Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
deepkeeper написа:Да, мерси, това съм го разглеждал, имаха си даже и описание курсовете, но ме интересуваше какво точно ни предстои. Отделно, как мога да разбера в коя група съм записан?
По принцип, до колкото знам разбира се, учебните планове излизат седмицата преди октомври, например миналата година учебните планове са излязли в петъка преди началото на учебната година, тъй че нищо не е ясно, а групата май ще си я разбереш на 1 октомври, като ни раздадат книжките
Именно така бях разбрал и аз за групите, но съм виждал други хора да пишат, че знаят в коя група ще бъдат и дори дават подробности около ?записването? си в съответната група... затова се усъмних и си помилих, че нещо пропускам.
Та значи ти си колежка?
Да, в други специалности са ги питали в коя група искат да са...мойта приятелка се записа право и са я попитали къде иска да я запишат...ама явно зависи от тия, които записват...така 4е най- вероятно ще разберем на 1-ви октомври в кои групи сме разпределени.
deepkeeper написа:Именно така бях разбрал и аз за групите, но съм виждал други хора да пишат, че знаят в коя група ще бъдат и дори дават подробности около ?записването? си в съответната група... затова се усъмних и си помилих, че нещо пропускам.
Та значи ти си колежка?
Колежка по факултет, но не и по специалност, аз ъм социология, а относно групите, за правото може да е различно, като се записвах питах за тия групи и ми казаха, че ще ги разберем на 1 октомври
Мхм, чудесно полезна информация, мерси.
Аз писах социология на 2ро място - единствената причина да не сме колеги и по специалност. (как гледам да се похваля...)
Има обаче едно друго нещо, което не ми е съвсем ясно: ФФ е част от сградата на ректората? Имат един и същ адрес.
deepkeeper написа:Мхм, чудесно полезна информация, мерси.
Аз писах социология на 2ро място - единствената причина да не сме колеги и по специалност. (как гледам да се похваля...)
Има обаче едно друго нещо, което не ми е съвсем ясно: ФФ е част от сградата на ректората? Имат един и същ адрес.
Не точно, декана и секретарките са в Ректората, аз лекциите са на 4км, по-точно м/у Плиска и 4км
Лекции има и в ректората ии на 4-ти,като на 4-ти са главно упражненията.
Групите трябва да ви ги пише в книжката,групите са три,и са според реда на записване