поправителни изпити за Българска филология-І курс
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
поправителни изпити за Българска филология-І курс
Моля, посъветвайте ме къде в сайта мога да прочета кога са датите на поправителните изпити за специалност Българска филология - І курс. Ако някой вече се е информирал, моля, нека ми пише. Интересуват ме руски език, антропология и лексикология - дата и час. Благодаря ви предварително!!!
олеле:)
Уважаеми колеги..аз тепърва ще започвам да уча БФ и като ви слушам само ми става сложно..стискайте палци, а на вас успех на поправките:)
Ju
- BeReady
- В началото бе словото
Аууу не мога да ти опиша колко се радвам, че някой се отзоваcarrion написа:Колеги, с вас съм!
На мен ми трябват датите за Старогръцки език, Антична литература и Литература за деца и юноши.
Иначе Антропологията е на 14.09 от 9:00 в 141, а Руски език на 17.09 от 10:00 в 126.
Успех!
Smeshko и аз ти желая успех на поправките
- mkt
- От дъжд на вятър
И аз това се питам. Някой знае ли дали е възможно да се запише годината с два невзети?Валерия написа:Колеги,благодаря за съпричастността. Специални благодарности на carrion! Сега ми трябват датата и часа на лексикологията. А някой знае ли защо поправителната сесия е обявена до 14.09. пък има дати и след това?
-
T1000
- В началото бе словото
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Има за наше удобство и след това (предполагам). С 2 невзети изпита може да се запише годината.
Всички дати са изнесени на табло пред 230 кабинет в Ректората на 1вия етаж. Днес ходих и естествено нямаше дата само за Старобългарската литература (която ми трябва на мен). Ще ходя в петък пак да видя дали са я изкарали датата, че... Който има сходна съдба с моята да свирка на изпита
Лексикологията по много груб спомен мисля, че пишеше на 18-ти, но не пишеше кабинет или час.
Всички дати са изнесени на табло пред 230 кабинет в Ректората на 1вия етаж. Днес ходих и естествено нямаше дата само за Старобългарската литература (която ми трябва на мен). Ще ходя в петък пак да видя дали са я изкарали датата, че... Който има сходна съдба с моята да свирка на изпита
Лексикологията по много груб спомен мисля, че пишеше на 18-ти, но не пишеше кабинет или час.