Биология - КСК - 2007

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

mirchetu написа:Za-Zaa-Zou, ама разбира се, кефи се! Мен, дет' не ме приеха, където исках, сега умирам от кеф, че е лято, че свършиха изпити и простотии и просто се размазвам, а пък теб като са те и приели ехеее...! :D Аз си имам приказка, че и на село да ме приемат фармация пак ще съм безкрайно щастлива :D Та като отидеш във Варна да учиш, я ако можеш ги питай тези симпатяги ще откриват ли другата година фармация? Някой от вас, ако знае нещо по въпроса? :roll:
То за СУ се говори, че ще има фармация, за да си възродят малко химическия факултет.
Аватар
mirchetu
От дъжд на вятър
Специалност: Фармация МУ-София, евентуално и Екология в СУ
Курс: втори

Мнение от mirchetu »

cufff написа:То за СУ се говори, че ще има фармация, за да си възродят малко химическия факултет.
Ееее, ми а дано има, ще ги уважа с кандидатурата си :D Тъкмо да си остана в същия университет, така или иначе тря'а се учи в София по транспортни, семейни и ред други причини... макар че Варна... о, блаженство.. :thumbleft:
Последно промяна от mirchetu на 24 Авг 2007, 10:55, променено общо 2 пъти.
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

mirchetu написа:
cufff написа:То за СУ се говори, че ще има фармация, за да си възродят малко химическия факултет.
Ееее, ми а дано има, ще ги уважа с кандидатурата си :D Тъкмо да си остана в същия университет, така или иначе тря'а се учи в София по транспортни, семейни и ред други причини... макар че Варна... о, блаженство.. :thumbleft:
Говори се, че щяло да има фармацевтична химия. Ако си в су може просто да го запишеш като втора специалност. Аз така мисля да направя, ако остана там
Atlantida
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantida »

Фармацевтична химия.....т.е.? Каква ли ще е реализацията с нея- сигурно в производствената част нафармацията.
Аватар
mirchetu
От дъжд на вятър

Мнение от mirchetu »

И на мен така ми звучи, но не виждам проблем да си бачкаш като фармацевт, предполагам се учат почти еднакви неща. Възможно е и направо да си е същото, а думата химия да е, за да се наблегне на факта, че е в химическия факултет, за престиж на факултета... примерно :D
Аватар
chubbchubb
В началото бе словото

Мнение от chubbchubb »

mene me prieha medicina v SU i sam si ot varna no po redica pri4ini predpo4itam SU i nito edna ne e zaradi grada.6te u4im v pravitelstvena bolnica.tova 4e e za 1 godina medicina v universiteta nqma nikakvo zna4enie za6toto na nas pak 6te ni prepodavat dobri prepodavateli i ot nas si zavisi dali 6te u4im ili ne.a kolkoto do niskiq bal...1 klasiraniqta izlizat v sofiiskiq kasno a horata ne mogat da 4akat za 8 mesta v sofiiski,i 2 normalno horata da si predpo4etat sigurno otvardenite universiteti pred novoto.a da ne govorim kolko mnogo sa kandidatstvali medicina i ne sa kandidatstvali v SU zaradi razli4niq konspekt i formata na izpitite.spored mene e glupavo da se spori koi medicinski universitet e po dobar za6toto prosto vsi4ki sa dobri.ina4e koito e vlqzal vav varna,da ne sajalqva,vn RuLeZ
*Raya_Alexandra: Пиши на кирилица! Следващото твое мнение на латиница ще бъде изтрито!
Аватар
_malko_zlo_
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от _malko_zlo_ »

mirchetu написа:xbizzitmafucka, знам какво е! Звънях на всички възможни телефони в БФ, но никой не ми вдига и не знам кога ми почват очните :? Аз също съм с екология, ама задочно. Някой знае ли кога трябва да отида? Направо смешна работа. Като се записвах ми казаха, че най-вероятно почвам от 3.09, ама най-вероятно ми звучи някакси... не много убедително.

И аз съм задочно, но биология и ми казаха че започваме на 10.09.2007
Аватар
mirchetu
От дъжд на вятър

Мнение от mirchetu »

_malko_zlo_, благодаря, че ми каза. :tweety: Дано и ние да сме тогава, че на 3-ти ми е рано. Кога им свършват отпуските на тези хора? А ако отидеш до факултета, има ли някъде изкарани програмите? Не ми се ходи в сф точно сега, ама ако се напожи... :x Ти как разбра, че си на 10-ти?
Аватар
karmensita
В началото бе словото
Специалност: Екохимия
Обратна връзка:

Мнение от karmensita »

Здравейте !
Някой да знае кога започва учебната година за Химическия факултет ?! :roll:
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

karmensita написа:Здравейте !
Някой да знае кога започва учебната година за Химическия факултет ?! :roll:
КАто на всички други 2 октомври, обади се 1 седмица преди това да питаш за час
Аватар
_malko_zlo_
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от _malko_zlo_ »

mirchetu написа:_malko_zlo_, благодаря, че ми каза. :tweety: Дано и ние да сме тогава, че на 3-ти ми е рано. Кога им свършват отпуските на тези хора? А ако отидеш до факултета, има ли някъде изкарани програмите? Не ми се ходи в сф точно сега, ама ако се напожи... :x Ти как разбра, че си на 10-ти?
Ами като се записвах жената ми каза учебната година за вас започва на 10 Септември, но и тя не беше на 100% сигурна
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

*Raya_Alexandra: Мненията, извън поставената тема, бяха изтрити. Колкото и да ви е трудно, придържайте се към темите, посветени на специалността, в която сте приети! Това се отнася за всички и в частност за потребителите Fed и uktc. Това е едно от последните ми предупреждения към двамата. Умната! :idea:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
normal
В началото бе словото

Мнение от normal »

здравейте,ще уча биология моля някой запознат да каже какво се учи през първия семестър и как стои въпроса със спорта,трябва ли да се избира още от този семестър :oops: :lol: :shock:
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

А като се записвахте писахте ли за език или нещо подобно, че аз май забравих
normal
В началото бе словото

Мнение от normal »

аз писах,ни и той май е факултативен каквото и да значи това
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”