Кореистика :)

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Circle Line
Постоянно присъствие
Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от Circle Line »

тц страшна работа сте :roll:
Аватар
ADeLL
От дъжд на вятър

Мнение от ADeLL »

В добрия или лошия смисъл?! :roll:
FeelingSad
Пишете, о, братя

Мнение от FeelingSad »

ADeLL написа:В добрия или лошия смисъл?! :roll:
Него и да го питаш, все сме в лошия! Ха-ха ;)

Иначе срещата мина добре, запознах се с още хора дори! Кира е голяма сладурка и мхм... голяма ентусиастка, по-голяма и от мен, представяш ли си?! ;)

А днес изпратих другата колежка на Анивенчър.. стана ми доста тъпо, че не можех и аз да отида, но пък тя после ще разказва... :)
Kira
От дъжд на вятър

Мнение от Kira »

Зайци такива! :king: :geek:

Щом казваш, Адел :angel13: Хленчове и сълзи, а? Имаш шааанс с твоя бал от 25 и нещо- мин. год. е паднал до 25,05 :)

Срещата мина супер- повозихме се на тролейче, метро, рейсче.... Джангър страшен :)
Нeщо си го изкарах вечерта на FeelingSad, щото ми избиха чивиите (пък и бях пила бира на гладно в едно кръчме с още едно девойче и ся се чудя кво, по дяволите, ми се е въртяло в главата и честно казно, не помня :toothy5: ) пък и се разочаровах от тъпия ми бал, щото хората са си насядали парцалите и си имат оценки- кво се надявам с тая четворка, **** :?: Само дано да не се е засегнала FeelingSad, щото острият ми език не е за пред хора, а и то всичко си е за мен- просто за 2 минути се оставих глупостта да се разлее тотално в мен и оплесках нещата. :sad11: Няма к'во да товаря хората с моите си ядове- така е, гладният завижда на сития и не му вярва, пък сам си е виновен, че е гладен :)

И си пуснах тема за унгарския- да видим колко народ ще отговори. И няма връщане назад..... :sad5: :crybaby:

Абе, все тая- талибан съм си :occasion8: :glasses10:

П.П. Отказвам се да пише вече - надеждата ми се стафидоса (демек изпари се пълнежът) и ся остана само някъв тъп яд и разочарование към мене си, че съм се изложила така. Вятър работа...
Млъквам! Не искам да ви заливам темичката с някви самосъжалителни излияния и така :)

ДА ВИ Е ЧЕСТИТА КОРЕИСТИКАТА, ПРИЯТЕЛИ! УЧЕТЕ СИ С КЕФ, ЩОТО СТЕ ГОТИНА БАНДА И ЕЗИКА ВИ Е СУПЕРСКИ!
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

ADeLL написа:Дори реших ,че като ще е гарга да е рошава и тръгнах да си смъквам некво японско сериалче Kamen Rider Den-O
За тазгодишния чувам, че не бил хубав, пробвай с по-предишните като Kamen Rider Hibiki - казват, че е по-добър. А и музика добра има. :wink:
FeelingSad написа:А днес изпратих другата колежка на Анивенчър
Ух, на това не бих отишъл, макар че ме канят редовно. :?
Аватар
ADeLL
От дъжд на вятър

Мнение от ADeLL »

Ха ха аха Аз на Kabuto се бях засилила ,но събгрупата си правят нов сайт и чакам да го качат на новия си торент и тогава. ^_^;;
Аватар
Pu
Пишете, о, братя
Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...

Мнение от Pu »

Александър написа:Ух, на това не бих отишъл, макар че ме канят редовно. :?
Ами аз в никакъв случай не съжалявам, бих повторила с удоволствие и ще го направя догодина.

Въпреки че лични покани не получавам. :lol:
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
Аватар
ADeLL
От дъжд на вятър

Мнение от ADeLL »

Кореистика бай бай! АФ здрасти, Японистика- ..... му дупе да ми е яко тази година :lol:
Аватар
Pu
Пишете, о, братя
Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...

Мнение от Pu »

Жалко :(
Много щях да ти се радвам, честно.

Успех в АФ-то и дай-боже японистика догодина(ако см разбрала правилно и това ти е меракът)!
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
Аватар
ADeLL
От дъжд на вятър

Мнение от ADeLL »

И на мен щеше да ми е приятно да сме заедно.Ами всъщност първоначалната ми цел си остава Японистика.Това ме засили към изток-а.Но Кореистика ми беше също вариант и понеже се провали ,почвам пак старата песен за Японски,само че на нов глас ,т.е. чрез преместване.
Мерси много за пожеланието и затова ,че изтърпяхте почти родилните ми мъки на това КСК :lol: :lol: :lol: :lol:
Поздрави на всички Кореисти,успех и късмет и стискам палци да минават работите гладко с йероглифите. 8)
Kira
От дъжд на вятър

Мнение от Kira »

Нищо, да се похвалим, че вече сме студенти, пък догодина всичко може да се случи :)
Аз се радвам на унгарския- като няма да е изток, поне да е център. :wink: Хората пак хвърлят недоумяващи погледи- така че явно и този език се смята за "екзотичен" (пък и е доста мистериозен- никой от колегите не се обажда 8) ).
Халал да ни е изборът и ентусиазмът да не пресъхва, както се казва :)
А пък ADeLL дружно ще я натискаме да си гледа английския, та да се прехвърли догодина :lol:

Да започваме годината вече-нямам търпение :D Зайци, напрееееед!!!
FeelingSad
Пишете, о, братя

Мнение от FeelingSad »

Kira написа:Да започваме годината вече-нямам търпение :D Зайци, напрееееед!!!
Хахаха! Е тук не се сдържах и почти залитнах със стола.. Какво е това настъпателно заешко движение с тендеция за прегазване на останалите курсове? :P Накрая само да не ни опекат в собствен сос...

А сега сериозно - да са ви честити местата и успех през годината! :) Така де, това че няма да се виждаме всяка сутрин в 7:15 не значи, че няма да се виждаме изобщо, нали така? :)
Kira
От дъжд на вятър

Мнение от Kira »

И ний пожелаваме успешно започване и преминаване на всички новозаписали се и новозапочващи филологиите :wink:

Ще се виждаме и още как- само да разбера по колко часа на ден ще имаме и се почва едно дебнене кой, кога е свободен :lol:
Няма проблеми, като започнем ще имаме време и за "свиждания" :wink:
Аватар
ADeLL
От дъжд на вятър

Мнение от ADeLL »

8) Позитивизъм му е майакта колеги,така ми се струва.... айде Кира и ние оживяхме(а се съмнявахме ^_^)
Аватар
hotch_potch
В началото бе словото

Мнение от hotch_potch »

Ей, големи сладури сте кореистите :thumbleft: МН ще се радвам да се запознаем на есен. Аз съм другарче китаист и сега ще съм първи курс, но ще се натреса малко тук като се опитвам да съм полезна :oops:

Хах вчера малко се обърках в коя тема се събирате. Много сте активни. Та малко ще е като реклама, но като за зайчета мисля, че ще е полезно.
Намерих един сайт с филми онлайн, при това азиатски, така че днес спамя :twisted: http://www.crunchyroll.com/ - ето го сайта. Има доста корейски филми - при това някои са мн добри и езика е страхотен! Дано помогне за научаването на езика. Хах нали в един котел ще врим - ЦИЕК :twisted:

Ох, има и доста тъпи филми, така че ако усетите, че мозъка ви се топи СПРЕТЕ да гледате :!: :lol:
We drink the fatal drop
Then love until we bleed
Then fall apart in parts
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”