Биология - КСК - 2007
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
cherveiche
- В началото бе словото
- simona_baby
- От дъжд на вятър
Не съжалявай,че си записала във Варна,все пак това е утвърден МУ,във Варна е супер,а и както виждаш СУ не могат да си запълнят бройките за Медицина,бала на 3 класиране падна до 32.76 за момичета-само за 8 места,а такъв нисък бал,ужас!!!Моят бал също е достатъчен за Медицина в СУ,но в никакъв случай не съжалявам,че записах Медицина в Плевен,много съм доволна.
Не е лесно да успееш в живота,но кой е казал,че трябва да ти е лесно?
- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Аз днес се записах МБ, и мисля, че Плевен и Варна са по-добър вариант за медицина от СУ. Така, че въобще не съжалявай. муцунка ти кога си на входния тест за дафа? Аз съм в петък от 10. Майка ми днес ми го съобщи...не съм пипала немски от месеци и ще бъде голямо шоу. Ще си припомня малко рекция на глаголи и конюнктив и това е.
С това изказване което правиш във форума на СУ относно медицината и имайки предвид, че миналата година си била студентка в СУ показваш само своята посредственост, жалко че забравяш по какъв път си минала , знам с какъв бал си влязла в Плевен ..........Не се обиждай , но някак не е коректно и не отива на един медик ! Иначе и аз мисля , че във Варна е супер, стига да не си от София и да се налага да се разделяш със семейство и приятели!simona_baby написа:Не съжалявай,че си записала във Варна,все пак това е утвърден МУ,във Варна е супер,а и както виждаш СУ не могат да си запълнят бройките за Медицина,бала на 3 класиране падна до 32.76 за момичета-само за 8 места,а такъв нисък бал,ужас!!!Моят бал също е достатъчен за Медицина в СУ,но в никакъв случай не съжалявам,че записах Медицина в Плевен,много съм доволна.
Аз съм от София и пак ми се струва яко във ВарнаBB написа:С това изказване което правиш във форума на СУ относно медицината и имайки предвид, че миналата година си била студентка в СУ показваш само своята посредственост, жалко че забравяш по какъв път си минала , знам с какъв бал си влязла в Плевен ..........Не се обиждай , но някак не е коректно и не отива на един медик ! Иначе и аз мисля , че във Варна е супер, стига да не си от София и да се налага да се разделяш със семейство и приятели!simona_baby написа:Не съжалявай,че си записала във Варна,все пак това е утвърден МУ,във Варна е супер,а и както виждаш СУ не могат да си запълнят бройките за Медицина,бала на 3 класиране падна до 32.76 за момичета-само за 8 места,а такъв нисък бал,ужас!!!Моят бал също е достатъчен за Медицина в СУ,но в никакъв случай не съжалявам,че записах Медицина в Плевен,много съм доволна.
- simona_baby
- От дъжд на вятър
хаха, а в Плевен колко пада бала на 6-то 7-мо класиране?! хахsimona_baby написа:Не съжалявай,че си записала във Варна,все пак това е утвърден МУ,във Варна е супер,а и както виждаш СУ не могат да си запълнят бройките за Медицина,бала на 3 класиране падна до 32.76 за момичета-само за 8 места,а такъв нисък бал,ужас!!!Моят бал също е достатъчен за Медицина в СУ,но в никакъв случай не съжалявам,че записах Медицина в Плевен,много съм доволна.
- simona_baby
- От дъжд на вятър
Няма да има 6 класиране,защото бройките за момичета са запълнени на четвърто,а на пето класиране си запълниха и бройките за момчета,както можете да видите от саита на МУ-Плевен,на 5 класиране няма приети момичета,тъй като местата са запълнени.
Не е лесно да успееш в живота,но кой е казал,че трябва да ти е лесно?
-
xbizzitmafucka
- В началото бе словото
Биомениджмънт и устойчиво развитие?...
Брех, някой знае ли за кво става въпрос в тая специалност...проблема ми е, че аз уча екология 2ра година и мисля да запиша нещо като втора специалност..двуомя се между един 2 годишен курс "комуникации" в Центъра за образователни услуги, към СУ, което не точно като второ висше, но ме зарибява повече и тая новата специалност..проблема е, че всички са забегнали нанекаде - кой по отпуски, кой да си пие ракията от обед и в БФ нема почти никой..Още повече, че тая специалност я няма нито в сайта на СУ, нито в сайта на БФ, по простата причина, че вече сумати месеци, почти година, няма сайт..И тва ми е факултет на първия, най-престижен университет в България...не знам, драги ми смехурковци, ама тва си е абсолютен срам...искам да видя учебния план на тая гадна специалност, ама не мога понеже няма кой да ми го покаже шото от студентски съвет и учебен отдел са в отпуски, а "секретарките" нямат програмата на тая специалност.....Е после как да съм ентусиазиран и да запиша квото и да е в нашия мил и китен факултетец...Хубуу, че поне се запознах с яките хора, иначе отдавна да се бях махнал от тва място...Да ми мирише по цял ден на формалин и да се сдушвам от бездушния интериор...Да,да!!! 
Евала на майкати, ашколсун на бащати...!
Re: Биомениджмънт и устойчиво развитие?...
С тоя мнение доста надъха бъдещите биолозиxbizzitmafucka написа:Брех, някой знае ли за кво става въпрос в тая специалност...проблема ми е, че аз уча екология 2ра година и мисля да запиша нещо като втора специалност..двуомя се между един 2 годишен курс "комуникации" в Центъра за образователни услуги, към СУ, което не точно като второ висше, но ме зарибява повече и тая новата специалност..проблема е, че всички са забегнали нанекаде - кой по отпуски, кой да си пие ракията от обед и в БФ нема почти никой..Още повече, че тая специалност я няма нито в сайта на СУ, нито в сайта на БФ, по простата причина, че вече сумати месеци, почти година, няма сайт..И тва ми е факултет на първия, най-престижен университет в България...не знам, драги ми смехурковци, ама тва си е абсолютен срам...искам да видя учебния план на тая гадна специалност, ама не мога понеже няма кой да ми го покаже шото от студентски съвет и учебен отдел са в отпуски, а "секретарките" нямат програмата на тая специалност.....Е после как да съм ентусиазиран и да запиша квото и да е в нашия мил и китен факултетец...Хубуу, че поне се запознах с яките хора, иначе отдавна да се бях махнал от тва място...Да ми мирише по цял ден на формалин и да се сдушвам от бездушния интериор...Да,да!!!
- mirchetu
- От дъжд на вятър
- Специалност: Фармация МУ-София, евентуално и Екология в СУ
- Курс: втори
xbizzitmafucka, знам какво е! Звънях на всички възможни телефони в БФ, но никой не ми вдига и не знам кога ми почват очните
Аз също съм с екология, ама задочно. Някой знае ли кога трябва да отида? Направо смешна работа. Като се записвах ми казаха, че най-вероятно почвам от 3.09, ама най-вероятно ми звучи някакси... не много убедително.
-
Za-Zaa-Zou
- В началото бе словото
хора малко съм назад от темата но това е защато излизам рано прибирам се късно а в малкото си почивни дни правя същото
По въпроса за варна не може да с спори че е мн по- хубаваа от СФ аз обаче ще си живея тука 6 год с майка ми а наистина исках да съм в софия не само заради това което само по себе си е достатъчно но и защото кутурния ми живот малко цикли тука
ПП и все пак цяла година говоря че искам само да е август да съм на работа и да съм приета. Така че всичко ми се збъдна даже ме подвииха. Не мога да се алчня за повече направо ми е странно че нямам за какво да недоволствам
По въпроса за варна не може да с спори че е мн по- хубаваа от СФ аз обаче ще си живея тука 6 год с майка ми а наистина исках да съм в софия не само заради това което само по себе си е достатъчно но и защото кутурния ми живот малко цикли тука
ПП и все пак цяла година говоря че искам само да е август да съм на работа и да съм приета. Така че всичко ми се збъдна даже ме подвииха. Не мога да се алчня за повече направо ми е странно че нямам за какво да недоволствам
- mirchetu
- От дъжд на вятър
- Специалност: Фармация МУ-София, евентуално и Екология в СУ
- Курс: втори
Za-Zaa-Zou, ама разбира се, кефи се! Мен, дет' не ме приеха, където исках, сега умирам от кеф, че е лято, че свършиха изпити и простотии и просто се размазвам, а пък теб като са те и приели ехеее...!
Аз си имам приказка, че и на село да ме приемат фармация пак ще съм безкрайно щастлива
Та като отидеш във Варна да учиш, я ако можеш ги питай тези симпатяги ще откриват ли другата година фармация? Някой от вас, ако знае нещо по въпроса?