Съобщение до форумците
Във връзка с икзването на потребител
"Хайде стига с глупостите, тази тема не е за форума на СУ!!!"
Бихме искали да кажем, че във форума на СУ има място всяка една тема, която не нарушава Конституцията на България и законодателството на страната.
До момента такива тук не сме забелязали, а ако забележим, ще ги премахнем или ограничим (вероятно).
Нито СУ, нито България са изолиран остров, за да не допускаме някого или нещо да се изказва или проявява.
Възприемете себе си преди всичко като хора и впоследствие като българи, американци, националисти, християни, мюсюлмани и прочие...
Поздрави и приятни мигове във форума на СУ!
Съобщение
Защо тогава темата "Ислям, българка, забрадка" е заключена?
Мисля, че един форум не може да промени определена ситуация или мислите на хората, но той предоставя възможност за "не-пряко"общуване и обективно обсъждане на дасена тема, което е много важно в общество, в което шофьори "толерантни и влизащи в положението на хората, празнуващи религиозни празници, като велик ден или байрям" ги е страх да помогнат на човек в беда, "за да не си изцапат колите"...
Мисля, че един форум не може да промени определена ситуация или мислите на хората, но той предоставя възможност за "не-пряко"общуване и обективно обсъждане на дасена тема, което е много важно в общество, в което шофьори "толерантни и влизащи в положението на хората, празнуващи религиозни празници, като велик ден или байрям" ги е страх да помогнат на човек в беда, "за да не си изцапат колите"...
Съгласен съм с теб Hina, българите не са този благороден народ, който са ми описвали мойте родители, дядо........ днес са една скотска масаhina написа:Защо тогава темата "Ислям, българка, забрадка" е заключена?
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Познай защо е заключенаhina написа:Защо тогава темата "Ислям, българка, забрадка" е заключена?
А колкото до другата част на поста - бих помогнал на всеки*,
ако се наложи. Само да мога. Какво да направим тези,
които не сме минали от там? Не съм виновен аз,
че на 95% от българите им пука само и единствено за тях
За това са виновни онези 45 години.
Има хора, които са родени преди това и са все още живи,
и те са по-различни от сегашните българи.
П.П. * - на абсолютно всеки бих помогнал, само да не е циганин
(с малки, миниатюрни изключения)
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Аз отдавна щях да пиша в тая загубената тема, но се въздържах, защото при евентуален ъп, щеше да се пише. Както и да е, вече доста са я видели.
Ами разбира се, че не трябва да има всякакви теми. Това е форума на СУ, да не е форума на бай Гицо от Кармазъкитково.
Най- ме нервят темичките за други вузчета, които съвсем спокойно могат да се поместят в техните им форумчета, а не да мърсят тука терена.
Иначе темата за забрадката не беше лоша. Чел съм я.
Ами разбира се, че не трябва да има всякакви теми. Това е форума на СУ, да не е форума на бай Гицо от Кармазъкитково.
Най- ме нервят темичките за други вузчета, които съвсем спокойно могат да се поместят в техните им форумчета, а не да мърсят тука терена.
Иначе темата за забрадката не беше лоша. Чел съм я.