Прибрах се в нас,пих едно голямо мартини..или май бяха 2...Четох малко една книжка,поиграх на супер марио и после
Нищо особено
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
@ Raya_AlexandraRaya_Alexandra написа:Логично е от твоя гледна точка да излиза, че информацията е с "констативен характер", но по даден въпрос винаги има най-малко две гледни точки и от втората постовете ти недвусмислено звучаха като "целенасочено критикуване на модераторските действия". Факт. Нямам какво да добавя.Longbow написа: Въз основа на горните, се оказва, че наистина информацията, която предоставих е с констативен характер, а не целенасочено критикуване на модераторските действия.

дам, само дето аз едвам стигам до 4тия ред и се отказвам...Език, който назовава нещата, но бяга от емоциите; едновременно задължаващ (да го прочетем), приковаващ (вниманието) и съблазняващ (с отвъдтекстовата фигура на автора).
на риюниън-а ще си изядем пиците, но пък няма да си изпием бирите и тогава съвсем няма да важим^^ но пък ще имаме повод за следваща среща..@раджа много грешиш че сме си тръгнали позорно Laughing само дето позорно не можахме да си доизядем пиците но това не е проблем, понеже сега в сряда ще има "Среща на правистите 2-Рилоудед"

Хм...hypnosssa написа:Longbow държеше да ме изпрати чак до мястото,където ме чакаше баща ми(т.е. парка Заимов)...това беше леко странно за мен,но все пак беше много мило от негова страна..по пътя си говорихме..
Прибрах се в нас,пих едно голямо мартини..или май бяха 2...Четох малко една книжка,поиграх на супер марио и после![]()
Нищо особено