Съвет при подготовката ?/ Кандидатстудентски курсове?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

kornomana
В началото бе словото

Съвет при подготовката ?/ Кандидатстудентски курсове?

Мнение от kornomana »

изтрито
Последно промяна от kornomana на 17 Апр 2008, 09:30, променено общо 4 пъти.
Аватар
БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
От дъжд на вятър
Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)

Мнение от БАН ЗА СПАМЕРИТЕ »

aз за 5 месеца се подготвих сам.това че ходиш на уроци не означава че ще се подготвиш по добре.от познатите ми в града всички други ходеха на уроци и само едно момиче изкара по висока оценка.е мотивацията е много важна,а също и късмета.успех
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
Smarfieta
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Smarfieta »

kornomana, ще се повторя, но ще ти кажа да отидеш на курсовете към СУ.
Аз разчитах на частните ми учителки и по литература, и по история. Като изкарах не особено задоволителни оценки ми казаха "Еми, що не отиде на въпросните курсове??". Бях в туш няколко дена. После осъзнах тънката сметка и си извадих поука.
За щастие ме приеха не лоша специалност и няма да се наложи да кандидатствам повече. Но според мен това за курсовете е ценен съвет и бих го и потретила даже.
It's full speed or no speed at all!
Аватар
phantom
В началото бе словото

Мнение от phantom »

Smarfieta написа:kornomana, ще се повторя, но ще ти кажа да отидеш на курсовете към СУ.
Аз разчитах на частните ми учителки и по литература, и по история. Като изкарах не особено задоволителни оценки ми казаха "Еми, що не отиде на въпросните курсове??". Бях в туш няколко дена. После осъзнах тънката сметка и си извадих поука.
За щастие ме приеха не лоша специалност и няма да се наложи да кандидатствам повече. Но според мен това за курсовете е ценен съвет и бих го и потретила даже.
напълно си прав за тези курсове :lol:
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Аз ходих на курсовете по литература в СУ. Честно казано съм учил за изпита 1 месец...взех го с 5.00 и влезнах тва, което исках. В училище в 12 клас почти не съм учил, изключение прави само литературата. Изключвам журналистиката, за която се подготвях предимно с новини и вестници, но и четях някои основни неща за ЕС и разни наболяли проблеми. Моят съвет е да ходиш на съответните курсове, ама без мотивация е абсурд :o
kornomana
В началото бе словото

Мнение от kornomana »

Ами на мен учителите ми ми казаха, че се готва върху теми за Софийски университет. И колко ви излезнаха курсовете.
И къде мога да проверя , до кога за записванията и колко е продължителността на курса.
kornomana
В началото бе словото

Мнение от kornomana »

моля дайте ми информация за курсовете по История и Литература към Софийски университет.
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Имаш едни пролетни 10 дневни по време на априлската ваканция - по 300 лева парчето май бяха, но по обективни причини не може да присъстваш и на литература и история заедно. Има и едни по-дълги по история, от някъде октомври до края на март месец. Поинтересувай се в СУ, малко преди учебната година (т.е. към 15-20септември). Занеси се до Ректората.
medicate, medicate
mariah
В началото бе словото
Курс: втори

Мнение от mariah »

Информация за тазгодишните курсове имаше на сайта, значи ще качат и за новите, но можеш да се обадиш и питаш отсега.

Колкото до подготовката, аз се оправях напълно сама с историята, купих си правилните книги и вложих много усилия, това е формулата.
La vita e un continuo prdersi e ritrovarsi e questo non puo che dipendere da noi...
kornomana
В началото бе словото

Мнение от kornomana »

Добре, май е най - добре да си се обадя и да проуча отвътре историята с тия курсове. Аз вече една година ходих на уроци при учители и сега искам просто да затвърждавам. Въпреки че цялата подговка ще ми излезе много солена.

Мерси все пак за съветите.
Аватар
Orenda
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Orenda »

не мисля, че курсовете към СУ са нещо "задължително".. може да има доволни хора от тях, но ако не седнеш сам да у4иш и на луната да иде 4овек на уроци - все тая ;)
така 4е просто залягай яко и ще има резултат 100%
аз не съм ходила на курсовете в СУ нито по литература , нито по история, но се справих пове4е от добре и на двата изпита - уроците и курсовете са минимален процент от цялата подготовка мен да питаш - не може без тях, но не определят те оценката после... късмет ти желая ина4е ! :)
"Винаги правя това, което не мога, за да се науча да го правя."
Аватар
Orenda
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Orenda »

не мисля, че курсовете към СУ са нещо "задължително".. може да има доволни хора от тях, но ако не седнеш сам да у4иш и на луната да иде 4овек на уроци - все тая ;)
така 4е просто залягай яко и ще има резултат 100%
аз не съм ходила на курсовете в СУ нито по литература , нито по история, но се справих пове4е от добре и на двата изпита - уроците и курсовете са минимален процент от цялата подготовка мен да питаш - не може без тях, но не определят те оценката после... късмет ти желая ина4е ! :)
"Винаги правя това, което не мога, за да се науча да го правя."
кой повика кой почука
Драскач

Мнение от кой повика кой почука »

аз продавам теми на преподавателите от историческия факълтет, 20лв на тема.
franssiss
В началото бе словото

Мнение от franssiss »

Аз същo като Orenda не мисля, че обезателно трябва да да ходиш на тези курсове към СУ. Аз лично не съм ходила - кандидатствах само с история и тъи като не съм от София нямах възможност да идвам до тук примерно всяка неделя в продължение на няколко месеца или пък да си прекарам цялата априлска ваканция в София. Ходех си на уроци и тва е-изкарах 5.88. Абе, както повечето вече споменаха всичко си зависи от собствената ти мотивация.Пък специално за историята, ако си намериш хубави теми можеш и без уроци да се справиш. Желая ти успех :)
Аватар
rueva
Пишеща машина
Специалност: Книгоиздаване
Курс: четвърти

Мнение от rueva »

дай всичко от себе си, но и намери добри преподаватели! това също е важно!
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”