Предложение за кънки на лед
Модератори: ники, Methuselah
Предложение за кънки на лед
Напоследък забелязвам голям интерес на много мои познати, учещи в СУ, към фигурното пързаляне. Така като се предлагат като спорт ски на Семково, защо да не се включи и това като алтернативен спорт. Наистина проблема с база е малко сложен, но не мисля, че Зимния Дворец например, би си отказал малко реклама с такива видни спортисти като нас
Какво мислите по този въпрос?За, против, предложения?
Експерт е човек, който утре ще знае, защо нещата, които е предвидил вчера, не са се случили днес.
ми да супер, малко кънки на лед
тук-там някоя синина и мнооооого весело настроение
виж трудно ще го докарам до фигурно, ама пързаляне ще има......
....само да не ни изпързалят

GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
тралала, вчера ме видя на какво приличам от пързаляне
целия съм издран, и тва само от 1 каране - е верно че бях с къси панталони и къс ръкав, ама пак си е опасно ако не внимаваш
за фигурното пързаляне не съм много съгласен, защото не е за всеки. там трябва изключителна гъвкавост, грация в движенията,.. знаете за какво говоря. гледал съм тренировки на фигуристите в зимния и да си призная, мъжете фигуристи изглеждат много смешно - не ме разбирайте погрешно, пичове са, ама просто стилът на каране ми е странен.. може би просто защото все карам в компанията на хокеисти и такива, които тренират шорт-трек
та идеята ми е спортът да е просто "кънки на лед", без специализация във фигурното пързаляне или в някой друг спорт върху лед. защо ли? първо, защото (както споменах) фигурното пързаляне не е за всеки.. хокеят също. и второ - защото за тва време, за тия минимални часове спорт като дисциплина в СУ, просто трудно ще се научите на нещо повече от обикновено каране (тва естествено при положение че не сте се качвали преди това). аз лично карам редовно от 3-4 сезона и не съм научил кой знае какво.
мисля че с базата ще имаме проблем обаче. за ските не е толкова тежко, щото имаме доста курорти.. пързалките в софия са само 2 - Зимния Дворец и Славия. не знам как стоят нещата на Славия, но в Зимния тренират 2 хокейни клуба - със всичките им там възрастови категории тва са 6 отбора, ако не се лъжа. плюс това има тренировки по фигурно пързаляне, шорт-трек и кърлинг - поне миналата година имаше, сега не знам как е. но ще проверя - утре вечер се надявам да имам някаква по-сигурна информация от първоизточника. а, и само да спомена че реклама на Зимния не му трябва - просто наема на пързалката е около 120 кинта на час.. ако прибавим и наема за кънки (предполагам не ви се дават по 60-70 кинта, което е минималната цена на едни що-годе нормални кънки 2-ра ръка) става скъпичко
ами това е от мен засега, само искам да завърша с една обява по темата:
ВСЕКИ ДЕН ОТ СЕДМИЦАТА БЕЗ ПОНЕДЕЛНИК И ВТОРНИК В ЗИМНИЯ ДВОРЕЦ ИМА ПЪРЗАЛКА ОТ 18:30. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ - ЧАС И ПОЛОВИНА, ЦЕНА - 3ЛВ ВХОД И 2ЛВ НАЕМ НА КЪНКИ.
аз съм там поне по 2-3 пъти на седмица (ако има кинти съм всеки ден
)
за фигурното пързаляне не съм много съгласен, защото не е за всеки. там трябва изключителна гъвкавост, грация в движенията,.. знаете за какво говоря. гледал съм тренировки на фигуристите в зимния и да си призная, мъжете фигуристи изглеждат много смешно - не ме разбирайте погрешно, пичове са, ама просто стилът на каране ми е странен.. може би просто защото все карам в компанията на хокеисти и такива, които тренират шорт-трек
та идеята ми е спортът да е просто "кънки на лед", без специализация във фигурното пързаляне или в някой друг спорт върху лед. защо ли? първо, защото (както споменах) фигурното пързаляне не е за всеки.. хокеят също. и второ - защото за тва време, за тия минимални часове спорт като дисциплина в СУ, просто трудно ще се научите на нещо повече от обикновено каране (тва естествено при положение че не сте се качвали преди това). аз лично карам редовно от 3-4 сезона и не съм научил кой знае какво.
мисля че с базата ще имаме проблем обаче. за ските не е толкова тежко, щото имаме доста курорти.. пързалките в софия са само 2 - Зимния Дворец и Славия. не знам как стоят нещата на Славия, но в Зимния тренират 2 хокейни клуба - със всичките им там възрастови категории тва са 6 отбора, ако не се лъжа. плюс това има тренировки по фигурно пързаляне, шорт-трек и кърлинг - поне миналата година имаше, сега не знам как е. но ще проверя - утре вечер се надявам да имам някаква по-сигурна информация от първоизточника. а, и само да спомена че реклама на Зимния не му трябва - просто наема на пързалката е около 120 кинта на час.. ако прибавим и наема за кънки (предполагам не ви се дават по 60-70 кинта, което е минималната цена на едни що-годе нормални кънки 2-ра ръка) става скъпичко
ами това е от мен засега, само искам да завърша с една обява по темата:
ВСЕКИ ДЕН ОТ СЕДМИЦАТА БЕЗ ПОНЕДЕЛНИК И ВТОРНИК В ЗИМНИЯ ДВОРЕЦ ИМА ПЪРЗАЛКА ОТ 18:30. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ - ЧАС И ПОЛОВИНА, ЦЕНА - 3ЛВ ВХОД И 2ЛВ НАЕМ НА КЪНКИ.
аз съм там поне по 2-3 пъти на седмица (ако има кинти съм всеки ден
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
Трипио,съгласна съм с теб
април месец за 1 път стъпих на пързалката в зимния и направо не ми се излизаше след 2-3 часово лудо пързаляне
икато се върна в софия през октомври определено смятам честичко да съм там, хайде ако се съберем доста фенове на кънките, да си правим там среща на форума и да се забавляваме 
април месец за 1 път стъпих на пързалката в зимния и направо не ми се излизаше след 2-3 часово лудо пързаляне
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ами тя мойта обява е нещо като покана за всеки желаещ.. ако ви се идва, драснете ЛС и ще се разберем за някой определен ден.. или просто се оглеждайте за русото момче от аватара ми, обикновено с едно червено яке карам.. и карам доста бясно, нищо че падам често
@Лисичка: в Зимния (а може и на Славия) има тренировъчни групи по фигурно пързаляне, ако си заинтересована мога да ти потърся повече инфо
@Лисичка: в Зимния (а може и на Славия) има тренировъчни групи по фигурно пързаляне, ако си заинтересована мога да ти потърся повече инфо
Аз лично бих допълнил към спортовете картинга. Уникален спорт , изискващ добра физическа подготовка , бърза реакция и мисъл. Сигурен съм , че много хора ще кажат " Как пък се наторва човек от тоя картинг". Няма да се впускам в подробности но ще кажа , че след половин часово каране на следващия ден имах мускулна треска на абсолютно всички мускули.Плюс това по време на каране пулса достига до 200 удара в минута(говоря за профисионалисти) , което е достатъчно показателно за натоварванията на тялото.
Предполагам , че много хора биха се записали на този спорт стига той да присъства в списъците.Бази има достатъчно Дунев , Бенковски , Красна поляна , Битака , Пол - позишън и т.н. Екипировка има навсякъде по пистите , говоря предимно за каски.
Единствения минус са парите , защото моторните спортове са едни от най-скъпите спортове , на пък гледам в списъците има тенис и ски а те не са по - евтини.
Съветвам хората , от които зависи решението за добавянето на нови спортове, да преосмислят значението на тепърва популяризираните спортове в България , да поразчупят малко програмата и заедно да влезем в 21 век.
Предполагам , че много хора биха се записали на този спорт стига той да присъства в списъците.Бази има достатъчно Дунев , Бенковски , Красна поляна , Битака , Пол - позишън и т.н. Екипировка има навсякъде по пистите , говоря предимно за каски.
Единствения минус са парите , защото моторните спортове са едни от най-скъпите спортове , на пък гледам в списъците има тенис и ски а те не са по - евтини.
Съветвам хората , от които зависи решението за добавянето на нови спортове, да преосмислят значението на тепърва популяризираните спортове в България , да поразчупят малко програмата и заедно да влезем в 21 век.
Последно промяна от kimito на 31 Авг 2005, 06:53, променено общо 3 пъти.
Колко бавно се развиваше човешката личност и колко много път трябваше да извърви тя , докато разбере необятната сложност на нещата , хората и събитията! -Димитър Димов
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Крематори, няма проблем, само казваш кога.. препоръчвам да земеш и мъжа ти че там има някои.. свалячи.. поне да не ти досаждат 
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ами по принцип трябва да бачка от октомври до април.. обикновено я отварят ноември-декември, понеже замразяването е скъпо и нямат кинти.. ама тая година май ще има някакво състезание и затва работи от юли 
работи ли ??? ужас !!! и аз да не знамTripio написа:ами по принцип трябва да бачка от октомври до април.. обикновено я отварят ноември-декември, понеже замразяването е скъпо и нямат кинти.. ама тая година май ще има някакво състезание и затва работи от юли
определено съм "за" включването на кънките на лед като алтернативен спорт...за съжаление обаче едва ли ще стане , защото ще им излезе много солено
- l0vEhaTetRaGeDy
- Пишете, о, братя
- Специалност: История
- Обратна връзка:
Канките са мн хуваво нещо!!! Аз съм ЗА!!! Не знам кой и как решава за спортовете, но този определено допада на много хора
В УНСС са го включили и много завиждам по това отношение на учащите там. Качвала съм се 2 пъти само, но беше мн забавно и съм решена да ходя редовно,ако има пари де..
Та.. да питам.. в момента работи ли да не се надъхвам напразно...?!
Love is to believe.
Believe not to be hurt.

Believe not to be hurt.