Айде някой от бившите кандидатстуденти и ВЕЧЕ студенти да ми изпрати на мейла една темичка по литература (само една!), оценена на 5/5.50/6, за да си отговоря на всичките въпроси, които ме вълнуват (структура, цитати, теза, микротези, аргументи и т.н.) Предполагам няма да е голяма жертва от ваша страна, вие вече сте вътре и може да "почерпите".
Thanks
АКО ПРАТИТЕ ЕДНА ТЕМИЧКА....
Модератор: Boromir
АКО ПРАТИТЕ ЕДНА ТЕМИЧКА....
No limits
Приятел,всичко е до момента.Имам на изпита оценка в този диапазон и ти гарантирам че всяка от 6-7 работи които съм писал и са в мен няма да ти е от полза ,просто пиши много ,чети,разбери прозиведенията и си създай собствен стил,другото е зубрене ,а при литературата за мен това е обидно за самия човек.
Ее аз не съм казал точно за 6. Нека е за 5; 5.25, 5.50....6.
Ама айде бе, каки и батковци, много сте стиснати..Станахте студенти в любимите специалности и вече шапка на тояга - следващите (а дано!) кучета ги яли...
Не ви искам цялото компектче, което ще продадете за 200 лева, а само една темичка за мааалко ориентир. Ма да е прегледана от вещо лице...не кварталната учителка Йовка.
Ама айде бе, каки и батковци, много сте стиснати..Станахте студенти в любимите специалности и вече шапка на тояга - следващите (а дано!) кучета ги яли...
Не ви искам цялото компектче, което ще продадете за 200 лева, а само една темичка за мааалко ориентир. Ма да е прегледана от вещо лице...не кварталната учителка Йовка.
No limits
Нека ти дам пример...ходих цяла година на един курс по литература...крайно недоволна съм,цяла година говорихме за разни отвлечени неща,вярно,много интересни,ама нищо общо с учебния план...Учителя си пипаше краката,когато изпитът наближи и ни говореше за Азис и чалгаджийките...и тва за 600лв за курса....оцени ми последната тема за 3.50
На изпита имам 4.63 на автор,който ненавиждам(да пиша по него,иначе за четене става) и по който почти не съм се готвила....
А подготовката си беше почти изцяло моя,при тва само месец и половина,през останалото време се готвих само по история....
Та мисълта ми е,че всичко зависи от теб...е, и от Валери Стефанов,ама аз по него не съм учила
На изпита имам 4.63 на автор,който ненавиждам(да пиша по него,иначе за четене става) и по който почти не съм се готвила....
А подготовката си беше почти изцяло моя,при тва само месец и половина,през останалото време се готвих само по история....
Та мисълта ми е,че всичко зависи от теб...е, и от Валери Стефанов,ама аз по него не съм учила
Може просто да ви е сплашвал този учител с нарочно ниски оценки, за да учите. Важното е, че на изпита си се справила.
Да те сюрпризира неприятно даден автор и да изкараш над 4.5 - е на тези кандидатстуденти им викам евала!
И все пак тоя учител, дето се е чесал по краката...не се ли е притеснявал, че за 600 лв. и оценявайки ви за тройки, ше му духнете под опашката..( е освен ако таксата не се е плащала на един транш)
Да те сюрпризира неприятно даден автор и да изкараш над 4.5 - е на тези кандидатстуденти им викам евала!
И все пак тоя учител, дето се е чесал по краката...не се ли е притеснявал, че за 600 лв. и оценявайки ви за тройки, ше му духнете под опашката..( е освен ако таксата не се е плащала на един транш)
No limits