Социални дейности
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
baba_dafina
- В началото бе словото
- love_delight
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социални дейности
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
- Cornyman
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
няма
Ами всъщност тя е той
Объркването е настъпило поради аватара, но той мн си ме кефи, мацката е жестока
Само ще кажа да се въоръжите с големи нерви за първите си 2 семестъра, няма да ви е никак лесно. Но ако наистина искате да го учите това ще устоите на предизвикателствата пред вас. Аз лично смятам да практикувам след бакалавъра социална работа с деца.
, но ако сте упорита. Иначе баловете за стипендии са наистина мн високи в нашия факултет,защото сме наред с педагозите. Аз имах 5,74 и бях един от последните в списъка за получаване.
Но ако пожелаете да ме заведете на кафе, ще ви бутна малко допълнително инфо за това
Все пак е хубаво да имаш познати по-горен курс!

*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Само ще кажа да се въоръжите с големи нерви за първите си 2 семестъра, няма да ви е никак лесно. Но ако наистина искате да го учите това ще устоите на предизвикателствата пред вас. Аз лично смятам да практикувам след бакалавъра социална работа с деца.
Ами колежке има...особено от ТошковBeHu написа:И аз оставам тук поне за 1вата годинаДано поне да е интересно
Някой, който вече учи тая специалност, би ли ми казал има ли заяждане от страна на преподавателите и лесно или трудно е да изкараш успех над 5.50?
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Винаги бъди себе си!
-
Angellica
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Re: няма
Наистина - объркала съм се, извинявайCornyman написа:
Ами всъщност тя е той![]()
Но ако пожелаете да ме заведете на кафе, ще ви бутна малко допълнително инфо за товаВсе пак е хубаво да имаш познати по-горен курс!
![]()
![]()
- Cornyman
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
[quote]Наистина - объркала съм се, извинявай
Вече ще знам, че си момче
Полезно е да има връзки в горните курсове, така че може да спретнем едно кафенце да поразкажеш нещо
А сигурно ще се запознаем още на 1ви октомври, ела да ни видиш кои сме зайчета 
Ако искаш потърси ме в скайп да си пишем, тъкмо ще се разберем къде и как да се видим на кафе. Никът е technovladi

Ако искаш потърси ме в скайп да си пишем, тъкмо ще се разберем къде и как да се видим на кафе. Никът е technovladi
Винаги бъди себе си!
- love_delight
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социални дейности
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
А той какво ще ни води?Cornyman написа:Ами колежке има...особено от ТошковBeHu написа:Някой, който вече учи тая специалност, би ли ми казал има ли заяждане от страна на преподавателите, но ако сте упорита.
- Cornyman
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Някой, който вече учи тая специалност, би ли ми казал има ли заяждане от страна на преподавателите
Ами колежке има...особено от Тошков
, но ако сте упорита.
А той какво ще ни води?
Ако програмата е същата-социална политика!
Земи ме потърси в скайпа да ти разкажа повече. Никът е technovladi.
Ами колежке има...особено от Тошков
А той какво ще ни води?
Ако програмата е същата-социална политика!
Земи ме потърси в скайпа да ти разкажа повече. Никът е technovladi.
Последно промяна от Cornyman на 27 Авг 2007, 18:19, променено общо 1 път.
Винаги бъди себе си!
- pliu6eno_me4e
- Драскач
- Обратна връзка:
Специалността е много добра и не ставаш само социален работник. Зависи как и къде се реализираш де. Но,ако се потрудиш малко над професията си, можеш да работиш на доста престижно място с много добра заплата за България. Можеш да работиш и в полицията, и като директор отдел "Закрила на детето"...майка ми е завършила "Социални дейности" и е много доволна и си работи по специалността точно като директор отдел "Закрила на детето"...

.:: Статистика - I курс ::.
- pliu6eno_me4e
- Драскач
- Обратна връзка: