Подкрепям с две ръце....I love u Sweden !!!MERCES_LETIFER написа:Тате веднъж сподели: "Като бях на твоята възраст, много исках да си взема скандинавка. Ама пуст късмет, само по Черноморието се намираха, пък аз не бях гларус, че да ми обърнат внимание"
Дотук със семейните историивсъщност той искал скандинавка, за да може нашият тъмен и космат ген да се омеши красивко с техния светъл и прекрасен... (ехх, тате, защо не си бил маалко по-настоятелен)
![]()
Мисълта ми беше... какви деца само се раждат от интернешънъл бракове! Не сте ли забелязали, едни от най-красивите хора на планетата (според масовите критерии, разбирайте Кеану и Джони, Дж. Алба и Анджелина) са мешани от привидно несъвместими не само националности, ами че и раси. BEAUTIFUL...
Връзки между хора от различни националности?!
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
плебейски манталитетkorpusito написа:Подкрепям с две ръце....I love u Sweden !!!MERCES_LETIFER написа:Тате веднъж сподели: "Като бях на твоята възраст, много исках да си взема скандинавка. Ама пуст късмет, само по Черноморието се намираха, пък аз не бях гларус, че да ми обърнат внимание"
Дотук със семейните историивсъщност той искал скандинавка, за да може нашият тъмен и космат ген да се омеши красивко с техния светъл и прекрасен... (ехх, тате, защо не си бил маалко по-настоятелен)
![]()
Мисълта ми беше... какви деца само се раждат от интернешънъл бракове! Не сте ли забелязали, едни от най-красивите хора на планетата (според масовите критерии, разбирайте Кеану и Джони, Дж. Алба и Анджелина) са мешани от привидно несъвместими не само националности, ами че и раси. BEAUTIFUL...