просто не разбирам, защо трябва да сравнявате различни неща...момичето не иска да става лекар, а МБ, има голяма разлика, защо си мислите, че се е прецакала...???DmKotev написа:хахахаххахахаххаха, страхотен избор....mono написа: Всеки да си учи каквото си иска![]()
Аз пък избрах МБ пред медицината![]()
Биология - КСК - 2007
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Кофти е да си порастнал.
-
Za-Zaa-Zou
- В началото бе словото
-
Za-Zaa-Zou
- В началото бе словото
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
абсолютно си прав/а - несравними са. не иска да става Лекар, но поне щеше да може. а с МБ и да иска и да не иска - все таякрис написа:просто не разбирам, защо трябва да сравнявате различни неща...момичето не иска да става лекар, а МБ, има голяма разлика, защо си мислите, че се е прецакала...???DmKotev написа:хахахаххахахаххаха, страхотен избор....mono написа: Всеки да си учи каквото си иска![]()
Аз пък избрах МБ пред медицината![]()
Ами тестът е съвсем различен от примерните...Провежда се на компютър. Има lucken text. Попълват се думи и окончания..Друго..има слушане на кратки откъси-отговаряне на въпроси. Това се прави за...30-40 минс. После ти задават 2-3 въпроса. Аз бях C1.2 според този тест, но ме записаха на курса и го изкарах ДАФ-а перфектно.
- alteia
- В началото бе словото
Re: Въпрос
Така е, поне за първи курс знам, че е точно,_malko_zlo_ написа:Днес докато се записвах разгледах някакви табла в Биолог. факултет и на едното пишеше първокурсници - Биология каква им е учебната програма: Клетъчна биология, Анатомия и морфология на растенията, Палеонтология и исторична геология, Зоология на безгръбначните животни, Математика, Информатика, Хистология и ембриология... за 2 или 3 или 4 нз точно имаше микробиология генетика некви такива.. Така ли е?
Ембриология и хистология се учи във втори.
- mirchetu
- От дъжд на вятър
- Специалност: Фармация МУ-София, евентуално и Екология в СУ
- Курс: втори
Не съжалявай! Ето, намери се човекът, който ще ти каже, че не си се прецакала. Варна е върхът!!! Красив, хубав град, бижу, бонбон... страхотно е! Да ме извиняват всички, които обичат София и я издигат в култ, ама Варна е къде-къде по-готин град, светлинни години.Za-Zaa-Zou написа:записах се във варна тъпото е че мжжех да изчакм ден за класирането и така го бях измислила но майка ми настоя да си взема дипломта в понеделник
Еи за това ми е много кофти
П.П. От Плевен съм и нямам роднини във Варна, съвсем искрено мнение ви казвам.
Ей това за Варна мн ми харесаmirchetu написа:Не съжалявай! Ето, намери се човекът, който ще ти каже, че не си се прецакала. Варна е върхът!!! Красив, хубав град, бижу, бонбон... страхотно е! Да ме извиняват всички, които обичат София и я издигат в култ, ама Варна е къде-къде по-готин град, светлинни години.Za-Zaa-Zou написа:записах се във варна тъпото е че мжжех да изчакм ден за класирането и така го бях измислила но майка ми настоя да си взема дипломта в понеделник
Кофти е да си порастнал.
- _malko_zlo_
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Re: Въпрос
alteia написа:Така е, поне за първи курс знам, че е точно,_malko_zlo_ написа:Днес докато се записвах разгледах някакви табла в Биолог. факултет и на едното пишеше първокурсници - Биология каква им е учебната програма: Клетъчна биология, Анатомия и морфология на растенията, Палеонтология и исторична геология, Зоология на безгръбначните животни, Математика, Информатика, Хистология и ембриология... за 2 или 3 или 4 нз точно имаше микробиология генетика некви такива.. Така ли е?но има още обща и неорганична химия, аналитична и органична, последната продължава и във втори курс.
Ембриология и хистология се учи във втори.
Аха значи ще ми е интересно
- _malko_zlo_
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
mirchetu написа:Не съжалявай! Ето, намери се човекът, който ще ти каже, че не си се прецакала. Варна е върхът!!! Красив, хубав град, бижу, бонбон... страхотно е! Да ме извиняват всички, които обичат София и я издигат в култ, ама Варна е къде-къде по-готин град, светлинни години.Za-Zaa-Zou написа:записах се във варна тъпото е че мжжех да изчакм ден за класирането и така го бях измислила но майка ми настоя да си взема дипломта в понеделник
А и морето и е под носа