важен въпрос
Модератор: Boromir
-
FeelingSad
- Пишете, о, братя
Ако позволиш, Бавария, УНСС и СУ си крадат студенти..Бавария написа:унсс и су не си прехвърлят студенти
а и оценките са по различен начин формирани
все пак ти си попълвала тест, а ние сме писали теми,
камели, прочети правилника. Някъде се споменаваше, че от един университет не може да се прехвърлиш в друг, а трябва да кандидатстваш наново, което автоматически значи, че и оценката ти в УНСС е нищо в СУ. Различни изпити, различни критерии. А и оставам с впечатлението, че ти се опитваш по-скоро да ни убедиш, че можеш да се прехвърлиш, отколкото да ни попиташ.
Остави вестниците, в 24 часа пишеше, че тази година само отличниците по история щели да влязат в СУ, пък виж само баловете.
- DevilFighter
- В началото бе словото
СУ не се нуждае от студенти на УНСС. Те са под неговото ниво... Това е най-абсурдното нещо за прехвърляне на оценка... Иначе в справочника пишеше нещо за прехвърляне на оценка, но не става толкова лесно. То ако беше така всички щяха да държат изпит в ПУ и да си влизат в СУ. Защо за абсурд е това... 
Софтуерно Инженерство - I курс
Bonney Nem - Life is life
- DevilFighter
- В началото бе словото
kameli, явно няма да ни станеш колега. Като гледам по какъв начин искаш да влезнеш в СУ... 
Ама и ти се изказа...няма нищо лошо в това човек да пита.С питане се постигат големите неща.Аз знам за случай, в който един приятел си взе оценката от един университет(не помна кой) и участва в класиранията в УАСГ и го зеха н 4то класиране.Но за СУ лично нз за такава практика.DevilFighter написа:СУ не се нуждае от студенти на УНСС. Те са под неговото ниво... Това е най-абсурдното нещо за прехвърляне на оценка... Иначе в справочника пишеше нещо за прехвърляне на оценка, но не става толкова лесно. То ако беше така всички щяха да държат изпит в ПУ и да си влизат в СУ. Защо за абсурд е това...
@kameli най-добре си се обади в учебен отдел да ти е мирна главата, че да няма после:абе можеше ама...Тук трудно някой може да ти помогне:)Както сама видя повечето тръгнаха да плюят УНСС(ма е нормално на фона на това, че са в СУ):)
Това, което казваш е много правилно. Само недей да определяш нивата на студентите. Ако някой е решил да учи икономика, това не значи, че е "под нивото на СУ". Извини ме, но това беше изключително безмозъчно изказване. Иначе съм съгласна, че е абсурдно да кандидатстваш на едно място и да те приемат на другоDevilFighter написа:СУ не се нуждае от студенти на УНСС. Те са под неговото ниво... Това е най-абсурдното нещо за прехвърляне на оценка... Иначе в справочника пишеше нещо за прехвърляне на оценка, но не става толкова лесно. То ако беше така всички щяха да държат изпит в ПУ и да си влизат в СУ. Защо за абсурд е това...
"Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах." Конфуций
- DevilFighter
- В началото бе словото
Page_B, не се засягай. Аз се шегувах това като го казах. Разбира се, че всеки има право на избор... Извинявам се, ако съм засегнал студенти от други ВУЗ-ове... 
Първо живеем в страна на абсурдите:):):)И второ...еми замисли се малко.Ако няма кой да им запълни бройките и държавната поръчка те увисват с кинти.Ако има толкоз желаещи от магистрите хубаво...ама ако няма???Нормално е да искат някак си да запълнят тази бройка.И пак казвам, че за СУ нз как стоят нещата:)БТВ и един пример ще дам за УАСГ преди 3 години мисля, че беше един приятел влезе мисля на 4то или 5то класиранеPage_B написа:Иначе съм съгласна, че е абсурдно да кандидатстваш на едно място и да те приемат на друго
- mebbeth
- Живее, за да пише
- Специалност: Сърбохърватистика
- Обратна връзка:
Kameli, ти нормален човек ли си? Да, нали?kameli написа:добре казваш че е невъзможно но в един вестник пише че в софийския имало недостиг по някои специалности.
Тогава, първо не задаваш толкова завъртян
въпрос във форум и второ не си мислиш, че с
оценка от тест ще те приемат в СУ. Ако не вярваш,
обаждаш се в канцеларията на избрания от теб
факултет и питаш същото нещо, ако не ти се
присмеят - ще ти отговорят. Отрицателно.
- lollabunny
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Леле, как нямаше кой да пусне ей такова мнение като първи отговор и да приключим темата. Вярно, нямаше да се изгаврите с момичето, ама то така или иначе се ската и никой не получи телефонmebbeth написа:Kameli, ти нормален човек ли си? Да, нали?kameli написа:добре казваш че е невъзможно но в един вестник пише че в софийския имало недостиг по някои специалности.
Тогава, първо не задаваш толкова завъртян
въпрос във форум и второ не си мислиш, че с
оценка от тест ще те приемат в СУ. Ако не вярваш,
обаждаш се в канцеларията на избрания от теб
факултет и питаш същото нещо, ако не ти се
присмеят - ще ти отговорят. Отрицателно.
Мария Стойчева
I курс Европеистика
"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
I курс Европеистика
"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев