятелих се с доста хора и като писах че се записах в СУ и веднага ме игнорираха.не че ми дреме особено де.няколко дена не бях влизал и в няколко темички видях злобливи коментари по адрес на СУ.подограват се на ниските балове в СУ а не правят сметка че те от зор ще пускат 4 класиране,наи накрая някои неприет никъде реши да се запише с високата си диплома
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
- Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър