Археология
Модератор: sientelo
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ехххх, първата практика, като си спомня че това беше преди цели 4-ри години
та първата ми практика беше жестока, бяхме с доц.Лещаков първо на с.Баня , Новозагорско временно за няколко дни, но като си спомня само какъв лукс беше базата
после се преместихме на Дядово, и тази база много си я обичам и бяхме първите които копахме на Сокол.С две думи беше страхотно, а вечерите бяха още по-култови, но ти имаш представа ,де.БТВ, познавам няколко човека от твоя курс и ви стискам палци, щото 3-ти курс е най-тегаво и трудно
И да те питам случайно да знаеш кога ще ви е поправката по тракийска археология при доц. Стоянов, кой септември ще да е
Айде , наздраве и успешна година после, пък аз продължавам да се мъча над океана от материали за държавния изпит
Като птичка в небесата 
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Извинявайте, че се намесвам тук, където не ми е работа да пиша, ама ми стана много интересен един преподавател от ИФ, при когото със сигурност в някой курс сте имали лекции; той се казва Георги Мавров - та бихте ли споделили някакви отзиви за него и с какво точно се занимава той в историческия факултет. 
Мавров ми преподаваше в първи курс, първи семестър - "Полева консервация и реставрация на археологически обект" (не съм напълно сигурен за името на предмета, но беше нещо подобно)Circle Line написа:Извинявайте, че се намесвам тук, където не ми е работа да пиша, ама ми стана много интересен един преподавател от ИФ, при когото със сигурност в някой курс сте имали лекции; той се казва Георги Мавров - та бихте ли споделили някакви отзиви за него и с какво точно се занимава той в историческия факултет.
Аз лично бях много доволен и от предмета и от изпита (най-лесният ми изпит), но и той човека си каза, че има хора които учат за реставратори и че няма да ни напряга много
Мавров ми преподаваше в първи курс, първи семестър - "Полева консервация и реставрация на археологически обект" (не съм напълно сигурен за името на предмета, но беше нещо подобно)Circle Line написа:Извинявайте, че се намесвам тук, където не ми е работа да пиша, ама ми стана много интересен един преподавател от ИФ, при когото със сигурност в някой курс сте имали лекции; той се казва Георги Мавров - та бихте ли споделили някакви отзиви за него и с какво точно се занимава той в историческия факултет.
Аз лично бях много доволен и от предмета и от изпита (най-лесният ми изпит), но и той човека си каза, че има хора които учат за реставратори и че няма да ни напряга много
За съжаление знам - 10 септемвриsientelo написа:И да те питам случайно да знаеш кога ще ви е поправката по тракийска археология при доц. Стоянов, кой септември ще да еАйде , наздраве и успешна година после, пък аз продължавам да се мъча над океана от материали за държавния изпит
![]()
Успех и на теб на държавния изпит.
За съжаление знам - 10 септемвриsientelo написа:И да те питам случайно да знаеш кога ще ви е поправката по тракийска археология при доц. Стоянов, кой септември ще да еАйде , наздраве и успешна година после, пък аз продължавам да се мъча над океана от материали за държавния изпит
![]()
Успех и на теб на държавния изпит.
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
да, ясна ми е картинката с тракийската археология, не пускат лесно на първата сесия, но после на септември хич няма да ви е трудно, ще се оправите.Аз затова сега го обмислям варианта с повишителния,че и без това ще ги уча тези работи за държавния,но ще видя.Ако седнеш стабилно да учиш за около 10 дена максимум си готов.Успех и на вас с изпита и не се притеснявайте
Като птичка в небесата 
4estito na spe4elilite!!!
no i az minalata godina po tova vreme biah neorientirana to4no kakvo me o4akva,no sega sum super 6testliva zaradi tova 4e sym v Su,zatova ,4e u4a Arheologia,zaradi tova ,4e se zapoznah sys syper gotini hora!Kolegi,obi4am Vi!Ako imate vyprosi neiasnoti,pitaite,znam kakvo e vyv na4aloto.....
ps
Ne vi e stignal bala...obyrkah...se
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
- Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)