ПЕДАГОГИКА!!!
Модератор: Pisobella
Здравейте! Аз съм новата ви колежка
Утре ще се запиша. Голям ентусазъм ме е обзел. Имам чувството, че аз съм единствената толкова нахъсана, приета тази специалност. Имам и едно въпросче към, който е в състояние да ми отговори... първата година трябва ли да се записва някакъв език и ако да какви са възможностите? Задълбочено разгледах програмата, но така и не успях да си отговоря на въпроса.. Поздрави още веднъж 
- Jelena
- В началото бе словото
- Специалност: психология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Привет, привет! Оооо имало още мераклии? Не си единственатаGemmaRose написа: Имам чувството, че аз съм единствената толкова нахъсана, приета тази специалност.
Развам се, че вече сме поне две
Честито записване
"Поезията и Тананикането не са неща, които можеш да вземеш, те са неща, които те вземат. Единственото, което можеш да направиш, е да отидеш там, където те ще те намерят" (Мечо Пух)
И на мен ми беше второ, но точно затова не казвах, за да си спестя погледите.. Първото ми желание беше психология, но понеже си знаех още от самото начало, че нямам достатъчно акъл чак за психология, през цялото време педагогиката си ми беше нещо като първо желание, реалната цел.
И аз много се радвам, че ще сме поне две колежки, учещи с желание
Честито записване и на теб, ако си го направила вече!
И аз много се радвам, че ще сме поне две колежки, учещи с желание
Честито от мен колежки! Няма да съжелявате според мен. В първи курс ще се обедите, че тази сециалност е 100000 по-приятна от психологията, защото ще имате минимум 2 психологии. Ако няма промяна - обща и възрастова. Като стигнете до Фройд, Ериксън и компания няма да вярвате на ушите си!
Ако през годината имате въпроси с радост ще ви помогна. Аз и още една моя колежка, която пише тук научихме доста от хората в този форум и им благодаря.