Какво ви подразни/натъжи днес vol.2
хаха ще се състезаваме ли ??
Колкото по-горчиво е миналото,толкова по-сладко е бъдещето.
...
http://www.fun-6.com/cenni-misli-prikazka-du6a.htm
...
http://www.fun-6.com/cenni-misli-prikazka-du6a.htm
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
- Black Raven
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Мда...за капак, разбрах, че едно момиче, което имаше амбицията да ми бъде добра приятелка е излъгала нещо и се е получила доста сконфузна ситуация. Сега се сърдят на мен, а на нея вярват. Как да не се ядоса човек...по-скоро се натъжих..ама на кой му пука всъщност. Винаги аз обирам всичко. Ама "дневника е най-добрата алтернатива", със сигурност. На човека изглежда не му пука колко ми е кофти ама ще го преживеем. Няма справедливост на тая планета

По-основателния въпрос е Къде живееш около "Леденика" ли ?Street Spirit написа:Амиии...не знам! При широко отворен прозорец, тъмна стая ( + светещ монитор) - една летяща мишка стремително се вмъква вкъщи!бръм бръм написа:разби ме.. какво е търсил този прилеп у вас ?Street Spirit написа:Споменът за снощи...това по-скоро ме плаши! В 3 през нощта един прилеп влетя директно през прозореца ми!!! Ужасно...
Настръхва ми козината от ужас!
А после какъв екшън беше - до 4:00 с брат ми се крихме с възглавниците![]()
А днес...днес си въобразих, че нищо не ме натъжи...Почти се получи.
един приятел снощи видял прилеп в хода си. Тъй като си май от СТЗ, а въпросния случай също е там, то стигам до заключението че има нападение над градаStreet Spirit написа:Амиии...не знам! При широко отворен прозорец, тъмна стая ( + светещ монитор) - една летяща мишка стремително се вмъква вкъщи!бръм бръм написа:разби ме.. какво е търсил този прилеп у вас ?Street Spirit написа:Споменът за снощи...това по-скоро ме плаши! В 3 през нощта един прилеп влетя директно през прозореца ми!!! Ужасно...
Настръхва ми козината от ужас!
А после какъв екшън беше - до 4:00 с брат ми се крихме с възглавниците![]()
А днес...днес си въобразих, че нищо не ме натъжи...Почти се получи.
дрън дрън