Критика към охраната в Ректората !!!
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
И аз нямам(досега) проблеми с охраната. Преди 2 дни ми се наложи да пообикалям няколк очаса из Ректората и спокойно си питах пазача на централния вход, а той доста учтиво ме напътстваше. Даже докато търсех информация, той предложи да ми даде(тоест да го питам нещо ако можел да помогне) без да се усети че търся бюро Информация 
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Критика към охраната в Ректората !!!
Не съм съгласен. Колкото и пъти да съм питал, винаги съм получавал доста подробен отговор. Никога не съм ходил до т.н. Информация, а си спирам винаги някоя охрана.АРМЕНКА написа:Пишейки тази тема,силно се надявам тя да бъде прочетена от някой,който има властта да назначава охраната ни в Ректората,макар че едва ли някои от въпросните инстанции би си губел времето да се рови тук,но както е казал народа "Надеждата умира последна"..
Тааа,с риск да заприличам на стара и вечно мърмореща баба,искам да се оплача от крайно недружелюбното държание на тези хора,които чинно стоят на всеки вход на сградата.За целта ще се върна малко назад в историята,по-точно в 2005 година,месец септември.Аз,млада и току-що приета студентка в СУ,ентусиазирано прекрачвам прага на така обичния ни университет,и като всеки новак се забърквам сред многобройните коридори.За да се ориентирам,решавам да се допитам до един от охранителите със средна възраст +65 години.На вежливия си и културен въпрос получавам следния отговор "Вие студентите не си ли научихте залите най-накрая,писнало ми е да се разправям с пишлемета като вас!",при което аз застивам,все едно съм видяла китаец в индианско облекло.Казах си на ум"Абе на човека може да не му е ден днес,ще питам на другия вход".Там за мое огромно неудоволствие получавам подобен отговор.След тези реплики се почувствах една ли не виновна,че съм питала изобщо...
В последствие чух,че и една колежка им е "яла попарата"на същите двама охранители...
Не че имам против охраната в СУ,но нека да са малко по-дружелюбни,а не да се държат все едно,че някой им е изял баницата за закуска....
Дано не съм ви отегчила с моето мърморене,но просто не можах да се сдържа да не се оплача...
Др е въпроса, че тя почти я няма. Смисъл на влизане въобще не проверява ти, аджеба, от СУ ли си или не. На курсовете ни раздахода едни пропуски. Е за какво? До сега 1 път не са ме спряли.
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ще подкрепя Бавареца! Аз например съм възможно най-неориентираното същество в тази галактика и дори след десетото ходене в СУ пак се обърквам стабилно. Но винаги се намира някой от охраната, който да ме упъти и то крайно любезно! На изпитите на всеки 20 крачки по коридорите имаше човек, който ни казваше накъде трябва да отидем, без дори да сме го молили за това, а тонът беше безкрайно приятелски и учтив!
Това беше първото нещо, което ме грабна в СУ! А не като в УНСС- "Ти сляпа ли си?", "Малоумна ли си?", "Колежке, имате ли представа с колко като Вас минават през мен всеки ден? Ако тръгна на всеки да обяснявам, да съм влязла в лудницата!". На писмения по журналистика във въпросния псевдо-ВУЗ пък в деня на изпита ни бяха преразпределили в други зали от посочените и питайки "Къде е еди-коя-си зала?", получих отговор: "На мястото си! Да сте се осведомили предварително!"! Как да се осведомя предварително, като на предния ден бях в съвсем различна зала??
Така че нека не се оплакваме от охраната в СУ, защото те са ангелчета на фона на всички останали!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...