Критика към охраната в Ректората !!!

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика
Курс: втори

Мнение от Catherine »

Ooooo, тези ли... :lol: Егати образите. Една вечер като имахме лекции до 20 часа, по време на почивката две колеги излязоха да си купят нещо, а като се връщат охранаа не ги пуска. И то защо? "Знам ги аз такива като вас, после ще ходите да се дрогирате в тоалетните" :lol: Та трябваше да се обаждат на някой в стаята да каже на преподавателката да слезе и да гарантира за тях. :lol:
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
Аватар
summer
Да живей словото

Мнение от summer »

Бeтон написа:Разбирам, че си подходила учтиво, но ти е липсвал подход. Аз с пазачи никакви проблеми съм нямал. 8)

Трябвало е да го зарибиш пичагата - смяната как върви дотука, ала-бала... да го предразположиш и накрая като вметка да си зададеш въпроса за залата. Да не излезе, че го ползваш за указателна табела, както е станало.
Направо с кутия бонбони и бутилка уиски да ходим да ги молим? Да си отделим половината ден за четки на охраната ли? Като ходих да се записвам и аз налетях на един такъв "любезен" чичо, който само дето не ме наби, че съм му нарушила покоя с тъпия си въпрос. :?
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
Аватар
Nightfall
От дъжд на вятър

Мнение от Nightfall »

толкова ли им е трудно да осъзнаят, че в този унивеситет идват хора от цяла България, които няма как и да знаят кое къде е!!! ако охраната не дава указания за това, то тогава към кой да се обърнем......може би към ректора :?: :!:
Nie aufgeben!
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

и на мен ми се струват леко враждебни, затова съм избягвалал контакт с тях.. просто тръгвам нанякъде и се надявам да намеря правилната зала.. след известно лутане успявам и се учудвам, на чувството си за ориентация :lol:
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

винаги са били много учтиви с мен, дори когато не бях много ориентиран. То си е до елементарно възпитание, култура, етикет......влизате през парадния вход, носите джапанки, потници, къси гащета, шапки.....
кой повика кой почука
Драскач

Мнение от кой повика кой почука »

аве луди ли сте как някава тъпа чичка ще ви се стягар на мен едно такова шефче ми се прайше във винса ама набързо му омекнаха луканките :oops: :lol:
кой повика кой почука
Драскач

Мнение от кой повика кой почука »

Nightfall написа:толкова ли им е трудно да осъзнаят, че в този унивеситет идват хора от цяла България, които няма как и да знаят кое къде е!!! ако охраната не дава указания за това, то тогава към кой да се обърнем......може би към ректора :?: :!:
ама като няма кой да ти каже къде да го намериш ректора ща вида тогава ахахахахаахахаха
zlostar
От дъжд на вятър

Мнение от zlostar »

Ira_dei написа:гледай ти да не трябва да правиш свирка "нямазначение"
Абе той човека иска да се ебава с охраната с тая реплика, ама ти веднага си вадиш пишката, че да се издокарш пред мадамата...кретен :lol:

А иначе тея охраната са пълни льохмари, не знам кво охраняват изобщо :lol: Те са на 2 шамара живот. На мене досега единствено проблеми са ми създавали, 2 пъти не ме пуснаха в универститета щото нямах документи...
Аватар
amdor
В началото бе словото

Мнение от amdor »

Не че нещо нали, ама охрана на 65 и повече години...не знам да се смея ли, да плача ли...:roll:

Иначе, когато се записвах и аз помолих един от тях да ме опъти, и то не защото не знаех това което търся, къде се намира, ами просто така, беше ми на кеф да поговоря с тях, защото и аз дълго време съм затъпявал със същата професия... :lol: Та човека си ми обясни и се държа много културно. :wink:
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

На мен пък винаги охранителите са ми отговаряли на въпросите и са се отнасяли много добре с мен. Не само в СУ, а навсякъде. Пичове са.
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
Чича ти Шаман
В началото бе словото

Мнение от Чича ти Шаман »

Направо се чудя кво се напрягате, охраната никава я няма, ако на някого му прави проблем, то стига да повиши глас само и проблема е решен. С мен винаги са се държали културно, може и аз да имам вина за това :) Не се напрягайте за глупости, оти живото си е е+ало макята примерно...
Аватар
АРМЕНКА
Пишеща машина
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от АРМЕНКА »

zlostar написа:
Ira_dei написа:гледай ти да не трябва да правиш свирка "нямазначение"
Абе той човека иска да се ебава с охраната с тая реплика, ама ти веднага си вадиш пишката, че да се издокарш пред мадамата...кретен :lol:

А иначе тея охраната са пълни льохмари, не знам кво охраняват изобщо :lol: Те са на 2 шамара живот. На мене досега единствено проблеми са ми създавали, 2 пъти не ме пуснаха в универститета щото нямах документи...

Много моля,само без определения като "кретен",защото съм адски докачлива и зла,засегнат ли се 2 теми:вечната връжда Варна-София и Ira_dei,който не се издокарва пред "мадамата",а е просто арменец,няма да допълвам нищо повече :)
И моля,дайте да не обръщаме темата на селска кръчма,ОК,все пак тук сме уж културни,ако ще се дърпаме като парцаливи котки,да взема да я разкарам тази тема и толкоз !!!
Изображение
Аватар
Ira_dei
Драскач

Мнение от Ira_dei »

Аааа казаха ли ти го :lol: :lol: :lol:
http://upp-bg.org/ ---ТОВА Е ИСТИНАТА
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Moriarty написа:То си е до елементарно възпитание, култура, етикет
Това казах и аз, само че с повечко думи.
Изображение
Аватар
DaNce_
Пишеща машина
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от DaNce_ »

Бeтон написа:Разбирам, че си подходила учтиво, но ти е липсвал подход. Аз с пазачи никакви проблеми съм нямал. 8)

Трябвало е да го зарибиш пичагата - смяната как върви дотука, ала-бала... да го предразположиш и накрая като вметка да си зададеш въпроса за залата. Да не излезе, че го ползваш за указателна табела, както е станало.
:lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”