важен въпрос

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

аха-ха-ха-ха-ха
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
FeelingSad
Пишете, о, братя

Мнение от FeelingSad »

Бавария написа:унсс и су не си прехвърлят студенти
а и оценките са по различен начин формирани
все пак ти си попълвала тест, а ние сме писали теми,
Ако позволиш, Бавария, УНСС и СУ си крадат студенти.. :lol:

камели, прочети правилника. Някъде се споменаваше, че от един университет не може да се прехвърлиш в друг, а трябва да кандидатстваш наново, което автоматически значи, че и оценката ти в УНСС е нищо в СУ. Различни изпити, различни критерии. А и оставам с впечатлението, че ти се опитваш по-скоро да ни убедиш, че можеш да се прехвърлиш, отколкото да ни попиташ.

Остави вестниците, в 24 часа пишеше, че тази година само отличниците по история щели да влязат в СУ, пък виж само баловете. ;) Съжалявам, но ще трябва да кандидатстваш другата година наново ако искаш да учиш в СУ.
Аватар
DevilFighter
В началото бе словото

Мнение от DevilFighter »

СУ не се нуждае от студенти на УНСС. Те са под неговото ниво... Това е най-абсурдното нещо за прехвърляне на оценка... Иначе в справочника пишеше нещо за прехвърляне на оценка, но не става толкова лесно. То ако беше така всички щяха да държат изпит в ПУ и да си влизат в СУ. Защо за абсурд е това... :twisted:
Софтуерно Инженерство - I курс
Bonney Nem - Life is life
Tarantkof
В началото бе словото

Мнение от Tarantkof »

Да бе ясно, ама аз си останах без телефон :(
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Tarantkof написа:Да бе ясно, ама аз си останах без телефон :(
Хахаха
Аватар
DiStuRbeD
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от DiStuRbeD »

kameli, прехвърли се в някое по(-)мощно училище ...например в Свободния във Варна .... там е само за такива УНСС кадри
‡...GeT LoSt In Th3 deeP DaRk Spac3...‡

Изображение
Аватар
DevilFighter
В началото бе словото

Мнение от DevilFighter »

kameli, явно няма да ни станеш колега. Като гледам по какъв начин искаш да влезнеш в СУ... :roll:
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

DevilFighter написа:СУ не се нуждае от студенти на УНСС. Те са под неговото ниво... Това е най-абсурдното нещо за прехвърляне на оценка... Иначе в справочника пишеше нещо за прехвърляне на оценка, но не става толкова лесно. То ако беше така всички щяха да държат изпит в ПУ и да си влизат в СУ. Защо за абсурд е това... :twisted:
Ама и ти се изказа...няма нищо лошо в това човек да пита.С питане се постигат големите неща.Аз знам за случай, в който един приятел си взе оценката от един университет(не помна кой) и участва в класиранията в УАСГ и го зеха н 4то класиране.Но за СУ лично нз за такава практика.
@kameli най-добре си се обади в учебен отдел да ти е мирна главата, че да няма после:абе можеше ама...Тук трудно някой може да ти помогне:)Както сама видя повечето тръгнаха да плюят УНСС(ма е нормално на фона на това, че са в СУ):)
Аватар
М.Стоева
В началото бе словото

Мнение от М.Стоева »

Е кво, то нали оценката от УНСС важи и за Свищов и за още едно уни, що да не пита девойчето. Иначе според мен по-важният въпрос е дали Бавария ще направи три хиляди мнения още преди да направи два пълни месеца членство във форума-хо хо :lol:
Аватар
Page_B
Пишете, о, братя

Мнение от Page_B »

DevilFighter написа:СУ не се нуждае от студенти на УНСС. Те са под неговото ниво... Това е най-абсурдното нещо за прехвърляне на оценка... Иначе в справочника пишеше нещо за прехвърляне на оценка, но не става толкова лесно. То ако беше така всички щяха да държат изпит в ПУ и да си влизат в СУ. Защо за абсурд е това... :twisted:
Това, което казваш е много правилно. Само недей да определяш нивата на студентите. Ако някой е решил да учи икономика, това не значи, че е "под нивото на СУ". Извини ме, но това беше изключително безмозъчно изказване. Иначе съм съгласна, че е абсурдно да кандидатстваш на едно място и да те приемат на друго :shock:
"Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах." Конфуций
Аватар
DevilFighter
В началото бе словото

Мнение от DevilFighter »

Page_B, не се засягай. Аз се шегувах това като го казах. Разбира се, че всеки има право на избор... Извинявам се, ако съм засегнал студенти от други ВУЗ-ове... :shock:
Аватар
Page_B
Пишете, о, братя

Мнение от Page_B »

Аз не се засягам.;) Просто ми се видя нередно и реших да го споделя :)
"Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах." Конфуций
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

Page_B написа:Иначе съм съгласна, че е абсурдно да кандидатстваш на едно място и да те приемат на друго :shock:
Първо живеем в страна на абсурдите:):):)И второ...еми замисли се малко.Ако няма кой да им запълни бройките и държавната поръчка те увисват с кинти.Ако има толкоз желаещи от магистрите хубаво...ама ако няма???Нормално е да искат някак си да запълнят тази бройка.И пак казвам, че за СУ нз как стоят нещата:)БТВ и един пример ще дам за УАСГ преди 3 години мисля, че беше един приятел влезе мисля на 4то или 5то класиране :shock: :shock: :shock: ФАКТ!!!При това с оценка от съвсем друг вуз :!:
Аватар
mebbeth
Живее, за да пише
Специалност: Сърбохърватистика
Обратна връзка:

Мнение от mebbeth »

kameli написа:добре казваш че е невъзможно но в един вестник пише че в софийския имало недостиг по някои специалности.
Kameli, ти нормален човек ли си? Да, нали?
Тогава, първо не задаваш толкова завъртян
въпрос във форум и второ не си мислиш, че с
оценка от тест ще те приемат в СУ. Ако не вярваш,
обаждаш се в канцеларията на избрания от теб
факултет и питаш същото нещо, ако не ти се
присмеят - ще ти отговорят. Отрицателно.
Аватар
lollabunny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от lollabunny »

mebbeth написа:
kameli написа:добре казваш че е невъзможно но в един вестник пише че в софийския имало недостиг по някои специалности.
Kameli, ти нормален човек ли си? Да, нали?
Тогава, първо не задаваш толкова завъртян
въпрос във форум и второ не си мислиш, че с
оценка от тест ще те приемат в СУ. Ако не вярваш,
обаждаш се в канцеларията на избрания от теб
факултет и питаш същото нещо, ако не ти се
присмеят - ще ти отговорят. Отрицателно.
Леле, как нямаше кой да пусне ей такова мнение като първи отговор и да приключим темата. Вярно, нямаше да се изгаврите с момичето, ама то така или иначе се ската и никой не получи телефон :lol:
Мария Стойчева
I курс Европеистика

"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”