Неприетите ТУК!
Модератор: Boromir
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
ъъ...щото в СУ и УНСС не е качествено... Айде, айде- един дол дренки са и трите университета, според мен. Естествено е, че всеки ще казва, че неговото най-"важи", обаче и трите ВУЗ-а си имат и плюсовете, и минусите.korpusito написа:Да,ама получаваш качествено образованиеМила написа:хилядарка на семестър?![]()
![]()
(=
Че аз не видях @korpusito да е написал подобно нещо...Просто каза, че и там получаваш лачествено образование ама даваш поече линти.Ма кат не си приет никаде и имаш пари-в НБУradja написа:ъъ...щото в СУ и УНСС не е качествено... Айде, айде- един дол дренки са и трите университета, според мен. Естествено е, че всеки ще казва, че неговото най-"важи", обаче и трите ВУЗ-а си имат и плюсовете, и минусите.korpusito написа:Да,ама получаваш качествено образованиеМила написа:хилядарка на семестър?![]()
![]()
(=
Именноpetio написа:Че аз не видях @korpusito да е написал подобно нещо...Просто каза, че и там получаваш лачествено образование ама даваш поече линти.Ма кат не си приет никаде и имаш пари-в НБУradja написа:ъъ...щото в СУ и УНСС не е качествено... Айде, айде- един дол дренки са и трите университета, според мен. Естествено е, че всеки ще казва, че неговото най-"важи", обаче и трите ВУЗ-а си имат и плюсовете, и минусите.korpusito написа:Да,ама получаваш качествено образованиеМила написа:хилядарка на семестър?![]()
![]()
(=
Принципно и аз така мисля,ма то тея в унсс си мислят така за СУ и става некъв омагьосан кръг.........zelena_ написа:Аааа,не слагайте УНСС на един кантар с СУ и НБУ!Все пак УНСС е супер смешен университет,най-корумпираният в цяла България и най-лесно се плаща.В цялата страна има корупция,но специално за УНСС...просто не на едно със СУ и НБУ!Няма място за сравнение!!!
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
- Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
- Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)
Ами НБУ се слави именно с това, че АКО искаш да научиш можеш да го направиш щото са качествени преподавателите и т.н. да не говорим, че с тия пари непрекъснато докарват некви чужденци и прочие което си е голям + .А ако не искаш да учиш е друг въпрос...ама аз се чудя на един приятел.Той записа в НБУ Информатика миналата година...ама не учи и не отбара от тия работи.И си мисля -добре де...за какво да си го губи времето като може да си я купи тая диплома за същите пари и да си спести 4 години.Ама...секи сам си решава:)fly4o написа:В НБУ имам един приятел, който е 3та година право и досега не е имал нито един изпит, защото всеки път е освободен!Кеф, а?
Тъй си е.....petio написа:Ами НБУ се слави именно с това, че АКО искаш да научиш можеш да го направиш щото са качествени преподавателите и т.н. да не говорим, че с тия пари непрекъснато докарват некви чужденци и прочие което си е голям + .А ако не искаш да учиш е друг въпрос...ама аз се чудя на един приятел.Той записа в НБУ Информатика миналата година...ама не учи и не отбара от тия работи.И си мисля -добре де...за какво да си го губи времето като може да си я купи тая диплома за същите пари и да си спести 4 години.Ама...секи сам си решава:)fly4o написа:В НБУ имам един приятел, който е 3та година право и досега не е имал нито един изпит, защото всеки път е освободен!Кеф, а?
- radunek
- В началото бе словото
- Курс: трети
айде пак се обърна темата
не че не сте прави де...
а на неприетите искам да кажа, че няма нищо страшно или срамно да пропуснеш една година...влизам ви в положението, щото помня как се чувствах тогава...обаче въобще не съжалявам, щото имах цяла година да мисля и премислям кво ще правя нататък...и се получи по- добре...
така че не се отчайвайте- млади сте още...има време...и късмет догодина!!!
а на неприетите искам да кажа, че няма нищо страшно или срамно да пропуснеш една година...влизам ви в положението, щото помня как се чувствах тогава...обаче въобще не съжалявам, щото имах цяла година да мисля и премислям кво ще правя нататък...и се получи по- добре...
така че не се отчайвайте- млади сте още...има време...и късмет догодина!!!
Ai, nossa!