Мисля, че архитектура за второ висше определено е най-неподходящата специалност. И аз опитах да се занимавам с анимация - 3DsMAX ,Maya, Lightwave 3D, ама просто не мога да рисувамявор написа:И мен точно рисуването ми е проблемътИначе съм си добър в математиката /в МГ се справях завидно добре/
![]()
Ех... освен да се натискам за Свободния за 2ро висше
Тема за възхвала на всеки друг град освен София
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- явор
- Летописец Виртуоз
Защо... ти какъв смисъл влагаш във второ? Аз имам впредвид, че след като си подсигуря финансово живота, ще имам шанс да видя, дали наистина мога да успея в това, което най ми е на сърце...A.Levitte написа:Мисля, че архитектура за второ висше определено е най-неподходящата специалност. И аз опитах да се занимавам с анимация - 3DsMAX ,Maya, Lightwave 3D, ама просто не мога да рисувамявор написа:И мен точно рисуването ми е проблемътИначе съм си добър в математиката /в МГ се справях завидно добре/
![]()
Ех... освен да се натискам за Свободния за 2ро висше![]()
![]()
![]()
![]()
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
Спри, не думай, в другите ГОЛЕМИ градове социализъм не е имало, а? Никъде другаде няма панелки, никъде другаде няма несъобразно построени заводи, които в момента западат? Всички части на София, особено центърът, са построени изцяло след 44-та, нали? Колкото и да отричаш, май комплексът на по-малкия голям град (тип Пловдив) те друса много яко.явор написа:FeverNew, като не разбираш, не се меси в нашата тема... Мисля, че хората са ме разбрали... Това са градове, съхранили своя дух, а не "чудеса" на социалистическото строителство...

- явор
- Летописец Виртуоз
1. Има и места, на които няма подобни заводи, които да се набиват на очи...stonesoul написа:Спри, не думай, в другите ГОЛЕМИ градове социализъм не е имало, а? Никъде другаде няма панелки, никъде другаде няма несъобразно построени заводи, които в момента западат? Всички части на София, особено центърът, са построени изцяло след 44-та, нали? Колкото и да отричаш, май комплексът на по-малкия голям град (тип Пловдив) те друса много яко.явор написа:FeverNew, като не разбираш, не се меси в нашата тема... Мисля, че хората са ме разбрали... Това са градове, съхранили своя дух, а не "чудеса" на социалистическото строителство...
2. Има и градове като Търново, където са се постарали панелките да се вписват малко в архитектурата на града, или поне всички да имат един общ стил!
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- Cosa~Nostra
- Пишете, о, братя
Мен ако питате, като става въпрос за такива теми, коментирайте градовете, в които не живеете, защото всеки обича родното си място.
Също така мисля ,че е глупаво да се говорят неща от рода на "София не става..." само и единствено на пук.
А по темата, много харесвам Приморско.

Също така мисля ,че е глупаво да се говорят неща от рода на "София не става..." само и единствено на пук.
А по темата, много харесвам Приморско.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
and persue that flighty temptress, adventure.
- Ira_dei
- Драскач
Варна-морската столица,вторият град по население след София(задминахме Пловдив,това е по най-нова информация).Красив курортен град,с що годе ниска безработица,много повече места за отдих и разходка,за разлика от София.Хората са различни,лишени са от изнервеността,предразсъдъците и може би изцяло манталитета от този на софиянци.Във Варна всичко ти е горе дол близко...от единия край до другия е час някъде
Имаме страхотни кроасани Браво,които ги няма в София,страхотни джобове,които също не ги предлагат тук.Веригата Хепи и Пикадили са варненски.И рибата която ядем е оттам(е не само оттам).Вива ла Варна!!!
http://upp-bg.org/ ---ТОВА Е ИСТИНАТА