С тоя ник и аватар избиваш рибатаДъждът върху лицето написа:няма проблем, момиче съм..
И ся к'вооо?
Модератор: Boromir
В абсолютна дупка съм...не че правото ми е било някаква идея-фикс,но след като завърших училище и сега ме приеха, имам чувството ,че светът ми бавно се разрушава.Най ме е страх ,че ще прекарам следващите 5 години ,ядейки пици по левче и пиейки Тъговище...дано поне се запозная с интересни хора,че иначе не знам какво ще правя...
-
AzoN
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: втори
Ти мнения ли трупаш?Fed написа:И спама си води....
По темата: умирам от скука, чаках с нетърпение всичко да свърши и то взе, че свърши и сега...много от приятелите ми работят и напоследък трудно се намира компания. Бях забравил какво е усещането да не учиш за изпит и да не мислиш за кандидатстудентска кампания - сега съм като в небрано лозе..
ЮФ - Право(Р) - 1 курс, 4гр.
Същото е и при мен...направо откачам вкъщи и честно казано нямам търпение да почне годината....AzoN написа:Ти мнения ли трупаш?Fed написа:И спама си води....
По темата: умирам от скука, чаках с нетърпение всичко да свърши и то взе, че свърши и сега...много от приятелите ми работят и напоследък трудно се намира компания. Бях забравил какво е усещането да не учиш за изпит и да не мислиш за кандидатстудентска кампания - сега съм като в небрано лозе..
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
- Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
- Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)
e няма защо.мен това не ми е проблем.а е и нормално като няма кво да правите да спамите.аз примерно не издържах и си намерих работа.поне по барзо ми минава времето
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър