Трето класиране
Модератор: Boromir
-
СТУДЕНТКА?
- В началото бе словото
до DivSs
беше 24.35 
-
СТУДЕНТКА?
- В началото бе словото
до Nightfall
и аз направих тази справка след което загубих надежда:(
-
СТУДЕНТКА?
- В началото бе словото
не бързай, може и да те приемат, все пак местата са доста повече от миналата година..... а освен това има и редица други фактори, от които зависи колко ще падне бала. от личен опит те съветван - недей да гледаш само разни статистики, все пак те се отнасят само за конкретната година, а ти само смяташ и се вайкаш, от което няма полза 
Nie aufgeben!
-
СТУДЕНТКА?
- В началото бе словото
-
СТУДЕНТКА?
- В началото бе словото
-
СТУДЕНТКА?
- В началото бе словото
да, наистина може би ще хемската ще се използва като трамплин от много хора, защото все пак сравнено с някои други специалности в СУ( и то точно тези, който се водят най-желани) бала и още на първо беше нисък, което според мен показва, че хората са я писали доста по-надолу само за всеки случаи, да има там нещо да влязат, ако не ги приемат това, което най много са искали
от мои наблюдения обаче ще споделя и друго : след първом класиране тези, който се записваха бяха по-малко от тези който си депозираха дипломите
останаха малко места.като се записвах след второ обаче забелязах обратното - всеки си теглеше дипломата и отиваше някъде другаде. според мен това означава, че ще се освободят повече места, а следователно и бала ще падне с повече
от мои наблюдения обаче ще споделя и друго : след първом класиране тези, който се записваха бяха по-малко от тези който си депозираха дипломите
Nie aufgeben!
-
СТУДЕНТКА?
- В началото бе словото