Кореистика :)
Модератор: Boromir
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка:
-
FeelingSad
- Пишете, о, братя
Него и да го питаш, все сме в лошия! Ха-хаADeLL написа:В добрия или лошия смисъл?!
Иначе срещата мина добре, запознах се с още хора дори! Кира е голяма сладурка и мхм... голяма ентусиастка, по-голяма и от мен, представяш ли си?!
А днес изпратих другата колежка на Анивенчър.. стана ми доста тъпо, че не можех и аз да отида, но пък тя после ще разказва...
Зайци такива!
Щом казваш, Адел
Хленчове и сълзи, а? Имаш шааанс с твоя бал от 25 и нещо- мин. год. е паднал до 25,05 
Срещата мина супер- повозихме се на тролейче, метро, рейсче.... Джангър страшен
Нeщо си го изкарах вечерта на FeelingSad, щото ми избиха чивиите (пък и бях пила бира на гладно в едно кръчме с още едно девойче и ся се чудя кво, по дяволите, ми се е въртяло в главата и честно казно, не помня
) пък и се разочаровах от тъпия ми бал, щото хората са си насядали парцалите и си имат оценки- кво се надявам с тая четворка, ****
Само дано да не се е засегнала FeelingSad, щото острият ми език не е за пред хора, а и то всичко си е за мен- просто за 2 минути се оставих глупостта да се разлее тотално в мен и оплесках нещата.
Няма к'во да товаря хората с моите си ядове- така е, гладният завижда на сития и не му вярва, пък сам си е виновен, че е гладен
И си пуснах тема за унгарския- да видим колко народ ще отговори. И няма връщане назад.....
Абе, все тая- талибан съм си
П.П. Отказвам се да пише вече - надеждата ми се стафидоса (демек изпари се пълнежът) и ся остана само някъв тъп яд и разочарование към мене си, че съм се изложила така. Вятър работа...
Млъквам! Не искам да ви заливам темичката с някви самосъжалителни излияния и така
ДА ВИ Е ЧЕСТИТА КОРЕИСТИКАТА, ПРИЯТЕЛИ! УЧЕТЕ СИ С КЕФ, ЩОТО СТЕ ГОТИНА БАНДА И ЕЗИКА ВИ Е СУПЕРСКИ!
Щом казваш, Адел
Срещата мина супер- повозихме се на тролейче, метро, рейсче.... Джангър страшен
Нeщо си го изкарах вечерта на FeelingSad, щото ми избиха чивиите (пък и бях пила бира на гладно в едно кръчме с още едно девойче и ся се чудя кво, по дяволите, ми се е въртяло в главата и честно казно, не помня
И си пуснах тема за унгарския- да видим колко народ ще отговори. И няма връщане назад.....
Абе, все тая- талибан съм си
П.П. Отказвам се да пише вече - надеждата ми се стафидоса (демек изпари се пълнежът) и ся остана само някъв тъп яд и разочарование към мене си, че съм се изложила така. Вятър работа...
Млъквам! Не искам да ви заливам темичката с някви самосъжалителни излияния и така
ДА ВИ Е ЧЕСТИТА КОРЕИСТИКАТА, ПРИЯТЕЛИ! УЧЕТЕ СИ С КЕФ, ЩОТО СТЕ ГОТИНА БАНДА И ЕЗИКА ВИ Е СУПЕРСКИ!
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
За тазгодишния чувам, че не бил хубав, пробвай с по-предишните като Kamen Rider Hibiki - казват, че е по-добър. А и музика добра има.ADeLL написа:Дори реших ,че като ще е гарга да е рошава и тръгнах да си смъквам некво японско сериалче Kamen Rider Den-O
Ух, на това не бих отишъл, макар че ме канят редовно.FeelingSad написа:А днес изпратих другата колежка на Анивенчър
- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Ами аз в никакъв случай не съжалявам, бих повторила с удоволствие и ще го направя догодина.Александър написа:Ух, на това не бих отишъл, макар че ме канят редовно.
Въпреки че лични покани не получавам.
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Жалко
Много щях да ти се радвам, честно.
Успех в АФ-то и дай-боже японистика догодина(ако см разбрала правилно и това ти е меракът)!
Много щях да ти се радвам, честно.
Успех в АФ-то и дай-боже японистика догодина(ако см разбрала правилно и това ти е меракът)!
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
И на мен щеше да ми е приятно да сме заедно.Ами всъщност първоначалната ми цел си остава Японистика.Това ме засили към изток-а.Но Кореистика ми беше също вариант и понеже се провали ,почвам пак старата песен за Японски,само че на нов глас ,т.е. чрез преместване.
Мерси много за пожеланието и затова ,че изтърпяхте почти родилните ми мъки на това КСК
Поздрави на всички Кореисти,успех и късмет и стискам палци да минават работите гладко с йероглифите.
Мерси много за пожеланието и затова ,че изтърпяхте почти родилните ми мъки на това КСК
Поздрави на всички Кореисти,успех и късмет и стискам палци да минават работите гладко с йероглифите.
Нищо, да се похвалим, че вече сме студенти, пък догодина всичко може да се случи
Аз се радвам на унгарския- като няма да е изток, поне да е център.
Хората пак хвърлят недоумяващи погледи- така че явно и този език се смята за "екзотичен" (пък и е доста мистериозен- никой от колегите не се обажда
).
Халал да ни е изборът и ентусиазмът да не пресъхва, както се казва
А пък ADeLL дружно ще я натискаме да си гледа английския, та да се прехвърли догодина
Да започваме годината вече-нямам търпение
Зайци, напрееееед!!!
Аз се радвам на унгарския- като няма да е изток, поне да е център.
Халал да ни е изборът и ентусиазмът да не пресъхва, както се казва
А пък ADeLL дружно ще я натискаме да си гледа английския, та да се прехвърли догодина
Да започваме годината вече-нямам търпение
-
FeelingSad
- Пишете, о, братя
Хахаха! Е тук не се сдържах и почти залитнах със стола.. Какво е това настъпателно заешко движение с тендеция за прегазване на останалите курсове?Kira написа:Да започваме годината вече-нямам търпениеЗайци, напрееееед!!!
А сега сериозно - да са ви честити местата и успех през годината!
- hotch_potch
- В началото бе словото
Ей, големи сладури сте кореистите
МН ще се радвам да се запознаем на есен. Аз съм другарче китаист и сега ще съм първи курс, но ще се натреса малко тук като се опитвам да съм полезна
Хах вчера малко се обърках в коя тема се събирате. Много сте активни. Та малко ще е като реклама, но като за зайчета мисля, че ще е полезно.
Намерих един сайт с филми онлайн, при това азиатски, така че днес спамя
http://www.crunchyroll.com/ - ето го сайта. Има доста корейски филми - при това някои са мн добри и езика е страхотен! Дано помогне за научаването на езика. Хах нали в един котел ще врим - ЦИЕК
Ох, има и доста тъпи филми, така че ако усетите, че мозъка ви се топи СПРЕТЕ да гледате

Хах вчера малко се обърках в коя тема се събирате. Много сте активни. Та малко ще е като реклама, но като за зайчета мисля, че ще е полезно.
Намерих един сайт с филми онлайн, при това азиатски, така че днес спамя
Ох, има и доста тъпи филми, така че ако усетите, че мозъка ви се топи СПРЕТЕ да гледате
We drink the fatal drop
Then love until we bleed
Then fall apart in parts
Then love until we bleed
Then fall apart in parts