БНС прави национална гражданска гвардия
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
БНС прави национална гражданска гвардия
http://society.actualno.com/news_118496.html
ражда ли се според вас новото Hitlerjugend? Че в Красно село полицията показа че не е подготвена, така си е, но пък имаме ли наистина нужда хората на Расате, Сидеров и тям подобни кукута да кръстосват градовете ни?
И не е ли това една по-нова форма на скинарство, в униформа, но по същество - същото?
И дали скоро няма да се превърнат в паравоенна организация, терорейки всякакви етноси?
Според БНС прекаляват и националната гвардия не е правилният път. Ако ще се правят на бойскаути, да не прекаляват!
Вие какво мислите?
ражда ли се според вас новото Hitlerjugend? Че в Красно село полицията показа че не е подготвена, така си е, но пък имаме ли наистина нужда хората на Расате, Сидеров и тям подобни кукута да кръстосват градовете ни?
И не е ли това една по-нова форма на скинарство, в униформа, но по същество - същото?
И дали скоро няма да се превърнат в паравоенна организация, терорейки всякакви етноси?
Според БНС прекаляват и националната гвардия не е правилният път. Ако ще се правят на бойскаути, да не прекаляват!
Вие какво мислите?
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Всичко това стана възможно заради липсата на държава.
Човечество, човечество, колко би било хубаво, ако се учеше от историята!!!
В края на 20-те и началото на 30-те години в Германия държавата също абдикира от някои свои задължения и е неспособна да се справи с общественото напрежение. Тогава се раждат кафявите отряди на Хитлер, които медиите тук побързаха да нарекат СС. Всъщност са SА (Sturm Abteilung) и представляват остригани яки лумпени, които обикалят в подобни на Бояновите униформи и млатят комунисти, разбиват еврейски магазини, а много от тях намират смъртта си в уличните свади.
Всички знаем в какво прерастват подобни организации. Това, което трябва да си дадем сметка обаче, е че тяхната поява е обоснована от нещо. А това нещо е липсата на адекватно поведение от страна на институциите.
Народе ????
Човечество, човечество, колко би било хубаво, ако се учеше от историята!!!
В края на 20-те и началото на 30-те години в Германия държавата също абдикира от някои свои задължения и е неспособна да се справи с общественото напрежение. Тогава се раждат кафявите отряди на Хитлер, които медиите тук побързаха да нарекат СС. Всъщност са SА (Sturm Abteilung) и представляват остригани яки лумпени, които обикалят в подобни на Бояновите униформи и млатят комунисти, разбиват еврейски магазини, а много от тях намират смъртта си в уличните свади.
Всички знаем в какво прерастват подобни организации. Това, което трябва да си дадем сметка обаче, е че тяхната поява е обоснована от нещо. А това нещо е липсата на адекватно поведение от страна на институциите.
Народе ????
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Като нищо. Преди ме убеждаваше, че и циганите са хора.Berserker написа:И аз си помислих, дали ще видим този човек в униформаПаган написа:Имах нещастието един човек да ме запознае с БНС организацията в Бургас.
Алкохолици и незавършили основно образование същества!
Смях, смях!и биеща цигани
А сега ще ходи да ги бие
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Нещастни изкривени идейки като БНС са... де да знам. Като портокаловата кора с която украсяват коктейлите - нито се яде, нито се пие, нито е кой знае колко красиво и накрая свършва в боклука.
Освен това са политически курви - биха си легнали, прощавайте, влезли в коалиция със всеки, който им предложи. Понеже никой не им предлага, плючят по всички, че са импотентни, исках да кажа некадърни
.
Освен това са политически курви - биха си легнали, прощавайте, влезли в коалиция със всеки, който им предложи. Понеже никой не им предлага, плючят по всички, че са импотентни, исках да кажа некадърни
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Офф като чета такива новини ми избива един смях и недоумение... тъжно. Понеже държавата и институциите не могат да си свършат работата, сега ще им я вършат кукувци, футболни хулигани и залупени пубери, които винаги жадно и ентусиазирано възприетмат такива идеи, така ли? (Защо тук няма иконка с повръщащо човече???) И без това абсолютно нищо в света не зависи от нашите политици, няма ли най-после да разрешат някои проблеми в страната, че да не се налага да обсъждаме методи от 30те години на миналия век 
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

- inaccessibility
- Летящите Пръсти
напълно естествено ми се струва да има реакция на циганските изстъпления...
друг е въпросът че принципно не подкрепям полу-военни формирования, твърде много ми кореспондират с военно положение, полицейски произвол, национално отмъщение...
а това ми напомня за една истина - когато се изчерпи силата на правото идва на ред правото на силата...
друг е въпросът че принципно не подкрепям полу-военни формирования, твърде много ми кореспондират с военно положение, полицейски произвол, национално отмъщение...
а това ми напомня за една истина - когато се изчерпи силата на правото идва на ред правото на силата...
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Но дали тази истина отговаря на цивилизования свят, към който все се бием в гърдите, че принадлежим? Ако тук сме толкова безпомощни, че ще решаваме такива проблеми със сила, то аз не искам да живея на такова място.
http://www.dnes.bg/article.php?id=40320
Хахах ето какво следва. Представете си как изглежда това пред европееца - някакви племена си чупят главите в малка държавица на тъмния Балкански полуостров. Аз бих се спукал от смях на такава новина. И бих се запитал "Боже, тези с нас ли са?"
И така до къде???
http://www.dnes.bg/article.php?id=40320
Хахах ето какво следва. Представете си как изглежда това пред европееца - някакви племена си чупят главите в малка държавица на тъмния Балкански полуостров. Аз бих се спукал от смях на такава новина. И бих се запитал "Боже, тези с нас ли са?"
И така до къде???
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

- inaccessibility
- Летящите Пръсти
то и назапад силата в много случаи е над правото... друг е въпросът, че повечето страни се стремят към някаква социална спрраведливост, към някаква демокрация... и имат дълга традиция във времето от опити, които не винаги са били положителни за отделния индивид...castelo написа:И така до къде???
факт е че историята се учи от своите грешки, ако не се научи ги повтаря... Балканите не са минали основните поуки, които западът е преживял... следователно следва да ги преминем и ние...
- inaccessibility
- Летящите Пръсти