Кандидати за Английска филология

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
muhahahu
В началото бе словото

Мнение от muhahahu »

Е верно ние сме най-зле! По другите специалности ги гледам се скъсват да пишат - ние измрехме..... Срамота ... Айде живинка ... :D :D :D
If you are too wasted to remember, it never took place!
Аватар
Aper
В началото бе словото

Мнение от Aper »

И тук ли flood с японистика, сега поне ще учим некъв човешки език:D

п.п. виж си скайпа:)
I see hell in your eyes....
Аватар
ADeLL
От дъжд на вятър

Мнение от ADeLL »

Хахаха няма да мирясам и тва си е. :lol: :lol: Ако се паднем в една група с вас колеги ще разберете какво значи мрънкане ^_^;;

П.П.Тва виж си скайп-а за кого се отнася?!?!?! :shock:
Аватар
ADeLL
От дъжд на вятър

Мнение от ADeLL »

За мен е било :oops: :lol: :lol: :lol:
Аре Английски филолози пишете бе! Аз дето съм толкова нещастна и страдам за изгубената си мечта се съживих и гледам напред аа вие!?!?!?!?! Ехоооооуууу? Bist du da?
Somebody out there?

Show yourself......here here kitties.......мац пис пис =^_^=(")
Аватар
Black Raven
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Black Raven »

Мърррррр.....ДРАССССС! :lol: :lol: :lol: И аз съм ви колежка. Пък :P Аз уж съм мирно същество ама ако се издразня много...почва революция :twisted: Който ме познава знае :twisted:
Изображение
Аватар
ADeLL
От дъжд на вятър

Мнение от ADeLL »

Nice to meet you then 8)
Аватар
crystal
В началото бе словото

Мнение от crystal »

здрасти отново на всички.то взе,че като се махнах,вие се разприказвахте.ще знам да си мълча :lol:

ADeLL,аз на твое място щях да се кефя,че не съм японистика, но пък в крайна сметка аз изобщо не я писах ...както и подобните :lol:
Hold ur breath and count to ten
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

*Raya_Alexandra: Мненията, извън поставената тема, бяха изтрити. Колкото и да ви е трудно, придържайте се към темите, посветени на специалността, в която сте приети! Това се отнася за всички и в частност за потребителите Fed и uktc. Това е едно от последните ми предупреждения към двамата. Умната!
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
ADeLL
От дъжд на вятър

Мнение от ADeLL »

crystal написа: ADeLL,аз на твое място щях да се кефя,че не съм японистика, но пък в крайна сметка аз изобщо не я писах ...както и подобните :lol:
Ами щом съм я писала като първо желание и не са ме приели,няма каk да се кефя на каквото и да е друго :twisted: .Впрочем май тва ми е единственото желание,останалото е прелюдие към него. А това ,че ти не си ги писала в своите жалания е нормално,не всеки човек се интересува от източни езици като Яапонски,Корейски и т.н..:wink: Аз например не съм писала Арабистика,Иранистика,Арменистика,Индология и т.н. понеже ...бе де да знам,не ми харесват,не ме привличат.Ако това беше опит за морална подкрепа ...мерси :D
Иначе ще направя всичко ,което е по силите ми за да се опитам да си харесам специалността,поне за една година напред ^_^(")
Аватар
crystal
В началото бе словото

Мнение от crystal »

ADeLL написа:
crystal написа: ADeLL,аз на твое място щях да се кефя,че не съм японистика, но пък в крайна сметка аз изобщо не я писах ...както и подобните :lol:
Ами щом съм я писала като първо желание и не са ме приели,няма каk да се кефя на каквото и да е друго :twisted: .Впрочем май тва ми е единственото желание,останалото е прелюдие към него. А това ,че ти не си ги писала в своите жалания е нормално,не всеки човек се интересува от източни езици като Яапонски,Корейски и т.н..:wink: Аз например не съм писала Арабистика,Иранистика,Арменистика,Индология и т.н. понеже ...бе де да знам,не ми харесват,не ме привличат.Ако това беше опит за морална подкрепа ...мерси :D
Иначе ще направя всичко ,което е по силите ми за да се опитам да си харесам специалността,поне за една година напред ^_^(")

хах да,определено си беше морална подкрепа ;)
а иначе не съм писала нищо,което изисква рисуване по време на писане
а ако толкова не ти хареса ,ще имаш подготовка за кск догодина ;)
Аватар
Niika
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Niika »

Здравейте хора :)
И аз сьм с вас, ще видим как ще я мьчим или как ще ни мьчи тази английска филология :wink: Моите очаквания са ту оптимистични, ту не чак толкова.. ще видим
Life Is Life!
Аватар
crystal
В началото бе словото

Мнение от crystal »

Niika написа:Здравейте хора :)
И аз сьм с вас, ще видим как ще я мьчим или как ще ни мьчи тази английска филология :wink: Моите очаквания са ту оптимистични, ту не чак толкова.. ще видим
добре дошла :wink:
paradoxx
В началото бе словото

Мнение от paradoxx »

Здравейте на всички!
И аз съм английска филология с вас! :D
От доста време преглеждам форума, но чак сега намерих време да се регистрирам и и аз да се включа в някоя дискусия.
Аз лично изгарям от желание да почнат лекциите вече, че ми писна да бачкам и да затъпявам... :wink:
Я сега споделете- къде и кога точно трябва да се събереме нашата специалност на 1-ви? Някой има ли повече инфо относно групите- кой в коя е и на какъв принцип става разпределянето....
Аватар
ADeLL
От дъжд на вятър

Мнение от ADeLL »

Здравей,приятно ми е да се запознаем(брей размърдахме се и ние) ^_^

Значи ,това което знам за 1-ви е ,че трябва да се стоварим пред ректората(май ще има нещо като церемонийка или се лъжа ?! :roll: ). И от там нямам идея кво ще се прави,на място ще се пита май. А относно групите,до колкото разбрах си я рабираш като си видиш книжката. Принципа не ми е много ясен,маи по ред на записване(но не ми вярвай много :D ).А часът за явяване пред ректората е до колкото знам към 10.00 (поне така ми казаха като се записвах) .

До скоро~
Аватар
ADeLL
От дъжд на вятър

Мнение от ADeLL »

Niika написа:Здравейте хора :)
Здравей Niika,много ми е приятно да се запознаем и с теб. Относно АФ съм на същото мнение.Ту се ентусиазирам,ту ме е страх ^^'. За сега съм във фаза среден ентусиазъм,но ще стане ясно като започнат да ни гърчат :lol: .

бай бай за сега
Последно промяна от ADeLL на 03 Сеп 2007, 22:27, променено общо 1 път.
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”