Кандидати за Английска филология
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Black Raven
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
*Raya_Alexandra: Мненията, извън поставената тема, бяха изтрити. Колкото и да ви е трудно, придържайте се към темите, посветени на специалността, в която сте приети! Това се отнася за всички и в частност за потребителите Fed и uktc. Това е едно от последните ми предупреждения към двамата. Умната!
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
Ами щом съм я писала като първо желание и не са ме приели,няма каk да се кефя на каквото и да е другоcrystal написа: ADeLL,аз на твое място щях да се кефя,че не съм японистика, но пък в крайна сметка аз изобщо не я писах ...както и подобните
Иначе ще направя всичко ,което е по силите ми за да се опитам да си харесам специалността,поне за една година напред ^_^(")
- crystal
- В началото бе словото
ADeLL написа:Ами щом съм я писала като първо желание и не са ме приели,няма каk да се кефя на каквото и да е другоcrystal написа: ADeLL,аз на твое място щях да се кефя,че не съм японистика, но пък в крайна сметка аз изобщо не я писах ...както и подобните.Впрочем май тва ми е единственото желание,останалото е прелюдие към него. А това ,че ти не си ги писала в своите жалания е нормално,не всеки човек се интересува от източни езици като Яапонски,Корейски и т.н..
Аз например не съм писала Арабистика,Иранистика,Арменистика,Индология и т.н. понеже ...бе де да знам,не ми харесват,не ме привличат.Ако това беше опит за морална подкрепа ...мерси
![]()
Иначе ще направя всичко ,което е по силите ми за да се опитам да си харесам специалността,поне за една година напред ^_^(")
хах да,определено си беше морална подкрепа
а иначе не съм писала нищо,което изисква рисуване по време на писане
а ако толкова не ти хареса ,ще имаш подготовка за кск догодина
Hold ur breath and count to ten
Здравейте на всички!
И аз съм английска филология с вас!
От доста време преглеждам форума, но чак сега намерих време да се регистрирам и и аз да се включа в някоя дискусия.
Аз лично изгарям от желание да почнат лекциите вече, че ми писна да бачкам и да затъпявам...
Я сега споделете- къде и кога точно трябва да се събереме нашата специалност на 1-ви? Някой има ли повече инфо относно групите- кой в коя е и на какъв принцип става разпределянето....
И аз съм английска филология с вас!
От доста време преглеждам форума, но чак сега намерих време да се регистрирам и и аз да се включа в някоя дискусия.
Аз лично изгарям от желание да почнат лекциите вече, че ми писна да бачкам и да затъпявам...
Я сега споделете- къде и кога точно трябва да се събереме нашата специалност на 1-ви? Някой има ли повече инфо относно групите- кой в коя е и на какъв принцип става разпределянето....
Здравей,приятно ми е да се запознаем(брей размърдахме се и ние) ^_^
Значи ,това което знам за 1-ви е ,че трябва да се стоварим пред ректората(май ще има нещо като церемонийка или се лъжа ?!
). И от там нямам идея кво ще се прави,на място ще се пита май. А относно групите,до колкото разбрах си я рабираш като си видиш книжката. Принципа не ми е много ясен,маи по ред на записване(но не ми вярвай много
).А часът за явяване пред ректората е до колкото знам към 10.00 (поне така ми казаха като се записвах) .
До скоро~
Значи ,това което знам за 1-ви е ,че трябва да се стоварим пред ректората(май ще има нещо като церемонийка или се лъжа ?!
До скоро~
Здравей Niika,много ми е приятно да се запознаем и с теб. Относно АФ съм на същото мнение.Ту се ентусиазирам,ту ме е страх ^^'. За сега съм във фаза среден ентусиазъм,но ще стане ясно като започнат да ни гърчатNiika написа:Здравейте хора![]()
И аз сьм с вас, ще видим как ще я мьчим или как ще ни мьчи тази английска филологияМоите очаквания са ту оптимистични, ту не чак толкова.. ще видим
бай бай за сега
Последно промяна от ADeLL на 03 Сеп 2007, 22:27, променено общо 1 път.