За дрескода в СУ..(29.08.2005)
-
Облак Огненозелен
- В началото бе словото
Доколкото знам е задължително черни костюми и тъмни очила. Канцеларските принадлежности и лични вещи се помещават в куфарчета. Индетификацията е цифрова. Поддържа се наземна връзка. Преминаването от сектор в сектор се следи от видеотехника с високоразделителна способност.Temporary написа:А костюмчета (само сако, примерно) на лекциите носят ли се?![]()
Хаха, good one!!Asahi написа:Доколкото знам е задължително черни костюми и тъмни очила. Канцеларските принадлежности и лични вещи се помещават в куфарчета. Индетификацията е цифрова. Поддържа се наземна връзка. Преминаването от сектор в сектор се следи от видеотехника с високоразделителна способност.
Ама идеята е не дали е желателно/задължително, а дали е преимливо въобще? 'Щото ако в училище ходиш така ще те гледат като извънземен...
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Аз си имам "дрескод" за изпити-"копираш" стила на изпитващия
Ако е заклет костюмар (правистите обикновено) не е добра идея да му отидеш по къси гащи
;при такива ходя официална. Ако се движи по-неглиже-и моя милост е с дънки. Поли или нещо предизвикателно никога не съм обличала, не искам да разчитам на това. Даже през зимата на изпити нарочно ходех с поло 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Абе моят опит показва , че НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ как си облечен .Гаранция...
Аз на изпит ходя общо взето както си ходя обикновено ( е , аз винаги гледам да съм добре облечена
.Другото според мен е натегачество!Изглеждаш неестествено и това си личи отвсякъде.Късат и хора с костюми , и такива с дънки имат само 6 -тици , така че споко 
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти