мост на влюбените

Архив на теми от "Студентски живот".
Аватар
stone
Драскач

Re: мост на влюбените

Мнение от stone »

Winyan написа:от тригодини живея в София, но чак преди десетина дни разбрах, че оня пешеходен мост зад НДК бил мост на влюбените :lol:
Вие намирате ли го за романтичен?
E-E По-напред си от мен! Аз от 33 години живея в София и чак преди няколко дена разбрах, че това е мостът но влюбените :oops: :oops: :oops: Обаче изобщо не го намирам за романтичен! Изобщо в София почти не останаха романтични места! Последните 10-на години така бясно се строи, руши и преустройва, че вече не мога да позная някои места, които не съм посещавал отдавна! София беше много романтично, красиво и тихо място в моето детсво - преди около 20 години!
Аватар
dance
В началото бе словото

Re: мост на влюбените

Мнение от dance »

Честно да ви кажа и аз не знам защо са го нарекли така този мост и напълно съм съгласна, че хич не е романтичен, имайки пред вид, че влюбените са накацали по перилата, а под тях минават разни МПС-та от всякакъв калибър (да не ви разправям какво е като мине "Икарус")
Иначе готиното му е през лятото, привечер, когато НДК-то се напълни с хора (имам пред вид градинката) и така по моста можеш да видиш, че в БГ не всичко е пенсионери:)
Преди няколко години (2-3 не знам, не си спомням точно) в Mc Donald's, който се намира отдолу също, свиреха разни групи (привечер) и беше готино (това беше една инициатива на Мак Доналдс, ако не се лъжа), защото можеше да си седиш горе, да си хапваш вкусен сладолед от 29 стотинки и да слушаш хубава БГ-музика:)
За разни романтични места из Софето и аз не се сещам, но центърът на нощна София мен лично много ме кефи:)
Борисовата и НДК-то през лятото са екстра място за разходки:)
Jivotyt se izmerva ne s broq vdishvaniq, a s momentite, koito sa nakarali dyha ni da spre!
Аватар
stone
Драскач

Мнение от stone »

Да, нощна София е готина!
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Аз пък въобще не мога да открия романтично място в София...Всичко е толкова забързано...Каква ти романтика,кви пет лева...Студ.град е лудница- адски много хора,постоянни купони- пак няма романтика.Центърът е шумен,забързан,сив...Кварталите не ги познавам всичките,ама сред толкова еднотипни блокове...пак не е романтично:( Е,всъщност не ми е проблем, тъй като аз и без това никога не съм била особено романтична...
Аватар
KeineSonne
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от KeineSonne »

Аз пък мисля, че за двама души, които сподлеят някакви искрени чувства или просто им е готино заедно или квото искате, и неромантичния 'мост на влюбените' може да е романтично място. Просто романтиката сама по себе си, не е нещо обективно, въпреки разпространеното мнение. Така мисля аз. Ако минаваш заедно с човека, в когото си влюбен, ще намериш романтика и в шума, и в колите които минават и ти ги гледаш отгоре и т.н. бла-бла. Ако седиш с приятелка и с ментичка в ръка и се лигавиш като идиотченце, шума на колите и начина по който хвърчат отдолу ще е перфектния фон за лигавене.
Светът го виждаме какъвто е (в определения момент) в нас, тъй че..
Не ми обръщайте внимание, че говоря така, аз съм от Философския :roll: :wink: :P
Изображение Изображение
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

A kvo u4i6 to4no?Psihologiq?:)
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

Crematory написа:Аз пък въобще не мога да открия романтично място в София...Всичко е толкова забързано...Каква ти романтика,кви пет лева...Студ.град е лудница- адски много хора,постоянни купони- пак няма романтика.Центърът е шумен,забързан,сив...Кварталите не ги познавам всичките,ама сред толкова еднотипни блокове...пак не е романтично:( Е,всъщност не ми е проблем, тъй като аз и без това никога не съм била особено романтична...
Има:) Предстои ти да я откриеш:) Но нямам време да се разпростирам сега.
Аватар
KeineSonne
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от KeineSonne »

^PrincessA^ написа:A kvo u4i6 to4no?Psihologiq?:)
Мне, Културология :wink: :)
Изображение Изображение
udoo

Mnenie za "Mosta na Zagubenite"

Мнение от udoo »

:bounce: Ne namiram ni6to romanti4no v tozi most!Nito v studenata zima,nito v adskia pek prez liatoto.
Tozi most e prosto edno ot porednite izvinenia na bezpari4nite studenti!!!!
Аватар
Lisichka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Lisichka »

Хаха,ами лично аз като чуя "моста на влюбените" си преставям някое усамотено мостче сред зеленина над някоя рекичка,птичките наоколо пеят,ухае на цветя,блика романтика...Софийския мост на влюбените май малко трудно би се покрил с тези представи :lol:
Не се сбъдват само забравените мечти...
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Мостчето си е много романтично. Стига да си с когото трябва. Най е хубаво вечер, коагто наблюдаваш забързаяните коли и всички онези светлини в София. Романтично може да бъде всяко едно място,стига да си го направиш такова!
Аз не живея в София, но за това мостче знам поне от 1 година някъде...
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

^Lisichka^ написа:Хаха,ами лично аз като чуя "моста на влюбените" си преставям някое усамотено мостче сред зеленина над някоя рекичка,птичките наоколо пеят,ухае на цветя,блика романтика...Софийския мост на влюбените май малко трудно би се покрил с тези представи :lol:
Сто процента подкрепям!!! Този мост е твърде оживен, за да има такава роля :P
Изображение
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Boromir написа:
^Lisichka^ написа:Хаха,ами лично аз като чуя "моста на влюбените" си преставям някое усамотено мостче сред зеленина над някоя рекичка,птичките наоколо пеят,ухае на цветя,блика романтика...Софийския мост на влюбените май малко трудно би се покрил с тези представи :lol:
Сто процента подкрепям!!! Този мост е твърде оживен, за да има такава роля :P
И аз преди си мислих,че е оживен, но последният път като ходих не беше... Че и фоеверки имаше в далечината.
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

здравей, лейди Химера :wink: Радвам се да те видя... :D
Хм, тоя "мост на влюбените" ми напомня заради абсурдността на името си на "парка на красотата" зад Хилтън :lol:
Изображение
Аватар
nefertari
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от nefertari »

според мен моста не е особено романтичен и вече рядко се срещат влюбени там
Изображение
Заключено

Обратно към “Студентски живот - АРХИВ”