по-добре не,Fed написа:а на десничарите има ли световен ден
че не ми се черпи
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Губиш си времето в тоз форум отивай към Харвард...Derek написа:И аз съм левичар, но пиша с дясната ръка, за което е виновна учителката ми от предучилищната. Но почти всичко друго с лявата.
Само да попитам - някой може ли да пише с лява ръка, но от дясно наляво, защото аз мога. Така е пишел Леонардо да Винчи, четох в Уикипедия. Честно казано е просто... само правиш огледален образ на написаното с дясна ръка, което е от ляво надясно.
аз мога да пиша с лявата ръка от дясно на ляво и от ляво на дясно и с дясната ръка от дясно на ляво и от ляво на дясно... човек без работаDerek написа:Само да попитам - някой може ли да пише с лява ръка, но от дясно наляво, защото аз мога. Така е пишел Леонардо да Винчи, четох в Уикипедия. Честно казано е просто... само правиш огледален образ на написаното с дясна ръка, което е от ляво надясно.
да това е ясно, имах в предвид, че писането наопаки не е резултат от това, че е бил художник, а гений..Derek написа:Творци като Леонардо създават на всяка крачка, било то чрез рисуване или просто с почерк. Той не е бил само художник.