P.S. кога се очертава връчването на дипломите на ФКНФ за випуск 2006/2007 (за завършилите филолози през юли като мен)?
Благодарности!
Връщат дипломата за средно образование когато подаваш документи за явяване на държавен изпит.SolarSystem написа:Като споменахте по-горе дипломи, ми хрумна друг въпрос: Кога връщат дипломите за гимназиално образование, с които се кандидатства за първи курс? Доколкото си спомням на мен моята ми я взеха и не са ми я връщали. Дават ги заедно с дипломите за бакалавър или може да си я поискаш по-рано преди да си завършил?

Сроковете за подаване на документи ги пише в правилника. Можеш да ги видиш на линка. А датите за изпитите трябва да ги каже всяка катедра. Но това по-нататък ще стане ясно. Смятам, че при подаването на документите вече би трябвало да са ясни. А някой знае ли колко е таксата при подаване на документите? Дали е както при кандидат- студентите тази година т.е по 20лв или при нас ще е по-висока? А и дали се плаща една такса, независимо на колко събеседвания ще ходиш? В воя факултет все още се мотат с магистратурите. В момента на дневен ред са поправителната сесия и колегите, които не си взеха държавния и сега трябва да ходят на 19-ти. То така и трябва, но можеха да разлепят някаква информация пред учебен отдел, а не да ми казват "минете в средата на месеца".sientelo написа:аз ще ходя утре и ще питам, но честно казано не ми се купува цял справочник за две определени магистратури.ще бъда благодарна на някой само после да каже сроковете за кандидатстване, друго не ми трябва почти![]()