Молбата - декларация за общежитие
Модератор: Boromir
- tonia kostova
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- tonia kostova
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- Music_Addict
- В началото бе словото
Ами, аз установих, че в молбата за общежитие входящ номер = факултетен номер. Като си подавах моята молба, понеже не знаех какво е "входящ номер", и аз не попълних нищо, ама оная ми се развика: "Аз не ви ли казах навсякъде, където има факултетен номер, да си го напишете!? Какво чакате!?", при което аз я попитах: "Значи входящ номер = моя факултетен номер, така ли?" и тя ме погледна злобно нищо не ми отговори. Приех това за "да" и си написах факултетния номер и оная ми взе молбата... Така че явно там трябва да пишеш твоя номер... Ако искаш, обади се на телефоните за контакти със СБО (02/862 29 16 и 02/963 42 38 ), жената там е отзивчива и ще ти обясни какво трябва да направиш. Но според мен, сигурно ще трябва да отидеш до блок 42 в Студентски и да си поправиш молбата... не знам, по-добре питай тая жена и тя ще ти каже.ole_e написа:Хора в молбата за общежитие в началото трябваше да се попълни входящ номер-моят или на самата молба- и ако е собственият къде да се обадя, защото не съм го написала
Ей, а аз да питам тия от вас, които са ходили вече в блок 42 - къде точно трябва да се търси тоя отзивчив младеж? Щото, mariah, ти нали каза, че първо като си отишла в блок 42, някакви са ти се накарали и тогава са те пратили при тоя младеж. Та въпросът ми е: как да отида направо при младежа, без да минавам през тия, дето се карат?
Music_Addict, за да стигнеш направо при младежа (ех, тоя младеж бе
) не влизаш в блок 42, а преди входа вдясно има една нова, ниска, бяла постройка. Е, та там трябва да отидеш направо. Аз понеже не знаех къде първо влязох на първия етаж и от там ме пратиха.
А за тоя входящ номер, не съм забелязала, пак ме стреснахте
Но мисля, че е попълнен, защото и на мен, като се записвах, лелката ме накара поне на 10 места да си напиша факултетния номер, значи и на молбата за общежитие трябва да съм го написала. А като бях да си поправям молбата видях, че от СБО отделно ни дават някакви други номера за техните регистри.
А за тоя входящ номер, не съм забелязала, пак ме стреснахте
Но мисля, че е попълнен, защото и на мен, като се записвах, лелката ме накара поне на 10 места да си напиша факултетния номер, значи и на молбата за общежитие трябва да съм го написала. А като бях да си поправям молбата видях, че от СБО отделно ни дават някакви други номера за техните регистри.
La vita e un continuo prdersi e ritrovarsi e questo non puo che dipendere da noi...
-
millennium
- В началото бе словото
-
millennium
- В началото бе словото
- Music_Addict
- В началото бе словото
Така,май и аз ще съм от тези,които ще се разкарват втори път до софия поради недоглеждането си
въпроса ми е,дали вече молбите са при този въпросен отзивчив младеж,при положение че съм се записала на второ класиране и дали са пратени вече в блок 42Б..
"От всичко най-много ни липсва и същевременно най-малко ни принадлежи времето"
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Писах и в една друга тема,но тук като гледам сте по-активни и може би ще ми отговорите...
Някой може ли да ми каже,дали след като съм си подал молбата за общежитие...мога след това да посоча с кой искам да съм в една стая?(от различни факултети).Или трябва да е предварително.
Понеже аз си подадох молбата,но не писах никой в нея,а момчето,с което искам да съм чака трето класиране и ... трябва ли да впише моите данни,или всичко може да стане и след това?
Само не искам да се разкарвам пак до София.
Някой може ли да ми каже,дали след като съм си подал молбата за общежитие...мога след това да посоча с кой искам да съм в една стая?(от различни факултети).Или трябва да е предварително.
Понеже аз си подадох молбата,но не писах никой в нея,а момчето,с което искам да съм чака трето класиране и ... трябва ли да впише моите данни,или всичко може да стане и след това?
Само не искам да се разкарвам пак до София.
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!