Къде се готвихте?
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
да точно така, но по това време последиците са били най тежки, затова ни излиза това прозвище на набор 87... съжалявам, че не е по темата. На мен това ми беше втора кандидатстудентска кампания и вече съм стара пушкаmantut написа:чернобил не избухва ли април 86-та?
смешното на тази тема е,че до преди няколко месеца ние бяхме тези, на които даваха съвети, а сега изведнъж станахме много вещи в тия неща и даваме акъл.
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Да, това е така, обаче вашите съвети са много полезни. А още повече, че тези преживявания са ви още съвсем близки и можете многооо да помогнете. Както и правите!смешното на тази тема е,че до преди няколко месеца ние бяхме тези, на които даваха съвети, а сега изведнъж станахме много вещи в тия неща и даваме акъл.
И все пак се пригответе. Това е само началото.... Не вярвам аз да съм единствената, която се нуждае от вашата помощ.
There is no religion higher than truth
Така е, малките търсят помощ от големите, за които се предполага, че са вече изкористени (любимата дума на даскалката ми по БеЛDivinity написа: Да, това е така, обаче вашите съвети са много полезни. А още повече, че тези преживявания са ви още съвсем близки и можете многооо да помогнете. Както и правите!
И все пак се пригответе. Това е само началото.... Не вярвам аз да съм единствената, която се нуждае от вашата помощ.
A от теб, Divinity, съвети ще искам догодина по това време. Хихи...абонирам се
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
Така, такаmantut написа:смешното на тази тема е,че до преди няколко месеца ние бяхме тези, на които даваха съвети, а сега изведнъж станахме много вещи в тия неща и даваме акъл.
Догодина те ще поемат щафетата
Съдбовно копие от пламъци на Дева
в мен раздираща душа на мрак студен
забиваше в моята плът, сърце поела,
сърце на Аан-Аллейн...
... so I'll bleed forever
в мен раздираща душа на мрак студен
забиваше в моята плът, сърце поела,
сърце на Аан-Аллейн...
... so I'll bleed forever
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
- Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)
сам се готвих по история от средата на март 2007 по 8,9 часа на ден.купих си всички помагала и учебници от софииския 
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.