Какво правихте днес???
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Бях на изпит по CorelDraw сутринта, после ходих да видя какво по дяволите искат от мен военните. Оказа се, че макар че вече не викали в казармата си водели статистика и били длъжни да ме прегледат. А военната ми книжка трябваше да пристигне от ВМА преди ДВЕ ГОДИНИ. Преди една година просто се отказах да им звъня повече. Е, с мааааалко закъснение от ВМА са пратили книжката, само за да кажат, че прегледът по време на комисията не е достатъчен и трябва да ходя на очен преглед при тях. Е нема толкова тъпи парчета като военните.
После се прибрах, пуснах си студен душ, ядох и гледах телевизия. Сега слушам музика, а след малко ще ходя на кино. Дано само спре да вали...
После се прибрах, пуснах си студен душ, ядох и гледах телевизия. Сега слушам музика, а след малко ще ходя на кино. Дано само спре да вали...
- tonia kostova
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- Lioness
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: трети
Re: Какво правихте днес???
Ходих на лекции, след това се срещнах с човека, от когото си купих учебник, и накрая яко бягане за настаняване в общежитие. Все още трудно се ориентирам в София и за последната задачка беше по-трудно... и изморително.
- Bagatur
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Първо работа, след това отидох на лекции, извадих си студентска карта за БДЖ и си купих нови обувки 
Strength and honor.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
И съживихте тема отпреди 3 години, за да споделите това?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- ayakashi
- Постоянно присъствие
аз ходих на лекции, след това на протест, после на курмуване (бешее супер забавно), после до лекарката да ми даде някакъв документ и се прибрах към 5 и оттогава мъча едно домашно... хехех 
- Миша Г.М.Т. Соломон
- В началото бе словото
Станах към 11ч. Сипаха ми да ям. Хапнах. После си поиграх малко. После се преместих в другата стая. Поспинках още малко. Станах. Понахапах Сашо и Иринка. Поиграхме си. После се преместих в другата стая. Поспинках. По някое време обиколих кухнята, но нямаше нищо ново. Пъхнах се и в къщичката си. После забравиха отворен прозореца в банята и аха-аха да се втурна към котаците, когато се усетиха и ме хванаха. Банята беше мокра и цялото се намокрих. После изсъхнах. Денят се изниза неусетно и пак стана време за папане (йей!). После безгрижно убивах време... докато не се появи... онази... и... си позволи... да ме изкъпе! (вече се оплаках в другата тема
). После се опита да ме подсуши с кърпа, но аз мяуках жално. После със сешоар, но аз се страхувам от него. Накрая се тупнах пред духалката и се близах, близах, близах, докато не изсъхнах. Междувременно мама си сипа спагети -- самопоканих се и си откраднах няколко месца
После ме оставиха в топлата стая на духалката, за да не настина, докато Сашо цъкаше Емперърчи. Всъщност още съм там, но пиша от другата 
Аз съм Миша от подписа на Иринчи

- Ambrosio`
- Паисий
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Даа, гледахме те по новините !ayakashi написа:след това на протест
Аз висях на лекции, две кафета и 5 минути от протеста ..
Don't lose who you are, in the blur of the stars.
- ayakashi
- Постоянно присъствие
Ambrosio` написа:Даа, гледахме те по новините !ayakashi написа:след това на протест![]()
ние тъкмо бяхме дошли с колегите и аз нек'ва ухилена до ушите, че успях да отида за малко и веднага ме хвана репортерката.
нооо никога не е късно да стана за резил