общежитие за студенти задочно???

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Petinka
В началото бе словото

общежитие за студенти задочно???

Мнение от Petinka »

Здравейте,заглавието на темата изглежда малко глупаво зная че общежития не се отпускат за студенти задочно,това ми е ясно
въпросът ми е друг,аз съм студентка първи курс философия задочно и сега септември ще са ми първите очни занятия,и един месец трябва да съм в София,мога ли да си взема стая в Студенски град,естествено на други цени,(в сайта uni-campus.net и там имаше едно описание,което включва пращане по факс на документи,настанително писмо и т.н)това ли е начина по който мога да си взема стая и задължително ли е да е в блоковете на СУ,мерси предварително ако ми отговорите,плс за помощ тъй като все пак съм първи курс и още нещата не са ми много ясни.
P.S: а дали дават квартири само за месец,навсякъде са определени цени за постоянно.
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

петинка ще те взема при мене бе сладурче, няма се притесняваш. За един месе ще си поживеем :lol: :wink:
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
Petinka
В началото бе словото

Мнение от Petinka »

:lol: :lol: :lol: ми в такъв случай темата ми трябваше да е със заглавие'Приютете ме за един месец' :lol:
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

FTF написа:петинка ще те взема при мене бе сладурче, няма се притесняваш. За един месе ще си поживеем :lol: :wink:
Ти си много лесен бе....поне някой пик виж първо....
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

Аз я познавам , за това. Майтап си правя, тя не може да се усети. Абе ти къде се бъркаш в наще лични отношения :evil: :lol:
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Добре де оставям ви пфуу ама си докачлив :wink: :wink: :wink:
Аватар
phantom
В началото бе словото

Мнение от phantom »

Петитка сериозно в Студентски град има блокове, в които можеш да живееш при твой познат в продължение на месеци и никой да не ви направи проблем за пари или некви такива.С една дума ти си му на гости напълно free. :lol:
Petinka
В началото бе словото

Мнение от Petinka »

FTF написа:Аз я познавам , за това. Майтап си правя, тя не може да се усети. Абе ти къде се бъркаш в наще лични отношения :evil: :lol:
Познаваш ме??? :D и защо си мислиш ,че не мога да се усетя,че си правиш майтап :P 8) я кажи че ми стана любопитно щом чак имам и лични отношения пък аз да не знам :lol:

*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: общежитие за студенти задочно???

Мнение от Raya_Alexandra »

*Raya_Alexanda: Придържайте се към поставената тема.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Petinka, можеш да си вземеш стая с т.нар. хотелска чест от общежитията на СУ. Начинът е описаният на сайта - т.е. документите за резервацията се изпращат по факс.
Не е задължително да си в блоковете на СУ. Почти всеки университет предлага такава услуга. Аз съм ползвала и хотелските стаи в общежитията на НСА, но те са по-скъпи, а усповията не са по- добри от тези на СУ. При повече късмет може и да си намериш квартира само за месец...
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Petinka
В началото бе словото

Мнение от Petinka »

Raya_Alexandra написа:Petinka, можеш да си вземеш стая с т.нар. хотелска чест от общежитията на СУ. Начинът е описаният на сайта - т.е. документите за резервацията се изпращат по факс.
Не е задължително да си в блоковете на СУ. Почти всеки университет предлага такава услуга. Аз съм ползвала и хотелските стаи в общежитията на НСА, но те са по-скъпи, а усповията не са по- добри от тези на СУ. При повече късмет може и да си намериш квартира само за месец...
Така, дано сега излизат по-добре,мерси за поправката :roll: и също за отговора :thumbleft:
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”