Среща на правистите !!!!
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
успокой се, бряDerek написа:1.Ние още нямаме случай, нито дело.
2.Не можеш да се самопредлагаш. Трябва да те изберат.
3.Не бъди толкова сигурен, че ще е спечелено.
изникна преди ден и вече даваш акъл
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- Derek
- Пишеща машина
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Измислете първо някакъв случай. Ще разгледам кандидатурата ви Longbow, но не за "съдия", а за член на Конклава на колегите. Тъй като аз дадох идеята за "онлайн съд" ще бъда първият член в него(Съвета). Той ще се състои от четирима. Двама мъже и две жени.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света.
- Longbow
- Паисий
- Курс: втори
Не мисля, че е удачно да има каквато и да е форма на сегрегация между хората, а какво остава за „правистите“ - не е редно да се делим на „стари“ и „нови“, нито на „редовни“ и „нередовни“ (опа - исках да кажа „задочници“)... Всички равни и без каквито и да е домогвания до статути на „по-равни от другите“, моля!Бавария написа:успокой се, бряDerek написа:1.Ние още нямаме случай, нито дело.
2.Не можеш да се самопредлагаш. Трябва да те изберат.
3.Не бъди толкова сигурен, че ще е спечелено.
изникна преди ден и вече даваш акъл

Колеги,защо не поохладите страстите и да се радвате пълноценно на остатъка от лятото!...щото дойде ли октомври,щем не щем,ще трябва да почнем да мислим за казуси,конституции, и т.н. така че...
Have fun!
П.С.: FTF не съжалявай че съм си тръгнала...иначе имаше опастност да ме намразиш преди да е почнала учебната година....щот' аз съм таквоз диване,че друго подобно рядко ще се роди
Have fun!
П.С.: FTF не съжалявай че съм си тръгнала...иначе имаше опастност да ме намразиш преди да е почнала учебната година....щот' аз съм таквоз диване,че друго подобно рядко ще се роди
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Извинявай, ама човек като види това:Longbow написа: Нещата, които написах, нямаха за цел да опинират и/или защитават (на) която и да е позиция...
и това:Бавария написа: ти ще си съдена, за това, че злоупотребяваш със служебното си положение
и цензурираш масата
единствения извод, който може да си извади е, че открито защитаваш мнението на Бавария.Longbow написа: не можеш да цензурираш мнение/мнения, които НЕ са в нарушение на горните откъси...
Следователно твърдението
е неистина.Longbow написа: бяха единствено с информативен характер...
Е, аз не съм тук, за да поучавам когото и да било, ама щом се рекъл…Longbow написа: Взимам си поука.
Знам, нали и аз съм ровила в Конституцията… само докато стигнеш до Глава Втора минават повече от 5 минути.Longbow написа: Да, права си - не бяха точно пет минути![]()
“Прецака” се опитът ти да докажеш, че злоупотребявам с модераторските си функцииLongbow написа: Не, не си права - нещата съвсем не са се „прецакали“...
Напълно съгласнаLongbow написа: - имаше полза от цялото упражнение.
Похвално. За разлика от мнозинството.Longbow написа: Винаги чета правилата на всяко място, на което имам намерение да се регистрирам/работя/посетя... особено дребния шрифт ...
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Longbow
- Паисий
Хм...
Не си права.
Мнението ми не беше написано в контекста на това на Бавария. Просто разглеждам ситуацията на принципно ниво.
Поуката си я извадих аз - ти не си ме „поучавала“.
Не съм възнамерявал да „доказвам“ каквото и да е - повтарям: разглеждам ситуацията на чисто принципно ниво и тълкувам правомощията на модераторите генерално, а не се спирам конкретно на теб.
Въз основа на горните, се оказва, че наистина информацията, която предоставих е с констативен характер, а не целенасочено критикуване на модераторските действия.
Не си права.
Мнението ми не беше написано в контекста на това на Бавария. Просто разглеждам ситуацията на принципно ниво.
Поуката си я извадих аз - ти не си ме „поучавала“.
Не съм възнамерявал да „доказвам“ каквото и да е - повтарям: разглеждам ситуацията на чисто принципно ниво и тълкувам правомощията на модераторите генерално, а не се спирам конкретно на теб.
Въз основа на горните, се оказва, че наистина информацията, която предоставих е с констативен характер, а не целенасочено критикуване на модераторските действия.

- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Логично е от твоя гледна точка да излиза, че информацията е с "констативен характер", но по даден въпрос винаги има най-малко две гледни точки и от втората постовете ти недвусмислено звучаха като "целенасочено критикуване на модераторските действия". Факт. Нямам какво да добавя.Longbow написа: Въз основа на горните, се оказва, че наистина информацията, която предоставих е с констативен характер, а не целенасочено критикуване на модераторските действия.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
- YasenNikolov
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- radja
- Гутенберг
Разцепихме се на две групи- скараджии и бараджии. По пътя си намерих едни ирландци и си поплямпах с тях. След т'фа вече бях тотално объркан за к'фо става дума. Отидох при скараджиите, за да ги привлека към бараджиите, но те удържаха фронта и защитиха логото: "А хапвам си, а лягвам си" и се прибраха позорно вкъщи.(= Отидох при бараджиите, от които всъщност форумджийка беше само Ели. Те със Сава(the other one) се изнесоха нанякъде и тъй като не се бях интегрирал в компанията реших да се видя с моите хора. Обадих се на Люси от 7мо(когото вие не познавате, I guess^^) и пихме бирички до към 3:30 в Генералите. Беше много сладко, защото когато излизахме имаше един "колега по бутилка", който си спинкаше на стълбичките на ПНПБ(a.k.a. Генералите). Следва- добре познатата формула taxi-хладилник-легло. End of story(=hypnosssa написа:radja сподели за продължението след бирарията
а при теб как продължи вчерашния ден? Държа на изчерпателността на доклада^^