Молбата - декларация за общежитие

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Хмммммммммммммммммммм...
Веднъж да ви настанят и двамцата (независимо на коя класация, кой блок, кой факултет) можете да подадете молба за пренастаняване, или поне да говорите с домакинката (така съм чувала, де)... Мисля, че такъв тип 'вътрешни' размествания стават лесно, не се притеснявай :)
От друга страна, може и да има начин да си коригираш молбата. Да се обадиш на нечий телефон и да обясниш с умилкващо се гласче, че си забравил да попълниш нещо-си-в-молбата :) ноу айдиъ, наистина
Аватар
tonia kostova
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от tonia kostova »

такам....пълномощното май не е било много необходимо но става за 1 минута и струва 4 лева, така че който иска отива при нотариус да се застрахова.аз подадох молба да съм в една стая с две момичета,т.е. само едното писах, дали ше стане?
а относно липсата на входящ/факултативен номер, то онази секретарка трябва да го попълни.наистина е едно и също и и аз мислех че не ми е попълнен, поне аз не си спомнях, ама като сестра ми ми е гледала молбата установила че е попълнен, очевидно не от мен.иначе младежът ми е прегледал молбата дали няма пропуски, така чеако е имало нещо е щял да се обади
Изображение
zelena_
В началото бе словото

Мнение от zelena_ »

Здравейте!Имам въпрос-като подавам молба за общежитие трябва ли да представя и документ за доходите?По-точно какви документи ще ми искат да представя?И последен въпрос-къде си плащам семестъра?Повече няма да питам.Благодаря предварително! :wink:
Аватар
Descarada
В началото бе словото

Мнение от Descarada »

zelena_ написа:Здравейте!Имам въпрос-като подавам молба за общежитие трябва ли да представя и документ за доходите?По-точно какви документи ще ми искат да представя?И последен въпрос-къде си плащам семестъра?Повече няма да питам.Благодаря предварително! :wink:
Не не ти е нужно да представяш доходи,класирането става въз основа на бала ... а семестъра се плаща в рекората северно крило,4 етаж в паричен салон,но там има хора и табели,които ще те ориентират ако се объркаш нещо :!: е късмет :wink:
"От всичко най-много ни липсва и същевременно най-малко ни принадлежи времето"
zelena_
В началото бе словото

Мнение от zelena_ »

А не може ли да се кандидатства за социални общежития?Мисля,че както в другите университети и в СУ трябва да има такава възможност.Но не знам какви документи се изискват за социалните...
Descarada,мерси за помощта!
Аватар
tonia kostova
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от tonia kostova »

може може, ама незнам с какви.може да звъннеш на кандидатстудентското бюро
Изображение
Аватар
TimShel_Girl
Драскач

Мнение от TimShel_Girl »

А я да питам - сега на 15-ти ако са ни класирали, веднага ли плащаме таксата за общежитие и съответно колко е тая такса?
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
mariah
В началото бе словото
Курс: втори

Мнение от mariah »

HeyGod, достатъчно е на трето класиране човека с който искаш да си да запише твоите данни :)

Мисля, че на 9-и септември отваряха форума на СБО там с точност ще ни кажат кога да плащаме и другите подробности. Нека ни класират пък :roll:
La vita e un continuo prdersi e ritrovarsi e questo non puo che dipendere da noi...
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Имаше от миналата година минимални балове за общежитията,само че не знам кой ги беше пуснал...дали може да се изнамерят сега...
Аз съм с 5,25 и мисля,че миналата година за ЮФ не бяха под 5,30-35,пък и съм предпоследния приет по специалността.Къде мога да проверя колко стаи се дават и т.н.
Всъщност ако не ви приемат на общежитие,какво ще правите?Аз вече не съм в София и късно се усетих,че може би трябваше да потърся и на други места.Из форума виждам мнения за някаква други общежития,някой ако може да даде малко повече инфо ...
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Хора,давайте ако имате някакво инфо за други общежития,че като видях класацията от миналата година за ЮФ ... под 5,48 не е паднала.Пак ще се ходи до София и ще се търси :?
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
mariah
В началото бе словото

Мнение от mariah »

:cry: Дано за ФФ да е по-малко

А за инфо не знам, преглеждала съм сайта но СБО, но не съм попадала. Освен да питаме студентите в техния форум с колко са ги класирали :roll:
La vita e un continuo prdersi e ritrovarsi e questo non puo che dipendere da noi...
Аватар
marrylin
Да живей словото
Специалност: туризъм
Курс: завършил

Мнение от marrylin »

mariah написа:Освен да питаме студентите в техния форум с колко са ги класирали :roll:

Е, то и ние вече сме студенти! :wink:
ГГФ и доц. Пенин!!! :notworthy:
mariah
В началото бе словото

Мнение от mariah »

Студенти сме, ама без опит :P
Kira
От дъжд на вятър

Мнение от Kira »

Извинете, но аз имам въпрос относно молбата за общежитията. Днес се записах и си попълних молбата за общежитие, като отбелязах квадратчето за предимство при настаняването. Подадох на жената и удостоверенията и уверенията, а тя каза, че не й трябвали :roll: Щом съм имала уводен курс по езика от 10.09, на нея не й трябвали тези уверения. Казах, че всъщност съм заградила това за предимството, но тя отново ми каза, че не й трябват....
Сега нали няма да има някакъв проблем? Знам, че въпросът може да е тъп, но все пак да съм сигурна :wink:
Тези, които имат уводен курс се настаняват в общежития задължително (ако са подали молба съответно). Сега така ли трябва да си остане- да не излезе, че пак трябва да пътувам до София, за да поправям молбата и да добавям уверенията .... :?: Щом жената е казал така, значи наистина не са й трябвали, нали :?
Аватар
БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
От дъжд на вятър
Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)

Мнение от БАН ЗА СПАМЕРИТЕ »

а каде мога да ги проверя тея мин балове от миналата година :roll:
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”