Биология - КСК - 2007

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
cherveiche
В началото бе словото

Мнение от cherveiche »

И аз се присъединявам към МБ :)
Аватар
simona_baby
От дъжд на вятър

Мнение от simona_baby »

Не съжалявай,че си записала във Варна,все пак това е утвърден МУ,във Варна е супер,а и както виждаш СУ не могат да си запълнят бройките за Медицина,бала на 3 класиране падна до 32.76 за момичета-само за 8 места,а такъв нисък бал,ужас!!!Моят бал също е достатъчен за Медицина в СУ,но в никакъв случай не съжалявам,че записах Медицина в Плевен,много съм доволна.
Не е лесно да успееш в живота,но кой е казал,че трябва да ти е лесно?
Аватар
deepkeeper
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от deepkeeper »

Майка и татко са завършили медицина в Плевен. Много съм доволен от тях :wink:
Мъгла над Русе
Изображение
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

Аз днес се записах МБ, и мисля, че Плевен и Варна са по-добър вариант за медицина от СУ. Така, че въобще не съжалявай. муцунка ти кога си на входния тест за дафа? Аз съм в петък от 10. Майка ми днес ми го съобщи...не съм пипала немски от месеци и ще бъде голямо шоу. Ще си припомня малко рекция на глаголи и конюнктив и това е.
BB
От дъжд на вятър

Мнение от BB »

simona_baby написа:Не съжалявай,че си записала във Варна,все пак това е утвърден МУ,във Варна е супер,а и както виждаш СУ не могат да си запълнят бройките за Медицина,бала на 3 класиране падна до 32.76 за момичета-само за 8 места,а такъв нисък бал,ужас!!!Моят бал също е достатъчен за Медицина в СУ,но в никакъв случай не съжалявам,че записах Медицина в Плевен,много съм доволна.
С това изказване което правиш във форума на СУ относно медицината и имайки предвид, че миналата година си била студентка в СУ показваш само своята посредственост, жалко че забравяш по какъв път си минала , знам с какъв бал си влязла в Плевен ..........Не се обиждай , но някак не е коректно и не отива на един медик ! Иначе и аз мисля , че във Варна е супер, стига да не си от София и да се налага да се разделяш със семейство и приятели!
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

BB написа:
simona_baby написа:Не съжалявай,че си записала във Варна,все пак това е утвърден МУ,във Варна е супер,а и както виждаш СУ не могат да си запълнят бройките за Медицина,бала на 3 класиране падна до 32.76 за момичета-само за 8 места,а такъв нисък бал,ужас!!!Моят бал също е достатъчен за Медицина в СУ,но в никакъв случай не съжалявам,че записах Медицина в Плевен,много съм доволна.
С това изказване което правиш във форума на СУ относно медицината и имайки предвид, че миналата година си била студентка в СУ показваш само своята посредственост, жалко че забравяш по какъв път си минала , знам с какъв бал си влязла в Плевен ..........Не се обиждай , но някак не е коректно и не отива на един медик ! Иначе и аз мисля , че във Варна е супер, стига да не си от София и да се налага да се разделяш със семейство и приятели!
Аз съм от София и пак ми се струва яко във Варна :((( Жалко, че не ме приеха тази година. Дано поне успея да си взема добре дафа и да си продължа молекулярната в Германия.
BB
От дъжд на вятър

Мнение от BB »

Да съгласна съм за Варна и на мен ми харесва въпреки че не съм кандидатствала там, но много се подразних от '' такъв нисък бал, ужас!!!'', а в Плевен бала за момчетата е 25.50, а и за момичетата не е висок!
cufff на теб УСПЕХ!
Аватар
simona_baby
От дъжд на вятър

Мнение от simona_baby »

Все пак местата за медицина в Плевен са 30 за момичета и 30 за момчета,така че е нормално да падне до 30.50 за момичета.А местата за момичета в СУ са само 8 и не могат да си ги запълнят,това имах предвид.
Аватар
DmKotev
В началото бе словото

Мнение от DmKotev »

хаха, а в Плевен колко пада бала на 6-то 7-мо класиране?! хах
Аватар
simona_baby
От дъжд на вятър

Мнение от simona_baby »

Няма да има 6 класиране,защото бройките за момичета са запълнени на четвърто,а на пето класиране си запълниха и бройките за момчета,както можете да видите от саита на МУ-Плевен,на 5 класиране няма приети момичета,тъй като местата са запълнени.
xbizzitmafucka
В началото бе словото

Биомениджмънт и устойчиво развитие?...

Мнение от xbizzitmafucka »

Брех, някой знае ли за кво става въпрос в тая специалност...проблема ми е, че аз уча екология 2ра година и мисля да запиша нещо като втора специалност..двуомя се между един 2 годишен курс "комуникации" в Центъра за образователни услуги, към СУ, което не точно като второ висше, но ме зарибява повече и тая новата специалност..проблема е, че всички са забегнали нанекаде - кой по отпуски, кой да си пие ракията от обед и в БФ нема почти никой..Още повече, че тая специалност я няма нито в сайта на СУ, нито в сайта на БФ, по простата причина, че вече сумати месеци, почти година, няма сайт..И тва ми е факултет на първия, най-престижен университет в България...не знам, драги ми смехурковци, ама тва си е абсолютен срам...искам да видя учебния план на тая гадна специалност, ама не мога понеже няма кой да ми го покаже шото от студентски съвет и учебен отдел са в отпуски, а "секретарките" нямат програмата на тая специалност.....Е после как да съм ентусиазиран и да запиша квото и да е в нашия мил и китен факултетец...Хубуу, че поне се запознах с яките хора, иначе отдавна да се бях махнал от тва място...Да ми мирише по цял ден на формалин и да се сдушвам от бездушния интериор...Да,да!!! :twisted:
Евала на майкати, ашколсун на бащати...!
Аватар
cufff
Драскач

Re: Биомениджмънт и устойчиво развитие?...

Мнение от cufff »

xbizzitmafucka написа:Брех, някой знае ли за кво става въпрос в тая специалност...проблема ми е, че аз уча екология 2ра година и мисля да запиша нещо като втора специалност..двуомя се между един 2 годишен курс "комуникации" в Центъра за образователни услуги, към СУ, което не точно като второ висше, но ме зарибява повече и тая новата специалност..проблема е, че всички са забегнали нанекаде - кой по отпуски, кой да си пие ракията от обед и в БФ нема почти никой..Още повече, че тая специалност я няма нито в сайта на СУ, нито в сайта на БФ, по простата причина, че вече сумати месеци, почти година, няма сайт..И тва ми е факултет на първия, най-престижен университет в България...не знам, драги ми смехурковци, ама тва си е абсолютен срам...искам да видя учебния план на тая гадна специалност, ама не мога понеже няма кой да ми го покаже шото от студентски съвет и учебен отдел са в отпуски, а "секретарките" нямат програмата на тая специалност.....Е после как да съм ентусиазиран и да запиша квото и да е в нашия мил и китен факултетец...Хубуу, че поне се запознах с яките хора, иначе отдавна да се бях махнал от тва място...Да ми мирише по цял ден на формалин и да се сдушвам от бездушния интериор...Да,да!!! :twisted:
С тоя мнение доста надъха бъдещите биолози :)) Аз разбрах, че в СУ щяло да има фармация от другата година и ако е така, мисля да го запиша като втора специалност. Но това е тема за кандидатстуденти предимно и май няма много компетентни по този въпрос.
Аватар
mirchetu
От дъжд на вятър
Специалност: Фармация МУ-София, евентуално и Екология в СУ
Курс: втори

Мнение от mirchetu »

xbizzitmafucka, знам какво е! Звънях на всички възможни телефони в БФ, но никой не ми вдига и не знам кога ми почват очните :? Аз също съм с екология, ама задочно. Някой знае ли кога трябва да отида? Направо смешна работа. Като се записвах ми казаха, че най-вероятно почвам от 3.09, ама най-вероятно ми звучи някакси... не много убедително.
Za-Zaa-Zou
В началото бе словото

Мнение от Za-Zaa-Zou »

хора малко съм назад от темата но това е защато излизам рано прибирам се късно а в малкото си почивни дни правя същото
По въпроса за варна не може да с спори че е мн по- хубаваа от СФ аз обаче ще си живея тука 6 год с майка ми а наистина исках да съм в софия не само заради това което само по себе си е достатъчно но и защото кутурния ми живот малко цикли тука
ПП и все пак цяла година говоря че искам само да е август да съм на работа и да съм приета. Така че всичко ми се збъдна даже ме подвииха. Не мога да се алчня за повече направо ми е странно че нямам за какво да недоволствам
Аватар
mirchetu
От дъжд на вятър
Специалност: Фармация МУ-София, евентуално и Екология в СУ
Курс: втори

Мнение от mirchetu »

Za-Zaa-Zou, ама разбира се, кефи се! Мен, дет' не ме приеха, където исках, сега умирам от кеф, че е лято, че свършиха изпити и простотии и просто се размазвам, а пък теб като са те и приели ехеее...! :D Аз си имам приказка, че и на село да ме приемат фармация пак ще съм безкрайно щастлива :D Та като отидеш във Варна да учиш, я ако можеш ги питай тези симпатяги ще откриват ли другата година фармация? Някой от вас, ако знае нещо по въпроса? :roll:
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”